Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hej dziewczyny - bardzo nieśmiało, ale witam sie tu na wątku :]Po ponad 3 latach, dzięki IVF jestem w ciąży Co prawda to dopiero 5 tydzień, ale jestem mega happy i nie wyobrażam sobie, że cokolwiek mogło by się stać z dzidziem (lub dwoma) - 29.05 mam pierwsze USG i jestem mega ciekawa ile dzieciaczków ze mną zostało - miałam podane 2. Lekarz i Embriolog mówią, że mam duże szanse na 2, ale ja czuję, że zamieszkała u mnie jedna panienka Pozdrawiam i gratuluję wszystkim świeżym mamusiom
Dzięki za żarliwą dyskusję dziewczyny, muszę uciekać po córę do szkoły.
że oliwka u noworodków zatyka pory
To co opisujesz to rzeczywiscie nieciekawie wyglada i jak dla mnie to tez juz jest wskazanie do ewentualnej eutanazji szczegolnie, ze lada moment ma pojawić sie w domu dziecko.
jest bardzo nieufny, nie mozna mu pokazac palcem czegos bo od razu warczy i to nie ostrzegawczo tylko jakby mial sie na ciebie zaraz rzucic..cholera go wie....musze to przemyslec na spokojnie.
--
pewnie dzidzia fiknęła koziołka i zmieniła pozycję
Oj tak ładnie siedziala główką w dół już od kilku tygodni i nie zmieniała pozycji, że ja się nie zgadzam ! Ma wrócić na swoje miejsce !
Wielu sytuacji dałoby się uniknąć, gdyby wnikliwiej przyjrzeć się chociażby mowie ciała psów (nie mówię tu o merdającym ogonie, bo to by zbyt proste było), temu co nam przekazują świadomie i nieświadomie, a czego my nie widzimy. Nam łatwiej pojąć ich język, niż im nasz ;)
no i pytanie czy taki pies i np roczne dziecko to dobre połaczenie
obudziła się dopiero po badaniu pomimo upadku o którym pisałam ehh.
ale on jest od małego z nami, co innego jak się skądś ma psa starszego to nie można być do końca pewnym jak był traktowany i przez to jaki jest