Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

a mi sie dziś ryczeć chce.....już nakrzyczałam na córeczkę, ona się popłakała a ja razem z nią....jakaś burza hormonów mnie dopadła
olejków lepszy jest Balneum czy Oilatum??
Nie mam ponad połowy rzeczy (od mebelków zaczynając na wanience kończąc), nie spakowałam torby do szpitala nie mówiąc o tym, że nie wiem kiedy zabiorę się za pranie ubranek, których nota bene nie mam jeszcze w całości skompletowanych...

jestem sama z kotem, który strasznie linieje i doprowadza mnie tym do szału, bo codziennie dwa razy dziennie musze po nim odkurzać kanapy
mogłabym zacząć swetry dziergać, tyle tego jest 

śniło mi sie, że jestem w areszcie w jakimś małym mieście i mam 2 absztyfikantów - policjanta i jakiegos innego "ważnego" ;-) i sama się nie mogłam na żadnego z nich zdecydować, a oni byli taaaacy zakochani.....

pochwale sie jak pozwoilicie

) i zawsze jak tylko mam okazje to zakładam coś obcisłego 
Mi się śniła wielka kanapka z subway'a za 84zł !
smiem stwierdzic, ze jednak 3 trym. jest najbardziej dokuczliwy...I chyb maruda sie we mnie obudzila... Chcialabym, aby byl juz 15. Czerwiec, a nie maj :D
Jednak wole 3 od 1 ponieważ ból i zmęczenie rekompensują mi ruchy maleństwa i świadomość, że to już niedługo
Poza tym to jestem strasznie podekscytowana zbliżającym się terminem i normalnie już się nie mogę doczekać i ja chce już lipiec !!! 

a i tak ciągle coś leci nie "żywa krew" ale brąz.Nie mam już siły ,nie mam siły leżeć. Jak przechodzę po mieszkaniu to aż mnie ciary ogarniają, M. nie daje rady ze sprzątaniem, Mała nie pomaga- nie chce sprzątać Swojego pokoju i tak w kółko a ja leże i mogę tylko sapać bo i tak mnie nikt nie słucha.
I słowa M.- Leżysz to leż i nie narzekaj robię co mogę i jeszcze muszę zarabiać
dom się nie zawali jak będzie brudno, a ty musisz odpoczywać, zdrowie maluszków najważniejsze 

. Prasuję na razie te najmniejsze (tak do 3 miesięcy, choć kto wie, jaka Mała się urodzi
), a resztę wyprałam i chowam do pudełek i za te parę miesięcy prasowaniem odświeżę

a tak w ogóle kiedy idziesz na wizytę?
a czy to mozliwe, zeby dziecko przez powloki brzuszne odroznialo dotyk? (np. przez inna cieplote ciala itp.) bo ja moge dotykac brzuch caly dzien i nic, a przyjdzie m. polozy na minute dlon, i zaczyna sie mega kopanie :D
W niedziele poznałam mamę Wojtka (w końcu :D) i byliśmy u niej w mieszkaniu... I jak normalnie mnie nie mdli, tak akurat wtedy musiałam zwymiotować do jej kibelka -a raczej na jej kibelek bo nie wyrobiłam do łazienki na tyle szybko, aby podnieść deskę. Ale wysprzątałam ładnie i chyba nie zauważyła 
W niedziele poznałam mamę Wojtka (w końcu :D) i byliśmy u niej w mieszkaniu... I jak normalnie mnie nie mdli, tak akurat wtedy musiałam zwymiotować do jej kibelka -a raczej na jej kibelek bo nie wyrobiłam do łazienki na tyle szybko, aby podnieść deskę. Ale wysprzątałam ładnie i chyba nie zauważyła
bo ja moge dotykac brzuch caly dzien i nic, a przyjdzie m. polozy na minute dlon, i zaczyna sie mega kopanie :D