Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny wracajac do tematu:miala ktoraz z Was tyle leukocytow w moczu?
byłam dzis na szkole rodzenia i spytałam poloznej co to za dzwine uczucie napierania dziecka na szyjke. kazała mi sie polozyc i dotykała brzuch-precyzyjnie okresliła położenie dziecka- siedzi nadal dupką do dołu i ładuje girkami
Jak wcześniej mogłam się pochwalić bólem głowy 2 razy do roku tak teraz boli mnie codziennie i nie wiem czy to normalne
Jak wcześniej mogłam się pochwalić bólem głowy 2 razy do roku tak teraz boli mnie codziennie i nie wiem czy to normalne
Jak wcześniej mogłam się pochwalić bólem głowy 2 razy do roku tak teraz boli mnie codziennie i nie wiem czy to normalne[/quote
Mnie boli średnio raz w tyg. ale wiem czemu,wali mi ciśnienie do mózgu jak ja to mówię.Jak położę się zapodam meliske zasnę przechodzi ok, jak nie przechodzi i nie mogę zasnąć z bólu biorę pól tabl. paracetamolu w Nl i Uk na każda przypadłość - paracetamol i jest dozwolony w ciąży .
A ty masz jakies problemy z ciśnieniem albo kręgosłup - może jakiś nerw masz uciskany ?
Treść doklejona: 18.05.12 23:02
[quote=gienia83]prosimy o głosik
Czy ktoras z Was wie jak to jest w UK?
Bylam tu na usg w 7tyg u polskiej gin, prywatnie. I radzila mi wlasnie poprosic o naciecie. Ponoc jest latwiej.
Patka, tak dużo znasz osób, które popękały?
A ty masz jakies problemy z ciśnieniem albo kręgosłup - może jakiś nerw masz uciskany ?
tak 500 w moczu, a w osadzie 8-10, bakterie pojedyncze, reszta w normie, jutro powtórzę sobie mocz
Dziewczyny ja jeszcze nawiążę do tego nacięcia ;) Czy robicie sobie jakiś masaż tego odcinka pomiędzy ujściem pochwy a odbytem, bo ja zaczęłam
a ja się pochwalę że wczoraj przywitałam @:)
i pozostało czekać 4msc :)
Czy mogę się dopisać do Was? :) Termin porodu 01.09.2012. :)
a ja się pochwalę że wczoraj przywitałam @:)
i pozostało czekać 4msc :)
Czy mogę się dopisać do Was? :) Termin porodu 01.09.2012. :)