Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
penny Ty to masz talent, ktorego mi brak :D
a urosept mozna w ciazy? bo chyba kiedys czytalam na ulotce, ze nie za bardzo...
Mateusz waży (aż boję się to pisać bo jak wymawiam tą liczbę to ryczę jeszcze bardziej) - 3930g !!!!!! Jestem przerażona !!!!!!!!
osz kurde nie pomyslalam o koszu na pieluchy i koszu na brudna ubranka maluszka :D
A ja ponawiam pytanie - czy infekcja grzybiczna pochwy może jakoś zagrażać maluchowi podczas porodu sn ??
Zna ktoś lub ma kontakt z dziewczyną, która jest obecną liderką, bo jakoś nie kojarzę jej :)
A ja ponawiam pytanie - czy infekcja grzybiczna pochwy może jakoś zagrażać maluchowi podczas porodu sn ??
Teraz mam wrocic na 12:40 do szpiatla na usg. Boje sie i martwie czy wszystko bedzie ok z dzieckiem. Jeszcze do tego zaczelam wymiotowac, dzis w szpitalu zwrocilam sniadanie :((( A myslalam, ze to pierwszy trymestr ciazy jest najgorszy/ ma sie dolegliwosci..
I z tego szzcześcia mojego - wczoraj ostatni raz po badaniu troszkę po wizycie i an papierze po za tym do dziś czyściutko , nie wiem może efekt placebo bowczoraj prawie w ogóle nie leżałam a jest najlepiej porównywalnie od 2 tyg.
bylam w mieście, ale sie spociłam, leje sie ze mnie, nawet pod nosem
a to znowu czegos sie dowiaduje ;) Bo ja cale szczescie nie doswiadczylam tego i mam nadzieje, ze nie doswiadcze ;) Nawet wkladek nie musze w ciazy uzywac, bo uplawy mam minimalne, najczesciej rano po wstaniu z lozka ;)