Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie, dlaczego, to była zła mina z powodu tego, że to jednak złe wieści. Jeśli popełniłam jakieś faux pas to wybacz.
Stąd było moje pytanie. Wiem, że u mnie przy wydawaniu wyników wołami nie wyciągniesz z nich żadnej informacji, nawet na wyraźną prośbę. Odsyłają zawsze do lekarza
bylam tam na konsultacje z zakaznikiem,ale przy okazji wynikow glukozy powinni mnie skonsultowacz diabetologiem
i jak ja mam naliczyc te 10 ruchow od 9, ni dy rydy przy tej mojej malej pindzi :P
Cobraczek mi się wydaje że po godzinie Twój wynik nie jest aż taki straszny. U nas przy 75g glukozy po godzinie norma jest do 180 i dzisiaj _kasiek_ podawała normy jakie są w Polsce i też po godzinie 180. Być może w każdym laboratorium jest inaczej. Moja koleżanka miała po godzinie powyżej 170 i lekarz powiedział, że jest ok, ale najlepiej skonsultuj to z lekarzem żebyś się nie martwiła, bo stres jest teraz niewskazany
No to faktycznie jeśli spada do 45 i nie jest to jednorazowy przypadek, to może coś być na rzeczy. Ja jestem zdania, ze lepiej żeby położył Cię do szpitala na kilka dni, bo przynajmniej dokładnie Cię zbadają.