Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
na czczo: 74 (norma do 95)
po 1 godz: 127 (norma do 180)
po 2 godz: 95 (norma do 155)
magku nie martw sie na zapas, tylko kontroluj cisnienie i popros gina o częstsze badanie moczu. Powiedziano mi w szpitalu, że o postepujacej gestozie świadczy rowniez znikomy przyrost masy plodu wrecz hipotrofia, od tego najczesciej sie zaczyna, wiec usg tez moze wiele powiedzieć.
z tymi biodrami mam tak samo kasiek
...więc spróbuję zajadać się większą ilością pomidorów :D
Kasiek, Vsti mnie się wydaje, że na Waszym etapie to już końcowe przygotowania miednicy do porodu, no i dzieć się może do kanału wpychać. Choć fachowiec ze mnie jak z koziej d... trąbka
Z tym, ze ja jeszcze w dzien lezakuje..
ja urodzona o czasie wazylam cale 2450g i bylam dluga na 45cm...:)
co do zapaleń dróg moczowych i infekcji - to ja już miałam tyle lekarstw i nadal mam że dziękuję, ale próbuję sposób z żurawiną, w poniedziałek mam kolejne badania moczu zobaczymy co wyjdzie ;)
A na wszelkie boleści w nocy dla mnie najlepsza jest mega długa poducha rogal
Dziewczyny, czy któraś z Was próbowała jeździć na rowerze w 8 miesiącu??
Wiem, że to nie pytanie na ten wątek, ale musiałabym w końcu podjąć decyzję co do wózka i zastanawiam się czy zetknęłyście się może z opiniami lub planujecie kupić taki wózek? Wczoraj bardzo mi go zachwalano
Wczoraj mieliśmy chwile grozy... Koleżanka z sali zaczęła rodzić (33t5d) była szybka akcja, dużo stresu, natychmiastowa decyzja o cesarce. Ja, że leżąca, widziałam wszystko co się działo i się zestresowałam mocno. Jak tylko ją zabrali mi zaczęły się skurcze, zaraz potem plamienie. Podali mi dodatkową dawkę leków i rozkurczowo, domięśniowo jakiś lek i kazali plackiem leżeć. Na szczęście się uspokoiło i dziś już jest ok...
--
Nie dziwię się taka dawna emocji, Ty to się napatrzysz.... a co z tym G.. coś tam -podali na to już leki? i jak w ogóle się czujesz dajesz rade jeszcze leżeć? chociaż łózko masz wygodne?
Na GBS dostaję antybiotyk (Macmiror complex) mam nadzieję, że zaleczy to cholerstwo zanim maluch postanowi się ewakuować...
Chrupanie kości edzia to raczej nie jest normalne
Na przykład jakiś czas temu sniło mi się, że urodziłam małego jamniczka i nie mogłam zrozumieć, dlaczego wszyscy dokoła nie zachwycają się moim cudnym potomkiem
--
A ja muszę sie Wam z czegos zwierzyć - ale sama jestem w szoku ..... Ja wczoraj w nocy usłyszałam chlupnięcie/plasknięcie z brzucha Tak, tak - sama uważam to za niemożliwe, ale serio usłyszałam - raz - jak Mała wykonała jakiś dosyć mocny ruch, który poczułam i usłyszałam.... dzwiek taki jakby duza ryba ogonem o wode walneła Czytałam tu na naszym forum parę miesięcy o czymś takim ale chyba za bardzo nie wierzyłam....... Nawet mojemu M nie mówiłam, bo chyba by mi powiedział, ze walnięta jestem