Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Rumba jak nie masz jeszcze tzw pajączków na brzuchu to raczej od słabo nawilżonej skóry. Jeśli jednak masz już, to do 2 tyg będziesz mieć rozstępy.
która decyduje się rodzić bez znieczulenia?:)
Ja tez bez znieczulenia... Bardziej boje sie igły w kręgosłupie niż porodu także bez znieczulenia sie obejdzie...
ja bez znieczulenia, bo u mnie w szpitalu nawet nie ma opcji, żeby było z... :))Moja Młoda ciut wyhamowała wzrost i idzie prawie idealnie z terminem według OM :) No to ważymy już 1919 g :) Skurczy brak, ciśnienie wzorowe (jak na mnie to szok) 120/80, szyjka się skraca, bo moja Latorośl postanowiła już w kanał rodny się wpasować głową... Cukry bdb... czyli na dzień dzisiejszy same dobre informacje, oby tak dalej....
Właśnie doczytałam usg i obwód głowy 30 cm, osz kurde...
Nie powiem troszkę mnie to dziś uspokoiło... Na szczęście u mnie wystarczyło wyeliminować kilka produktów i wszystko jest w normie... no i oby tak dalej... Vsit zazdroszczę, że się zrównaliście wymiarami z terminem z USG....widocznie dieta cukrzycowa wam pasuje i dzidzia przystopowała z wagą....u mnie jakoś nie chce przystopować, choć okaże się już za 6 dni co tam się dzieje z tą wagą....ale ja już się boje
Vsti: a ja się modlę, żeby być choć na takim etapie, jak Ty :)
ja tez
oo to chyba moja rzeczywiście nie będzie wielkoludem bo w 31,5 dni ważyła 1661g a główka miała wymiar 27cm, tylko, ze jak odejmiemy jej te 5-7 dni to waży idealnie na 50 centylu ehh