Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
u mnie jest na odwrót - jak mały daje czadu tak, że aż mam dość momentami to proszę męża żeby położył rękę na brzuchu i wtedy zazwyczaj się uspokaja, zupełnie tak, jakby czuł silną męską dłoń i się bał --
Zas dzis mam dzien wszystkozerny :P lodowka jest moja :P--
to proszę męża żeby położył rękę na brzuchu i wtedy zazwyczaj się uspokaja, zupełnie tak, jakby czuł silną męską dłoń i się bał
W sb. rozmawiałam z mamą bliźniaków- polką pow. że sama zmieniała szpital , i radzi nam to samo ale bez auta to się robi co raz bardziej chore.
[/quote]to jest myśl
Piwo głodnemu chleb na myśli ,dobrze że lubię tylko redsa i to raz na pół roku
Treść doklejona: 15.05.12 14:27
[quote=nuna1]no mi też pokazać nie chciała ale lekarz stwierdził ze na 60% to dziewczynka
badania w Pl miałam robione na czczo mocz też pierwszy. Atu najczęściej wizytę mam ok 15/16 - i normalnie pobierają krew i mocz o tej porze, ciekawe jak wtedy analizują wyniki? ale skoro nic nie mówią to znaczy że wyniki ok
w UK tez nie robia badan na czczo...przed niektorymi badaniami krwi poprostu pytaja o ktorej jadlas ostatni posilek...a do niektorych nawet tego nie robia...mocz tez badaja mi w szpitalu bez zapytania o to czy byl to mocz pierwszy czy nie...
Ja się nie mogę doczekać, aż spróbuje nowego Reds'a żurawinowego !Póki co zadowalam się raz na jakiś czas bavarią jabłkową lub brzoskwiniową
chociaż jedno mnie zastanawia, wszystkie badania w Pl miałam robione na czczo mocz też pierwszy. Atu najczęściej wizytę mam ok 15/16 - i normalnie pobierają krew i mocz o tej porze, ciekawe jak wtedy analizują wyniki? ale skoro nic nie mówią to znaczy że wyniki ok
byłam na badaniu cukru (glukoza) to położna i pielęgniarka mówiły mi, ze jest to jedyne badanie, kóre u ciezarnej musi być wykonane na czczo
zna ktoras sposob na nauczenie sie systematycznosci??? bo ja to juz chyba nigdy tej cechy w sobie nie wyksztalce
no właśnie gdzieś nam to zostało badania na czczo a widocznie nie jest to taki ważne,by morfologiach i innych Ul_cia
U nas dziś do ciążowych atrakcji doszedł GBS...
U nas dziś do ciążowych atrakcji doszedł GBS...
Kurcze... Powiem Wam, że zaczynam mieć dosyć tego wszystkiego...
Szpital, szyjka której nie ma, skurcze, cukrzyca, anemia a teraz jeszcze ten GBS...
doti_p