Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorbari_87
    • CommentTimeMay 19th 2012
     permalink
    A ja dołączam do osób wkurzonych przez babcie M. Cholera mnie już bierze bo wszyscy w domu staneli po mojej stronie przyznając mi rację, no to udaje że mnie nie ma, a na reszcie domowników mści się i wpędza mnie w poczucie winy :devil:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Tak sobie szperam po necie, i w 5-10-15 całkiem fajne promocje na działach niemowlaki i na outlet miłe ceny. Taka ciekawostka,bo osobiście uważam dobre gatunkowo rzeczy maja:wink:

Mój M. poszedł dziś bawić się w listonosza- jak będzie dawał rade po tyg. pracy normalnie,to na stałe będzie chodził - a pieniążki z tego dodatkowego dnia odkładamy na Dzidzie :]]] ojjj coś zaczyna się układać:clap::cheer:

Treść doklejona: 19.05.12 13:42
    Łezunia: no ja od wczoraj sobie przypominam że jestem w ciąży ;) tzn. bóle brzucha, wczoraj biegunka a dzisiaj wymioty - po prostu super...

ojej nie wiem czy można w ciąży ale na dolegliwości żołądkowe proponuję Smekte ,ale nie mam pewności czy jest dozwolona .:wink:

Treść doklejona: 19.05.12 13:50
    basia_87: A ja dołączam do osób wkurzonych przez babcie M. Cholera mnie już bierze bo wszyscy w domu staneli po mojej stronie przyznając mi rację, no to udaje że mnie nie ma, a na reszcie domowników mści się i wpędza mnie w poczucie winy

Kochana Rodzinka , zazdroszczę tym co mogą z nimi nawet na zdj. być. Bo my cieszymy się że naszych widzimy raz na pół roku ....:confused:
    hmm... babcie w sumie można by zrozumieć - starsza kobieta,może mieć nie halo już w głowie .Moja swego czasu uważała, że jak dzwonie do dziadka częściej niż do niej na kom. to jestem kochanką dziadka , i mojej mamie kazała mnie pilnować :devil: po tym rok się nie odzywałam
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    magku: Kakai - wczoraj Ty miałaś problem z leukocytami, a dziś ja oddałam mocz do badania, przed chwilą odebrałam wyniki i mam 10-20 leukocytów w osadzie, więc jeszcze więcej niż Ty Byle wytrzymać do czwartku, do wizyty u gin. Ale do położnej już dzwoniłam co z tymi leukocytami....wiem, wiem...panikara jestem

a moze powtórz sobie badanie, ja wczoraj wypilam herbatke z zurawiny i rano najpierw dokladnie sie umyłam, potem złapalam środkowy zdrumien i w osadzie mam 0-1:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    edzia503: że jak dzwonie do dziadka częściej niż do niej na kom. to jestem kochanką dziadka , i mojej mamie kazała mnie pilnować :devil:

Nieźle :devil:
    --
  1.  permalink
    Czesc Dziewczyny zrobilam dzisiaj badania i jzu mam wyniki:sad:co mnie najbardziej zmartwilo:
    Morfologia:
    Leukocyty 18,02 tys/μl 4 10,00 H
    Analiza moczu:
    Leukocyty - ślad
    Pasma sluzu - bardzo liczne
    Szczawiany wapnia - bardzo liczne
    Flora bakteryjna - dosc liczne

Znowu leukocytoza :sad:co moga oznaczac szczwiany wapnia oraz leukocyty w moczu?:cry:W poniedzialek ide do gina dopiero:cry:
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    edzia503: Tak sobie szperam po necie, i w 5-10-15 całkiem fajne promocje na działach niemowlaki i na outlet miłe ceny. Taka ciekawostka,bo osobiście uważam dobre gatunkowo rzeczy maja:wink:

Mój M. poszedł dziś bawić się w listonosza- jak będzie dawał rade po tyg. pracy normalnie,to na stałe będzie chodził - a pieniążki z tego dodatkowego dnia odkładamy na Dzidzie :]]] ojjj coś zaczyna się układać
    edzia503: .Moja swego czasu uważała, że jak dzwonie do dziadka częściej niż do niej na kom. to jestem kochanką dziadka , i mojej mamie kazała mnie pilnować :devil: po tym rok się nie odzywałam

No to super ,praca dodatkowa ,a pieniazki beda :)

Teraz w h&M rowniez sa wyprzedaze ,jakbym znala plec ,troche bym zaszala :)))
    Ostanio bylam i byl 2-pack pajacykow ze smerfami cudo i babka czaila sie na nie i na misie ,niemogla sie zdecydowac ,a ja krece sie obok gdzies i sama do siebie mowie wez misie ...ona chciala misie ,facet smerfy i ulegla glupia no...;p
    A byly ostanie 56cm :D

a bacia faktycznie przegiela ostaro :D
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
    • CommentTimeMay 19th 2012 zmieniony
     permalink
    Cobraczek ja kiedyś już tu pisałam o szczawianach wapnia w moczu, bo miałam taką samą sytuację w skończonym 16 tyg. ciąży. Pani z laboratorium powiedziała (co zresztą potwierdził przez telefon ginekolog) żeby pić przez kilka dni dużoooooo wody (nawet powyżej 3l) i powtórzyć badanie. Efekt był taki jak mówili, że po 4 dniach nie było już szczawianów w moczu.
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Pomarańczko naj gorzej jak coś się spodoba a nagle zob. jeszcze lepsze i teraz co wybrać ....:confused:
    Ale w H&M też bardzo lubię robić zakupy(najbardziej jak śpioszki,body - za czasów Martynki po 5-10 zł ;]]]) ale tu taka moda że aż mnie trzepie czasami , granaty czernie dla chłopców i spodnie rurki -musiała byś zob. tego Małego roczniaka co nim się zajmowałam,zima on w jeansach rurkach i odpoczynek po jedzonku - dopóki nie ściągam spodni darł się w niebo głosy , a jak Mama chciała ubrać go przed wejściem- powtórka :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    judka25: Pani z laboratorium powiedziała (co zresztą potwierdził przez telefon ginekolog) żeby pić przez kilka dni dużoooooo wody (nawet powyżej 3l) i powtórzyć badanie. Efekt był taki jak mówili, że po 4 dniach nie było już szczawianów w moczu.
    do tego podjadać żurawinę i ograniczyć kwaśne rzeczy (ogórki i kapustę kiszoną ale też i szczaw, żurek itd) oraz sól
    --
  2.  permalink
    Cobraczek: co moga oznaczac szczwiany wapnia oraz leukocyty w moczu?

Szczawiany pojawiaja sie jak zjesz cos kwasnego, z leuokcytami nie pomoge niestety ;(

Treść doklejona: 19.05.12 15:39
    "Leukocyty w moczu, czyli inaczej białko w moczu, może być objawem zaburzeń czynności nerek. Osoby szczególnie zagrożone schorzeniem nerek, na przykład osoby z cukrzycą, powinny badać leukocyty w moczu w regularnych odstępach czasu. Wczesne leczenie w takich przypadka często zapobiega niewydolności nerek.

Zaburzenia czynności nerek mogą towarzyszyć chorobom innych narządów, w takim przypadku mijają one wraz z cofnięciem się choroby podstawowej. Podwyższony poziom leukocytów w moczu porannym występuje również w następujących okolicznościach:

przy gorączce,

przy niewydolności serca,

W przypadku każdego schorzenia nerek ich czynność może być na tyle zaburzona, że leukocyty w moczu mogą wystąpić w namiarze. Przyczynami wzrostu leukocytów w moczu, mogą być:

zapalenie miedniczek nerkowych,

zapalenie kłębuszków nerkowych,

procesy zanikowe tkanki nerkowej (marskość wątroby),

zatrucie matalami ciężkimi,

uszkodzenie nerek przez długotrwałe zażywanie leków przeciwbólowych, przez cukrzycę lub nadciśnienie,

zatrucie ciążowe,

działanie uboczne wielu leków,

Przy badaniu leukocytów w moczu rozróżnia się ilość wykazaną w moczu dobowym, który zbiera się przez 24 godziny. Poza tym można wspólnie oznaczać wszystkie białka (proteiny) albo tylko pewien ich rodzaj, na przykład albuminy. W przypadku chorych na cukrzycę i osób z podobnie dużym ryzykiem uszkodzenia nerek nie wystarczają zwykłe paski wskaźnikowe we wczesnej diagnostyce. Dlatego nowe metody badania wykrywają znacznie mniejsze ilości białka.

Gdy badamy mocz dobowy, musimy pamiętać, że takie czynniki jak: wysiłek fizyczny, trening sportowy, przechłodzenie czy przegrzanie, mogą zwiększyć wydalanie białka."

ze stroni netowej, moze Ci sie przyda takie info
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Cobraczku liczne bakterie i leukocyty mogą świadczyć o infekcji dróg moczowych.
    Zrobilabym dodatkowo posiew moczu.
    --
    •  
      CommentAuthormagda_a
     permalink
    Kakai - powtórzę badanie w poniedziałek...zobaczymy czy historia się powtórzy...i oby okazało się jak u Ciebie ;)
    -- , [url=https://lilypie.com][/url
    •  
      CommentAuthorsliwson
     permalink
    Dziewczyny wrzuciłam na dzieciaczki fotki mojej Kruszyny:)

U nas lepiej. Ja z godziny na godzinę czuję się lepiej. Franulek bez zmian na razie ale to w jego przypadku akurat dobrze. Prawie nie stracił na wadze więc teraz liczymy, że zacznie przybierać. Ciągle podają mu tlen ale tylko wspomagająco, oddycha samodzielnie. Je moje mleczko i nawet zrobił dziś kupę :)
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    silwson SUPER wiadomości :) :clap::clap::clap:

gienia szacun, że tak szybko chcecie mieć kolejne dziecko :cheer:

patyk120: Czy mogę się dopisać do Was? :) Termin porodu 01.09.2012. :

witam serdecznie :peace:

A my dziś wkraczamy według mojego suwaczka w ostatni - 9 miesiąc !!!!!!!!!!
    babies

Nie odzywałam się od rana, bo byliśmy całą "czwóreczką" w ogrodzie na sesji zdjęciowej....miało być rodzinnie, ale pewnie takich wspólnych zdjęć będzie tylko kilka, bo Iwonka szybko zrobiła się niestety marudna, a i mąż niedomaga - dopadł go straszny katar, nie wiem czy się przeziębił czy to coś alergicznego, ale czuje się na prawdę źle. Więc większość zdjęć będę pewnie miała Ja i Mateuszek w brzuszku.....cieszę się, bo zaliczyłam kolejną rzecz, którą bardzo chciałam zrobić zanim pojadę na porodówkę.
    Poza tym wyprałam dziś wszystkie pieluchy - tetrowe i flanelowe - rozwiesiłam zanim pojechaliśmy na sesję, wróciłam i już wszystko suche.....

Teraz mężuś kończy lasagne i będziemy jeść obiadek....a Iwonka padnięta śpi od 14:45 :rolling:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    sliwson: U nas lepiej. Ja z godziny na godzinę czuję się lepiej. Franulek bez zmian na razie ale to w jego przypadku akurat dobrze. Prawie nie stracił na wadze więc teraz liczymy, że zacznie przybierać. Ciągle podają mu tlen ale tylko wspomagająco, oddycha samodzielnie. Je moje mleczko i nawet zrobił dziś kupę :)

Tak mi się przypomniało , miałaś racje że do porodu będą was 3-mać, ciszę się że czujecie się lepiej, ma piękny kolor skóry i takie słodziutkie maleńkie raczki.Teraz już tylko będzie lepiej . A ten antybiotyk na GBS zaczął działać? robili już mu badania pod tym kątem?
    --
    •  
      CommentAuthornibriana
     permalink
    Fajnie, że Iwonka ma jeszcze drzemki. Może się uda po porodzie dwójkę usypiać i mieć trochę wytchnienai :wink:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    [quote=_kasiek_]A my dziś wkraczamy według mojego suwaczka w ostatni - 9 miesiąc !!!!!!!!!!

Nie odzywałam się od rana, bo byliśmy całą "czwóreczką" w ogrodzie na sesji zdjęciowej....miało być rodzinnie, ale pewnie takich wspólnych zdjęć będzie tylko kilka, bo Iwonka szybko zrobiła się niestety marudna, a i mąż niedomaga - dopadł go straszny katar, nie wiem czy się przeziębił czy to coś alergicznego, ale czuje się na prawdę źle. Więc większość zdjęć będę pewnie miała Ja i Mateuszek w brzuszku.....cieszę się, bo zaliczyłam kolejną rzecz, którą bardzo chciałam zrobić zanim pojadę na porodówkę.
    Poza tym wyprałam dziś wszystkie pieluchy - tetrowe i flanelowe - rozwiesiłam zanim pojechaliśmy na sesję, wróciłam i już wszystko suche.....

No teraz ostatnia prosta przed wami :wink: piękna pamiątka taka sesja .... pochwalisz się jak znajdziesz chwilke ?
    Smacznego :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorOsorya
     permalink
    Śliwsonku kochana serdeczne gratulacje!
    Widziałam maluszka-aż mi łzy w oczach stanęły!Przesłodki kruszynek!

Mam pytanko...jak opiszecie skurcze przepowiadające?
    --
    •  
      CommentAuthornibriana
     permalink
    Skurcze przepowiadające wspominam jako regularne skurcze czyli bolesne twardnienie macicy (podobnie jak przy miesiączce). Stopniowo ból nasila się do momentu kulminacyjnego i odpuszcza. Przechodzą po jakimś czasie, często po kąpieli.
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    nibriana: Fajnie, że Iwonka ma jeszcze drzemki. Może się uda po porodzie dwójkę usypiać i mieć trochę wytchnienai

z tym nie bedzie problemu bo Iwi chodzi do żłobka, dlatego też jest przyzwyczajona spać....A nie ma jej w domku cały dzień więc ja i tak będę mogła znaleźć mam nadzieje chwilkę dla siebie jak Mateusz będzie spał :D

edzia503: piękna pamiątka taka sesja .... pochwalisz się jak znajdziesz chwilke ?

jak tylko dostanę jakieś zdjęcia to jasne, że tak :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    magku: Kakai - powtórzę badanie w poniedziałek...zobaczymy czy historia się powtórzy...i oby okazało się jak u Ciebie ;)

trzymam kciuki zeby tak było!
    --
    •  
      CommentAuthor_hydro_
     permalink
    Osorya: Mam pytanko...jak opiszecie skurcze przepowiadające?

Niezbyt mocne, trochę jak bóle miesiączkowe, mało regularne - raz co 10, raz co 6 minut. I dość krótkie. Mijały, jak szłam pod prysznic albo jak się zaczynałam intensywniej ruszać.
  3.  permalink
    Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi.Zadzwonilam do gina i powiedzial,ze leukocyty swiadcza o infekcji a liczne bakterie o jakims stanie zapalnym i zebym kupila lactovaginal i Fenisept a w poniedzialek jak przyjde na usg to zbeym przyniosla te badania bo tak przez telefon to ciezko okreslic co kolwiek,wiec troszke mnie uspokoil:wink:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Zaczeła się na TVN Style "zawadzka- opieka nad noworodkiem" akurat bliźniaki
    --
  4.  permalink
    edzia503: Zaczeła się na TVN Style "zawadzka- opieka nad noworodkiem" akurat bliźniaki

jakos mnie ten program nie przekonal, ostatnio widzialam urywek jak polozna trzepala noworodkiem na wszystkie strony bo costam tlumaczyla...

Cobraczku ja mam ciagle liczne bakterie w moczu i moj gin nic nie mowi :P
    --
  5.  permalink
    kuleczka_69: Cobraczku ja mam ciagle liczne bakterie w moczu i moj gin nic nie mowi :P

Tak tylko ja od 8 tyg ciazy jestem na antybiotyku i takie bakterie u mnie moga do powaznej infekcji doprowadzic.Mysle,ze normalnie tez nie byloby problemu.
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    Cobraczku nie martw sie na wizycie lekarz coś pomoże, a tymczasem gdyby było źle byłyby erytrocyty w moczu
    --
  6.  permalink
    Cobraczku ja rozumiem,tak napisalam, ze u mnie lekarz nic sobie z tych bakterii nie robi, bo ponoc to normalne w ciazy.
    --
  7.  permalink
    Kakai: Cobraczku nie martw sie na wizycie lekarz coś pomoże, a tymczasem gdyby było źle byłyby erytrocyty w moczu--

kuleczka_69: Cobraczku ja rozumiem,tak napisalam, ze u mnie lekarz nic sobie z tych bakterii nie robi, bo ponoc to normalne w ciazy.

Mam nadzieje dziewczyny,ze to nic powaznego.Troche mnie te napiecia brzucha niepokoja,ale moj gin mnie uspokoil narazie a wszystkiego dowiem sie w poniedzialek.Ide sie teraz wyluzowac kapiela:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    Cobraczek: Tak tylko ja od 8 tyg ciazy jestem na antybiotyku i takie bakterie u mnie moga do powaznej infekcji doprowadzic.Mysle,ze normalnie tez nie byloby problemu.

Cobraczek ma racje, w końcu antybiotyki strasznie wyjaławiają organizm a już nie wspomnę o miejscach intymnych. I układ moczowy pewnie też może ucierpieć. Ja za każdym razem, jak biorę antybiotyk to dodatkowo mam przepisywane globulki dopochwowe... inaczej po takiej tygodniowej nawet antybiotykoterapii od razu mam infekcję grzybiczą pochwy :/ A napięcia brzuszka Cobraczku mogą być spowodowane bakteriami. Także nie stresuj się, na pewno wszystko jest dobrze :)
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    kuleczka_69: ja mam ciagle liczne bakterie w moczu i moj gin nic nie mowi :P

Kulka a gin zalecił Ci zrobienie posiewu z moczu? ja też mam liczne bakterie w moczu ale na szczęście z posiewu nic nie wyhodowali także luuuzz...

Cobraczku hmmm u Ciebie to inna bajka musisz być pod szczególnym nadzorem, powodzenia, żeby wsio było ok. :wink:
    --
  8.  permalink
    Rumba nic takiego mi nie zalecil, mialam tylko biocenoze robiona, ale to posiew z pochwy:P jeju jak mnie kostki i stopy rwa ;/
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
    • CommentTimeMay 20th 2012 zmieniony
     permalink
    Witam się niedzielnie! :) Wczoraj wieczorem tak mnie napierdzielało spojenie łonowe, a chyba i wszystkie kości miednicy, że się ruszyć nie mogłam ;/ Dziś, jak na razie lepiej :wink:

A jaki sen miałam :shocked::shocked::shocked: Młoda przebiła mi brzuch na wylot paznokciem, bo takie je długie miała :crazy: Była krew i ból :tooth: aaaa i widziałam ten paznokieć, a raczej "Szpon" :D
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
    • CommentTimeMay 20th 2012
     permalink
    witam się i ja :)
    Vsti sen bomba :clap:
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    hej i ja sie witam, ostatnio mam jakies lepsze samopoczucie:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    kakai a ja mam wrażenie, że Ty ciągle uśmiechnięta chodzisz :)
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    katka_81: kakai a ja mam wrażenie, że Ty ciągle uśmiechnięta chodzisz :)

heh staram się, nie moge się doczekac synusia:bigsmile: chyba wypoczynek mi służy:smile:
    --
    • CommentAuthorAnecia84
     permalink
    No więc czeka mnie ostatni tydzień w pracy, i myślałam że z przyjemnością będę szła na zasłużony odpoczynek, ale oczywiście koleżanka zza biurka to popsuła. Zdecydowałam że już pora ponieważ zaczyna boleć mnie kręgosłup a przy mojej przepuklinie jest to bardzo bolesne. A ona mi powiedziała, że myślała że skończę to co zaczęłam i dopiero pójdę na L-4. Zrobiło mi się przykro bo sprawy które prowadze jeszcze będą się ciągnęły i gdybym miała taką możliwość to bym je zakończyła. Nie wiem co sobie ona myślała ,że co do porodu będę pracować 8 godzin przy biurku czy co?? Może jakbym miała zdrowy kręgosłup było by inaczej i pracowałabym dłużej. Ale nie zamierzam się tym przejmować tym bardziej że nikt nie ma nic przeciwko że już uciekam na L-4 tylko ona. Ja muszę myśleć teraz o sobie i o dziecku a nie o tym że nie uda mi się skończyć w pracy wszystkiego przed porodem. Tak naprawdę to mogłam wszystko zostawić i z dnia na dzień iść na L-4 a powiedziałam jakieś 2 miesiące temu ze planuje pracować mniej więcej do końca maja. Szefowej mówiłam 3 tygodnie temu o tym że od 28 maja już mnie nie będzie, wiec podziękowała że poinformowałam ją tak wrześnie.
    Najgorsze jest to że koleżanka zza biurka nagle zaczęła krytykować wszystko co robię. Jeszcze tydzień, postaram się skończyć w miarę możliwości wszystko co się da, ale niesmak pozostanie.:confused: Jakoś musiałam się komuś wygadać, bo nigdy wcześniej pomiędzy mną i moją koleżanką nie było jakiś nieporozumień i jestem bardzo niemile zaskoczona jak mnie potraktowała.
    -- ;;;;
    •  
      CommentAuthorasia_
     permalink
    Anecia nie przejmuj się , ja też pracuję do konca maja i idę na L4 i już dawno o tym komunikowałam. Ostatnio dowiedziałam się że przecież ciąża to nie choroba i chyba faktycznie niektórzy chcieliby żeby zza biurka pojechało się na porodówkę. Moje zdanie było takie że będę pracowała póki dam radę , ponieważ siedzenie 8h przestało mi służyć miesiąc temu powiedziałam że idę na l4 i mam w nosie co kto o tym myśli .... Ważne jest Twoje samopoczucie i dobro dziecka , ja z moim szefem od stycznia mam wszystko ustalone więc ocena innych osób mnie nie interesuje :wink:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 20.05.12 11:14</span>
    Aaaa witam w piękną słoneczną niedzielę , przeszło jedno to od środy ząb mnie n...a . Zachciało mi sie sprawdzać zęby , a nic mnie nie bolało :confused: Chyba jednak jestem za tym żeby w ciąży zębów nie ruszać bo jak coś wyjdzie to leczą "na pałę" , zdjęcia nie można zrobic...:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    Anecia84: Jakoś musiałam się komuś wygadać, bo nigdy wcześniej pomiędzy mną i moją koleżanką nie było jakiś nieporozumień i jestem bardzo niemile zaskoczona jak mnie potraktowała.

Kochana podejrzewam, że ona po prostu ci zazdrości, i dlatego się tak zachowuje, olej to przejdzie jej:wink:
    --
    • CommentAuthorAnecia84
     permalink
    Ja 28 maja będę już w 28 tygodniu ciąży więc wydaje mi się że przy mojej przepuklinie to najwyższy czas odpocząć. Tydzień jakoś jeszcze wytrzymam. :bigsmile: Ale najgorsze jest to że ta koleżanka rok temu wróciłam z długiego L-4 (miała operacje nogi) i też poszła na L-4 jeszcze długo przed zabiegiem i się nie przejmowała, czy skończyła swoje sprawy czy nie. Przez pierwsze pół roku jej nieobecności pracowałam za 2 osoby i wtedy było dobrze. A teraz mi zwraca uwagę że robię coś nie tak. Zapomniał wół jak cielęciem był.
    -- ;;;;
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    Anecia84: Zapomniał wół jak cielęciem był.

Święte słowa :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    Anecia ja poszlam na L4 w 22tc po tym jak wyglądowałam w szpitalu, byłam przemęczona, krew leciała mi z nosa-ja dojeżdżałam sama autem 2h dziennie do i z pracy, wiec uznałam że ide na L4 mimo ze obiecałam szefowi pracowac do konca maja
    --
    •  
      CommentAuthoracia20
     permalink
    Ja na szczęście muszę współpracować z facetami oni inaczej reagują :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    acia20: Ja na szczęście muszę współpracować z facetami oni inaczej reagują

ja tez wspolpracuje z samymi facetami i zaledwie kilkoma paniami:bigsmile:
    --
    • CommentAuthorŁezunia
     permalink
    witam wszystkich
    dzisiaj miałam być na komunii, raczej byłam w kościele ale już tam źle się czułam, dopadły mnie wymioty a teraz biegunka :( coraz bardziej się martwię, myślałam wczoraj że mi przeszło a teraz to już sama nie wiem....
    nie mam zamiaru wymiotować przy gościach, umówiłam się na inny termin... no cóż nie wszystko ode mnie zależy...
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    Łezunia: nie mam zamiaru wymiotować przy gościach, umówiłam się na inny termin... no cóż nie wszystko ode mnie zależy...
    --

kochana, myśl o sobie i dzidzi. Rób tak, byś Ty dobrze się czuła - odpoczywaj w domku, a wszyscy pewnie zrozumieją :)
    --
    • CommentAuthorŁezunia
    • CommentTimeMay 20th 2012 zmieniony
     permalink
    Katka_81
    kochana, myśl o sobie i dzidzi. Rób tak, byś Ty dobrze się czuła - odpoczywaj w domku, a wszyscy pewnie zrozumieją :)

mam taką nadzieję, no cóż przecież nie będę im tam szopek urządzać, wolę posiedzieć w domku :D dzięki za wsparcie :D
    --
  9.  permalink
    Dziewczyny jednak wynik z glukozy byl niepokojacy....Godzine po jedzeniu zmierzylam cukier i mam 158:shocked: W dodatku swedzi mnie pochwa ze chodzic nie moge to pewnie infekcja bo leukocyty wysokie:cry:Dobrze,ze jutro jade rano do gina to bede wszystko wiedziala:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    ale cisza tu... :tooth:

Treść doklejona: 20.05.12 17:13
    Cobraczku będzie dobrze... Juz jutro będziesz pod dobrą opieką.
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.