Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kakai stresujesz mnie pisząc, że masz już wyprawkę. Mnie dużo rzeczy brakuje!
a reszta wyjdzie w praniu ;)

Kakai stresujesz mnie pisząc, że masz już wyprawkę. Mnie dużo rzeczy brakuje! Czekamy na zamówioną komodę i będe mogła prać i parsować ciuszki - z doświadczenia wiem, zę na końcówce nie byłam w stanie stać przy desce, więc najwyższy czas! A poza tym nie mam wielu rzeczy... Dziś zakładają mi holter ekg.
chcialam dzisiaj prac synkowa wyprawke, ale wypralam jakies nasze kolorwe i mam dosyc, upał na balkonie zabija
Byłam z moją sunią nad rzeką, tak pięknie teraz wygląda, zwłaszcza, że poziom opadł i wystają kamienie i pięknie połyskują w słońcu. Taki relaks sobie urządziłam spacerowy 

:)

ja przez okno widze tylko burdel u sasiadow na ogrodku i slysze charajacego gowniarza z gory....

Ja stwierdziłam, że najważniejsze abym miała spakowaną torbę do szpitala i poprane i poprasowane ciuszki -reszte rzeczy można załatwić jak już urodzę

Tak mi się w życiu poukładało, że z wielkiego miasta trafiłam na łono natury. Kocham to miejsce 

a mnie stres i tysiac roznych dolegliwosci dopada przed 16.20...
Ja Ci dam stresy, masz iść uśmiechnięta do lekarza, stres w niczym nie pomoże 

Obiecuje sobie, ze jak w weekend bedzie pogoda, no i nie trafie na oddzial, wyciagne mojego m. gdzies nad wode, polezec sobie w cieniu na kocyku :D
Ale teraz doopa -3 weekendy z rzędu w Warszawie spędzimy więc chyba w ciąży się nie załapię na wylegiwanie się nad wodą
A po porodzie pewnie nie będę miała nawet ochoty na początku wychodzić na takie upały więc prawdopodobnie już drugie wakacje nie będe na slońce wychodzić, a jestem blada jak ściana przez to ! W zeszłe wakacje całe pracowałam i też nawet raz nie byłam na chociażby basenie czy nad jeziorkiem grrrr
Penny a w jakim to mieście wcześniej mieszkałaś? ;)

o tak penny kopnij i to porzadnie w tylek, przyda sie :D

tez bym chciala sie na jakas pip0idowe wyprowadzic i miec takie krajobrazy, ech, pomarzyc mozna :P
nigdy nic nie wiadomo Kuleczko ;)

Napiszę tak: marzenia naprawdę się spełniają, moje się spełniło, więc wiesz nigdy nic nie wiadomo Kuleczko ;)

Jadąc na wakacje powiedziałam sobie w żartach : " Jadę w góry , po mojego ukochanego Bohuna " Bo całe życie się śmiałam , że sobie znajdę mężczyznę w lesie ;) Ha !!!Pojechałam, znalazłam, albo On mnie.... zakochałam się z wzajmenością, zostałam i z każdym dniem kocham Go coraz mocniej
Hydro jadąc na wakacje powiedziałam sobie w żartach : " Jadę w góry , po mojego ukochanego Bohuna " Bo całe życie się śmiałam , że sobie znajdę mężczyznę w lesie ;) Ha !!!Pojechałam, znalazłam, albo On mnie.... zakochałam się z wzajmenością, zostałam i z każdym dniem kocham Go coraz mocniej
Ale fajnie, że tak się Wam poukładało, tylko pozazdrościć
Eee, no to nie dla mnie, bo ja nie przewiduję mojego wymieniać na nowego

Może powinnam się nauczyć 

Poszłabym spać, ale jak teraz zasnę, to w nocy nie będę mogła, a nie chce się męczyć. Poza tym musze czekać, aż znajomy wpadnie po motocykl bo ja mam kluczyki do bramy ... A nie wiem o której ma być, bo nie ma z nim kontaktu
(babcia i ciotka- te sławne już), ze powinna mieć cc, bo mój wiek 34 lata i pierwsza ciąża są do tego wskazaniem.
"Nosz qurde" ( sorki za żargon) nudzi im się i nie mają o czym gadać. Powiedziałam babci, ze to lekarze zdecydują o porodzie.
Myślałam, że nie wkurzyła mnie babcia a jednak coraz bardziej czuje nerwy- to silniejsze ode mnie ehh

wiesz, mnie to zdziwilo, bo do tej pory byla bardzo ruchliwa, moze te upaly i duchoty tez swoje robia, nie wiem.
Myślę, że skoro nam gorąco, to i naszym dzieciakom też.
idę chociaż zupkę jakąś machnę, bo to wstyd po prostu cały dzień nic nie robić 

Rodzinne ekspertki stwierdziły (babcia i ciotka- te sławne już), ze powinna mieć cc, bo mój wiek 34 lata i pierwsza ciąża są do tego wskazaniem. "Nosz qurde" ( sorki za żargon) nudzi im się i nie mają o czym gadać.
Znaczy sie, ja tez sie szykuję do cesarki? 
Jak będe rodzić bedę miała już 37 lat..... loj stara baba......