Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Rumba jak nie masz jeszcze tzw pajączków na brzuchu to raczej od słabo nawilżonej skóry. Jeśli jednak masz już, to do 2 tyg będziesz mieć rozstępy.

Zaraz smigne do dziadkow zmierzyc i jakas kawke sobie wypije

w telewizji kanałów "od metra" a w nocy nie ma co ogladac, w internecie już chyba wyczytałam wszystkie literki
ale za to mężuś dzisiaj jajeczniczke na śniadanko miał
Mam nadzieję, ze mnie zmoże niedługo, bo sie wykończę...
Powiedzcie mi czy mogę być spokojna, jak ja nie przybieram na wadze, brzuszek w cm się od miesiąca nie zmienił - to czy mi ta moja Martynka rośnie? Bo jeżeli tak, to gdzie ona sie mieści skoro rośnie a ja nie? A USG będę miała dopiero to takie w 35 tygodniu (to gdzieś ok połowy czerwca) i osiwieje do tego momentu...
Leże z nogami i tyłkiem do góry, od dzisiaj biorę fenoterol. Dzieciaki w formie dobrej, tylko ja jakaś "nieszczelna" jestem
która decyduje się rodzić bez znieczulenia?:)
Ja tez bez znieczulenia... Bardziej boje sie igły w kręgosłupie niż porodu także bez znieczulenia sie obejdzie...
ja bez znieczulenia, bo u mnie w szpitalu nawet nie ma opcji, żeby było z... :))Moja Młoda ciut wyhamowała wzrost i idzie prawie idealnie z terminem według OM :) No to ważymy już 1919 g :) Skurczy brak, ciśnienie wzorowe (jak na mnie to szok) 120/80, szyjka się skraca, bo moja Latorośl postanowiła już w kanał rodny się wpasować głową... Cukry bdb... czyli na dzień dzisiejszy same dobre informacje, oby tak dalej....

Właśnie doczytałam usg i obwód głowy 30 cm, osz kurde...
Vsit zazdroszczę, że się zrównaliście wymiarami z terminem z USG....widocznie dieta cukrzycowa wam pasuje i dzidzia przystopowała z wagą....u mnie jakoś nie chce przystopować, choć okaże się już za 6 dni co tam się dzieje z tą wagą....ale ja już się bojeNie powiem troszkę mnie to dziś uspokoiło... Na szczęście u mnie wystarczyło wyeliminować kilka produktów i wszystko jest w normie... no i oby tak dalej...
Vsti: a ja się modlę, żeby być choć na takim etapie, jak Ty :)
ja tez

tak jak któraś pisała - bardziej boję się zastrzyku w kręgosłup niż tego bólu...no ale zobaczę jak to będzie...moja sis urodziła bez znieczulenia i dała radę, więc i ja powinnam 
oo to chyba moja rzeczywiście nie będzie wielkoludem bo w 31,5 dni ważyła 1661g a główka miała wymiar 27cm, tylko, ze jak odejmiemy jej te 5-7 dni to waży idealnie na 50 centylu ehh
Aż jestem ciekawa ile teraz będzie ważyć
A obwód główki miała 27cm, czyli tak, jak Twoja

Coś się uwzięła na nie dzisiaj
Nie wystarczy chyba, że bolą mnie okropnie pachwiny, spojenie łonowe, krzyże i kość ogonowa i w ogóle cała miednica
Z bólu to nawet spać nie mogłam... Ale co tam, trzeba mamusi bardziej dokopać !