Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kakai stresujesz mnie pisząc, że masz już wyprawkę. Mnie dużo rzeczy brakuje!
Kakai stresujesz mnie pisząc, że masz już wyprawkę. Mnie dużo rzeczy brakuje! Czekamy na zamówioną komodę i będe mogła prać i parsować ciuszki - z doświadczenia wiem, zę na końcówce nie byłam w stanie stać przy desce, więc najwyższy czas! A poza tym nie mam wielu rzeczy... Dziś zakładają mi holter ekg.
ja przez okno widze tylko burdel u sasiadow na ogrodku i slysze charajacego gowniarza z gory....
Ja stwierdziłam, że najważniejsze abym miała spakowaną torbę do szpitala i poprane i poprasowane ciuszki -reszte rzeczy można załatwić jak już urodzę
a mnie stres i tysiac roznych dolegliwosci dopada przed 16.20...
Obiecuje sobie, ze jak w weekend bedzie pogoda, no i nie trafie na oddzial, wyciagne mojego m. gdzies nad wode, polezec sobie w cieniu na kocyku :D
Penny a w jakim to mieście wcześniej mieszkałaś? ;)
o tak penny kopnij i to porzadnie w tylek, przyda sie :D
tez bym chciala sie na jakas pip0idowe wyprowadzic i miec takie krajobrazy, ech, pomarzyc mozna :P
Napiszę tak: marzenia naprawdę się spełniają, moje się spełniło, więc wiesz nigdy nic nie wiadomo Kuleczko ;)
Jadąc na wakacje powiedziałam sobie w żartach : " Jadę w góry , po mojego ukochanego Bohuna " Bo całe życie się śmiałam , że sobie znajdę mężczyznę w lesie ;) Ha !!!Pojechałam, znalazłam, albo On mnie.... zakochałam się z wzajmenością, zostałam i z każdym dniem kocham Go coraz mocniej
Hydro jadąc na wakacje powiedziałam sobie w żartach : " Jadę w góry , po mojego ukochanego Bohuna " Bo całe życie się śmiałam , że sobie znajdę mężczyznę w lesie ;) Ha !!!Pojechałam, znalazłam, albo On mnie.... zakochałam się z wzajmenością, zostałam i z każdym dniem kocham Go coraz mocniej
Eee, no to nie dla mnie, bo ja nie przewiduję mojego wymieniać na nowego
wiesz, mnie to zdziwilo, bo do tej pory byla bardzo ruchliwa, moze te upaly i duchoty tez swoje robia, nie wiem.
Rodzinne ekspertki stwierdziły (babcia i ciotka- te sławne już), ze powinna mieć cc, bo mój wiek 34 lata i pierwsza ciąża są do tego wskazaniem. "Nosz qurde" ( sorki za żargon) nudzi im się i nie mają o czym gadać.