Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
u mnie jest na odwrót - jak mały daje czadu tak, że aż mam dość momentami to proszę męża żeby położył rękę na brzuchu i wtedy zazwyczaj się uspokaja, zupełnie tak, jakby czuł silną męską dłoń i się bał --
Zas dzis mam dzien wszystkozerny :P lodowka jest moja :P--
to proszę męża żeby położył rękę na brzuchu i wtedy zazwyczaj się uspokaja, zupełnie tak, jakby czuł silną męską dłoń i się bał
W sb. rozmawiałam z mamą bliźniaków- polką pow. że sama zmieniała szpital , i radzi nam to samo ale bez auta to się robi co raz bardziej chore.
[/quote]
to jest myśl
Piwo głodnemu chleb na myśli ,dobrze że lubię tylko redsa i to raz na pół roku
Treść doklejona: 15.05.12 14:27
[quote=nuna1]no mi też pokazać nie chciała ale lekarz stwierdził ze na 60% to dziewczynka
badania w Pl miałam robione na czczo mocz też pierwszy. Atu najczęściej wizytę mam ok 15/16 - i normalnie pobierają krew i mocz o tej porze, ciekawe jak wtedy analizują wyniki? ale skoro nic nie mówią to znaczy że wyniki ok
w UK tez nie robia badan na czczo...przed niektorymi badaniami krwi poprostu pytaja o ktorej jadlas ostatni posilek...a do niektorych nawet tego nie robia...mocz tez badaja mi w szpitalu bez zapytania o to czy byl to mocz pierwszy czy nie...
Ja się nie mogę doczekać, aż spróbuje nowego Reds'a żurawinowego ! Póki co zadowalam się raz na jakiś czas bavarią jabłkową lub brzoskwiniową
chociaż jedno mnie zastanawia, wszystkie badania w Pl miałam robione na czczo mocz też pierwszy. Atu najczęściej wizytę mam ok 15/16 - i normalnie pobierają krew i mocz o tej porze, ciekawe jak wtedy analizują wyniki? ale skoro nic nie mówią to znaczy że wyniki ok
byłam na badaniu cukru (glukoza) to położna i pielęgniarka mówiły mi, ze jest to jedyne badanie, kóre u ciezarnej musi być wykonane na czczo
zna ktoras sposob na nauczenie sie systematycznosci??? bo ja to juz chyba nigdy tej cechy w sobie nie wyksztalce
no właśnie gdzieś nam to zostało badania na czczo a widocznie nie jest to taki ważne,by morfologiach i innych Ul_cia
U nas dziś do ciążowych atrakcji doszedł GBS...
U nas dziś do ciążowych atrakcji doszedł GBS...
Kurcze... Powiem Wam, że zaczynam mieć dosyć tego wszystkiego...
Szpital, szyjka której nie ma, skurcze, cukrzyca, anemia a teraz jeszcze ten GBS...
doti_p