Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ktoras z Was pisala kiedys, ze Luteina tylko do 27 tyg jest na znizke....obalam teorie, maz dzisiaj mi kupowal opakowanie na recepte z literka "R" i zaplacil 3,02zl a normalna cena 29,08zl. Pilnujcie, zeby lekarz Wam na recepcie zaznaczal, ze lek ma byc na ryczalt.
Rumba twoja córa ma jeszcze sporo miejsca więc zmienia pozycję na taką jaka jej pasuje w danym momencie hehe
Dlatego też mam problem z pójściem po coś do żarcia
potrzebuje waszej pomocy brakuje mi 5glosow do 2miejsca:)
Nie tylko, bo np. robią profil glikemii, czyli ileś tam razy dziennie badają Ci cukier (przed jedzeniem po, w nocy) oczywiście przy odpowiedniej diecie... Można to niby w domu zrobić... ale wtedy musiałaby Ci diabetolog ustalić dietę i określić godziny posiłków oraz czas pomiarów... Zeby klas na odzial po to zeby zrobic drugie obciazenie to jakas paranoja
Nie tylko, bo np. robią profil glikemii, czyli ileś tam razy dziennie badają Ci cukier (przed jedzeniem po, w nocy) oczywiście przy odpowiedniej diecie... Można to niby w domu zrobić... ale wtedy musiałaby Ci diabetolog ustalić dietę i określić godziny posiłków oraz czas pomiarów...Też miałam takie zdanie zanim trafiłam do szpitala, a później sie cieszyłam, że wszystko było profesjonalnie zrobione + różne dodatkowe badania...--
Cobraczek, no niestety tak jest, pewnie Cie poloza na pare dni, poobserwuja jakie cukry masz po dietce i wypuszcza z zaleceniem, albo tylko dieta, albo insulina, mi na szczescie tylko dieta wystarcza.
cobraczek a ten diab. do ktorego sie wybierasz zajmuje sie cukrzyca ciazowa?
60 zl za obciazenie glukoza??? ja placilam 14zl u nas za to badanie.....Swoja droga to rozumiem Cie doskonale, jedni oleja drudzy szumu narobia i tak w kolko..
No to ja mam podobnie, najpierw szpital, bo cukrzyca, jutro wizyta i bardzo mozliwe znow skierowanie na oddzial... A mogli juz predzej temu zaradzic, dac predzej cos, jak juz wtedy szyjka sie skracala... ale po, co jak mozna 2 razy na jednej pacjentce zarobic ;)
60 zl za wizyte u diabetologa kochana,obciazenie cos kolo10zl chyba,juz nie pamietam....