Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A mi cukier szwankuje... specjalnie zjadłam na śniadanie to samo, co wczoraj, wczoraj cukier ok, dziś za wysoki... wrrrr :]

Już 3 prania mam za sobą ale jeszcze zostało tego troche plus prasowanie, sprawdzanie czego ile jest, układanie w komodzie i w ogóle ... Normalnie robota na cały tydzień. Jeśli uda mi się wytrzymać samej w pustym mieszkaniu do piątku, to będę z siebie dumna !
Ostatnio wytrzymałam do godz. 21 i pojechałam do rodziców ... Nie lubie samotności
A to dlaczego tak?:) pytam z ciekawosci, u mnie na USG termin porodu wychodzi ciagle na 13 sierpnia, az 1 dzien wczesniej hihi--
Faktycznie późno była owulacja, ale ja myślę, że to dobrze, że lekarz sugeruje się terminem z usg, bo potem wychodzą sytuacje, że lekarze próbują przyspieszać poród, bo twierdzą że po terminie.
. Wyciągam mojego z wyrka i ma skręcać łóżeczko, a ja włączam dzisiaj pralkę i wio...Zestresowałam sie z lekka
.
mialam isc do pracy, ale zle sie czuje od wieczoru wczorajszego, zmeczona, mam zawroty glowy i mam takie lekkie skurcze w macicy? Na poczatku sie wystraszylam, ale to chyba macica sie rozciaga ?
, wiec czekalismy w domu. Przeszlo po kapieli - w sumie parenascie godzin sie tak pomeczylam psychicznie i fizycznie.
. Teraz jest spokój względny, ale kto wie co będzie, bo czuje lekkie ćmienie w podbrzuszu i takie rwanie nogi. W czwartek mam kontrole, do której mam zamiar dotrzymac
.
Ale do upału to jeszcze daleeeeko. Mam dzisiaj dzień leniwca. Nic mi się nie chce. Na szczęście mój szef jest w tym tygodniu na urlopie, więc nie muszę z nikim ustalać kiedy i na ile przyjdę do pracy, bylebym się wyrobiła w przeciągu tygodnia. Zaraz zmykam po Natalę do przedszkola i skończy sie to moje słodkie lenistwo.