Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no ja od wczoraj sobie przypominam że jestem w ciąży ;) tzn. bóle brzucha, wczoraj biegunka a dzisiaj wymioty - po prostu super...
A ja dołączam do osób wkurzonych przez babcie M. Cholera mnie już bierze bo wszyscy w domu staneli po mojej stronie przyznając mi rację, no to udaje że mnie nie ma, a na reszcie domowników mści się i wpędza mnie w poczucie winy
Kakai - wczoraj Ty miałaś problem z leukocytami, a dziś ja oddałam mocz do badania, przed chwilą odebrałam wyniki i mam 10-20 leukocytów w osadzie, więc jeszcze więcej niż Ty Byle wytrzymać do czwartku, do wizyty u gin. Ale do położnej już dzwoniłam co z tymi leukocytami....wiem, wiem...panikara jestem
Tak sobie szperam po necie, i w 5-10-15 całkiem fajne promocje na działach niemowlaki i na outlet miłe ceny. Taka ciekawostka,bo osobiście uważam dobre gatunkowo rzeczy maja
Mój M. poszedł dziś bawić się w listonosza- jak będzie dawał rade po tyg. pracy normalnie,to na stałe będzie chodził - a pieniążki z tego dodatkowego dnia odkładamy na Dzidzie :]]] ojjj coś zaczyna się układać
.Moja swego czasu uważała, że jak dzwonie do dziadka częściej niż do niej na kom. to jestem kochanką dziadka , i mojej mamie kazała mnie pilnować po tym rok się nie odzywałam
do tego podjadać żurawinę i ograniczyć kwaśne rzeczy (ogórki i kapustę kiszoną ale też i szczaw, żurek itd) oraz sól Pani z laboratorium powiedziała (co zresztą potwierdził przez telefon ginekolog) żeby pić przez kilka dni dużoooooo wody (nawet powyżej 3l) i powtórzyć badanie. Efekt był taki jak mówili, że po 4 dniach nie było już szczawianów w moczu.
co moga oznaczac szczwiany wapnia oraz leukocyty w moczu?
Czy mogę się dopisać do Was? :) Termin porodu 01.09.2012. :
U nas lepiej. Ja z godziny na godzinę czuję się lepiej. Franulek bez zmian na razie ale to w jego przypadku akurat dobrze. Prawie nie stracił na wadze więc teraz liczymy, że zacznie przybierać. Ciągle podają mu tlen ale tylko wspomagająco, oddycha samodzielnie. Je moje mleczko i nawet zrobił dziś kupę :)
Fajnie, że Iwonka ma jeszcze drzemki. Może się uda po porodzie dwójkę usypiać i mieć trochę wytchnienai
piękna pamiątka taka sesja .... pochwalisz się jak znajdziesz chwilke ?
Mam pytanko...jak opiszecie skurcze przepowiadające?
Cobraczku nie martw sie na wizycie lekarz coś pomoże, a tymczasem gdyby było źle byłyby erytrocyty w moczu--
Cobraczku ja rozumiem,tak napisalam, ze u mnie lekarz nic sobie z tych bakterii nie robi, bo ponoc to normalne w ciazy.
Tak tylko ja od 8 tyg ciazy jestem na antybiotyku i takie bakterie u mnie moga do powaznej infekcji doprowadzic.Mysle,ze normalnie tez nie byloby problemu.
ja mam ciagle liczne bakterie w moczu i moj gin nic nie mowi :P