Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja pod koniec maja będę robić badanie na GBS- ile dni czeka się na jego wynik?
a Ty jak się czujesz>? jak goi się rana?
A Kruszynki przybrały na wadze? ile? co lekarze mówią jaką wagę muszą osiągnąć żeby było dobrze i mowa o wyjściu?
Dostałam od gina próbkę LadeeVit ale kompletnie nie mogę znaleźć opinii na temat tego suplementu. Lekarz wiadomo, jak rozdaje to dostał za darmo i będzie polecał.
Czy któraś z Was brała i jest zadowolona ? Czy może polecacie z doświadczenia jakieś inne witaminy ?
nikkitaa no widzisz Ty chociaz wysprzatasz do konca...ja jak juz jestem bliziutko celu to sobie odpuszczam, twierdzac, ze juz zostalo tak malutko, ze jutro napewno w kilka minut sie z tym uwine...a tak jutro zamienia sie w kolejne jutro itd... az znow nadejdzie dzien kiedy zachce mi sie zrobic porzadki...haha smieszne, ze tyle nas laczy...:)
ale mnie brzuchol swędzi czy to zwiastun rozstępów?
tak to badanie jest ważne chyba tylko przez 4 tygodnie więc będziesz musiała pewnie jeszcze raz robić do porodu
Mnie najbardziej wkurza fakt, że ten GBS w zasadzie całkowicie przekreślił moje szanse na wyjście ze szpitala do porodu...
Oni teraz zaplanowali leczenie które potrwa około 10 dni. Potem co najmniej 3 dni przerwy i powtórka posiewu. Na wynik posiewu czeka się tydzień... Razem daje to 3 tyg...
hydrozagadka ale w przypadku gdy GBS wychodzi ujemny wynik badania jest ważny właśnie te 4 tygodnie.
To faktycznie co innego - z kolei ja nie pomyślałam, że przy ujemnym jednak warto powtórzyć (tak się już z tym moim dziadem zżyłam, że z góry zakładam, że zostanie ze mną na zawsze ).
warto zwłaszcza teraz smarować się kremem na rozstępy, bo jak swędzi tzn że jest za mało nawilżona (tak mi się wydaje przynajmniej)