Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I nie ma kogo wysłać
Może się zapcham arbuzem ^^
Ktoras z Was pisala kiedys, ze Luteina tylko do 27 tyg jest na znizke....obalam teorie, maz dzisiaj mi kupowal opakowanie na recepte z literka "R" i zaplacil 3,02zl a normalna cena 29,08zl. Pilnujcie, zeby lekarz Wam na recepcie zaznaczal, ze lek ma byc na ryczalt.
Moje dziecko najwyraźniej miało i ma inne plany
Szaleję ze sprzątaniem, spaceruję, nawet męża udało mi się do łóżka zaciągnąć po tej przymusowej przerwie. I nic
Tylko szlag mnie trafia przez te nocne wycieczki do kibla, co dwie godziny to jest już gruba przesada

nadprogramowo zjadłam rogalik z czekoladą, lody, rodzynki w czekoladzie, później znowu lody i żeby nie było, że same śmieci jem zjadłam 3 kiwi:)

Rumba twoja córa ma jeszcze sporo miejsca więc zmienia pozycję na taką jaka jej pasuje w danym momencie hehe

Dlatego też mam problem z pójściem po coś do żarcia

mam nadzieję, że net do jutra wytrzyma, bo wczoraj wykończyła go wieczorna burza
Super, że wszystkie wizyty udane i z maluszkami i mamami wszystko w porządku 

potrzebuje waszej pomocy brakuje mi 5glosow do 2miejsca:)

Zeby klas na odzial po to zeby zrobic drugie obciazenie to jakas paranojaNie tylko, bo np. robią profil glikemii, czyli ileś tam razy dziennie badają Ci cukier (przed jedzeniem po, w nocy) oczywiście przy odpowiedniej diecie... Można to niby w domu zrobić... ale wtedy musiałaby Ci diabetolog ustalić dietę i określić godziny posiłków oraz czas pomiarów...
Nie tylko, bo np. robią profil glikemii, czyli ileś tam razy dziennie badają Ci cukier (przed jedzeniem po, w nocy) oczywiście przy odpowiedniej diecie... Można to niby w domu zrobić... ale wtedy musiałaby Ci diabetolog ustalić dietę i określić godziny posiłków oraz czas pomiarów...Też miałam takie zdanie zanim trafiłam do szpitala, a później sie cieszyłam, że wszystko było profesjonalnie zrobione + różne dodatkowe badania...--
Szlak czlowieka trafia,nie mogli za jednym zamachem wszystkiego zrobic.Ja nie mam co zrobic z cora i moge placic za badania,ale mozliwosci polozyc sie nie mam i oni musza to zrozumiec a nie stawiaja pod sciana szpital i koniec przeciez dziecka ze soba nie zabiore
Cobraczek, no niestety tak jest, pewnie Cie poloza na pare dni, poobserwuja jakie cukry masz po dietce i wypuszcza z zaleceniem, albo tylko dieta, albo insulina, mi na szczescie tylko dieta wystarcza.
A moj gin mowi,ze on nie moze sie w to wtracac bo nie jest zakaznikiem i badz tu czlowieku madry.To samo z tym cukrem w Lublinie olali a tu karza sie klasc
Jestem tak wkurzona i nabuzowana,ze jutro wybuchne jak mnie bedzie chciala polozyc bo chyba logiczne,ze gdybym mogla poszlabym juz dawno do szpitala i nie placilabym bez sensu 60zl
cobraczek a ten diab. do ktorego sie wybierasz zajmuje sie cukrzyca ciazowa?
60 zl za obciazenie glukoza??? ja placilam 14zl u nas za to badanie.....Swoja droga to rozumiem Cie doskonale, jedni oleja drudzy szumu narobia i tak w kolko..
No to ja mam podobnie, najpierw szpital, bo cukrzyca, jutro wizyta i bardzo mozliwe znow skierowanie na oddzial... A mogli juz predzej temu zaradzic, dac predzej cos, jak juz wtedy szyjka sie skracala... ale po, co jak mozna 2 razy na jednej pacjentce zarobic ;)
Ide zaraz spac,bo dzien dobrze sie nie zakonczyl
60 zl za wizyte u diabetologa kochana,obciazenie cos kolo10zl chyba,juz nie pamietam....