Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jeszcze a propos USG :-) Ostatnio jak byłam w szpitalu przy Madalińskiego, wyczytałam na plakacie o dniu otwartym 27 maja. Będzie można zasięgnąć rad specjalistów i zrobić za darmo usg ciąży, więc gdyby któraś chciała podejrzeć maluszka, to będzie okazja :-)
kasiek czytałam na stronie mother&baby, że dla ciężarnych też są jakieś atrakcje. Min. sesja zdjęciowa, szkoła rodzenia, usg
O! A gdzie są te targi?
no właśnie o to mi chodziło nikkitaa - targi w Plazie są bardziej dla przyszłych mam, a te na Błoniach były bardziej dla mam już z dziećmi.....przeczytaj jeszcze raz to co napisałam, bo chyba na odwrót mnie zrozumiałaś
A 1 czerwca też w Warszawie gra Slayer i nie mogę iśc Wojtek idzie, ja w tym czasie skoczę do kina ... A okropnie bardzo bym chciała na koncert Jeszcze ich nie widziałam na żywo ... Tak samo metallice przegapiłam w zeszły czwartek grrr ... I przegapie jeszcze Nightwish, Blind Guardian i inne zespoły, które grają na Ursynaliach
--
Ale fajnie macie że w wawie tyle miejsc gdzie można za darmo porozmawiać i zrobić usg... ja mam do wawy 180km heh
Musiałam się mocno zastanawiać chwile temu ile jest 24 podzielone na 2 A normalnie moja głowa jest jak kalkulator ...
mój M mocno cierpi z tego powodu, chociaż stara sie być dzielny
ja akurat pisałam o Krakowie bo tutaj mieszkam a nie w W-wie
Morfologia: niestety hemoglobina niska 11,8 (norma od 12)
Dziewczyny, a ja mam pytanie odnośnie przybierania na wadze. Ostatnio coś strasznie szybko przybieram ( w 2 tyg. ponad 2 kg!!), a wcale nie jem jakoś wyjątkowo dużo, pracuję, ruszam się. Czy to jest w granicach normy, czy może być jakaś przyczyna takiego gwałtownego tycia?
Dziewczyny, a ja mam pytanie odnośnie przybierania na wadze. Ostatnio coś strasznie szybko przybieram ( w 2 tyg. ponad 2 kg!!), a wcale nie jem jakoś wyjątkowo dużo, pracuję, ruszam się. Czy to jest w granicach normy, czy może być jakaś przyczyna takiego gwałtownego tycia?
ciśnienie w normie i nie wydaje mi się, żebym puchła. Co dziwne, szczerze powiedziawszy nie widzę też po sobie tych kg. z ostatnich tygodni, brzuch chyba też stoi w miejscu od jakiegos czasu. dziwne.