Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a mi sie dziś ryczeć chce.....już nakrzyczałam na córeczkę, ona się popłakała a ja razem z nią....jakaś burza hormonów mnie dopadła
olejków lepszy jest Balneum czy Oilatum??
Nie mam ponad połowy rzeczy (od mebelków zaczynając na wanience kończąc), nie spakowałam torby do szpitala nie mówiąc o tym, że nie wiem kiedy zabiorę się za pranie ubranek, których nota bene nie mam jeszcze w całości skompletowanych...
jestem sama z kotem, który strasznie linieje i doprowadza mnie tym do szału, bo codziennie dwa razy dziennie musze po nim odkurzać kanapy
śniło mi sie, że jestem w areszcie w jakimś małym mieście i mam 2 absztyfikantów - policjanta i jakiegos innego "ważnego" ;-) i sama się nie mogłam na żadnego z nich zdecydować, a oni byli taaaacy zakochani.....
pochwale sie jak pozwoilicie
Mi się śniła wielka kanapka z subway'a za 84zł !
smiem stwierdzic, ze jednak 3 trym. jest najbardziej dokuczliwy...I chyb maruda sie we mnie obudzila... Chcialabym, aby byl juz 15. Czerwiec, a nie maj :D
I słowa M.- Leżysz to leż i nie narzekaj robię co mogę i jeszcze muszę zarabiać
a tak w ogóle kiedy idziesz na wizytę?
a czy to mozliwe, zeby dziecko przez powloki brzuszne odroznialo dotyk? (np. przez inna cieplote ciala itp.) bo ja moge dotykac brzuch caly dzien i nic, a przyjdzie m. polozy na minute dlon, i zaczyna sie mega kopanie :D
W niedziele poznałam mamę Wojtka (w końcu :D) i byliśmy u niej w mieszkaniu... I jak normalnie mnie nie mdli, tak akurat wtedy musiałam zwymiotować do jej kibelka -a raczej na jej kibelek bo nie wyrobiłam do łazienki na tyle szybko, aby podnieść deskę. Ale wysprzątałam ładnie i chyba nie zauważyła
bo ja moge dotykac brzuch caly dzien i nic, a przyjdzie m. polozy na minute dlon, i zaczyna sie mega kopanie :D