Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kakai szukałam bardziej czegoś dla fela, bo dla maluchów to faktycznie było sporo fajnych ciuchów, ale głos rozsądku do mnie przemówił:)zresztą wczoraj dostaliśmy kolejną paczkę ciuszków od mojej siostry ciotecznej i mojej mamy no i czekam na paczkę z allegro. Był jeden sweterek który mi się podobał,ale sweterki mają właśnie przyjść z allegro.
Koszty rozłożyły się na kilka miesięcy i tak nie odczuwa się mocno tych wydanych kwot
ja sie pocieszam tym, ze moja mamcia lezala od 4 miesiaca non stop bo juz szyjki nie miala i mnie donosila.
Dziewczyny, czy każda z Was bez wyjątku uczęszczała do szkoły rodzenia??
wlasnie wszamalam kalarepke :P mama mi zupe kalafiorowa odgrzewa, kryzys jedzeniowy mam, nie moge sie powstrzymac od zagladania do lodowki :P
Czytam Was cały czas w miarę na bierząco, ale mało piszę. Tylko, żeby skontultować coś. I właśnie mam pytanie o ekg. Miała któaś w ciaży? Mnie gin kazała zrobić po tym jak na wizycie miałam ciśneinei 140/60. Poza tym od miesiaca robi mi się słabo jak trochę postoję, jakieś duszności mam. Czuję, żę coś jest nei tak.Na ekg coś tam wyszło, jakiś skurcz dodatkowy wysłuchał internista, ale to podobno normalne w ciąży. Skierował na wszelki wypadek do kardiologa. Zobaczymy. Ale istnieje w ogóle coś takiego jak charakterystyczny ciążowy zapis ekg? --
I znalazłam rozwiązanie
Kurs indywidualny: 2 zajęcia po 1,5 godziny każde. Pierwsze z karmienia piersią, drugie z pielęgnacji noworodka. Koszt niewielki(myślałam, że będzie drożej), zajęcia z położną, która dojeżdża do domu i na dodatek wszystko ze sobą ma. Na koniec dostanę pakiet materiałów szkoleniowych.
Jestem mega zadowolona
Poza tym od miesiaca robi mi się słabo jak trochę postoję, jakieś duszności mam
MInikowe bioderka maja sie bardzo dobrze...kolejna wizyta za rok.
A u mnie dziś sprzątanie się zapowiada, tzn. ja będę leżeć i rozkazywać, a m. sprzątać
więc jestem sama z kotem, który strasznie linieje i doprowadza mnie tym do szału, bo codziennie dwa razy dziennie musze po nim odkurzać kanapy
A nie dasz rady co jakiś czas go wyczesywać? My mamy sunię o krótkiej sierści, ale codziennie jest parę razy właśnie wyczesywana, bo inaczej igiełki robią kurz na podłodze i nie tylko.