Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
trzeba z dystansem podchodzic do "mądrych" rad ;-)
http://www.joemonster.org/art/20140/Wszystko_czego_nie_wiesz_o_ciazy
Ifonka84: termin był na minioną sobotę ( 19 maja ) [...] jak nic się nie będzie działo to w sobotę 26 maja mam znów się zgłosić do szpitala i będą mi wywoływać poród.
no ale babcie widuję codziennie ehh
i jeszcze pytała parę razy czy mój lekarz wie, że robię na drutach, bo to na pewno przyczyniło się do tych problemów
zaintrygowała mnie informacja o znacznym powiększeniu piersi w przypadku posiadania córy,
że bezpłodni jesteśmy :D
moja teściowa za każdym razem, jak mnie widzi, załamuje ręce i pyta ze zgrozą w głosie, dlaczego nie leżę w szpitalu, skoro mam kłopoty z szyjką
Hmmm, zaintrygowała mnie informacja o znacznym powiększeniu piersi w przypadku posiadania córy, u mnie by się sprawdziło bardzo Ciekawe punkt widzenia naukowców w kwestii snów, jeśli to prawda to być może szybciej urodzę
A, i jeszcze pytała parę razy czy mój lekarz wie, że robię na drutach, bo to na pewno przyczyniło się do tych problemów i jej zdaniem powinien mi natychmiast zabronić
to może warto się wyprowadzić i zamieszkać samemu a nie z Babcią ?
ja robię na drutach odkąd jestem na L4 i na szydełku a z szyjką wszystko ok- więc powiedz teściowej, że obaliłam jej mit.
A, i jeszcze pytała parę razy czy mój lekarz wie, że robię na drutach, bo to na pewno przyczyniło się do tych problemów i jej zdaniem powinien mi natychmiast zabronić
--
No a sny..... w takim razie nie bedziemy miały deprechy!
Mieszkamy osobno, tylko w tej samej kamienicy.
u nas to bylo w odwrotna strone, w koncu sie wkurzylam i powiedzialam, ze nie tylko ja mam problemy to sie zamkneli i rozmowy na temat potomstwa momentalnie ucichly :P
będziesz musiała mieć dużoo siły i spokoju no albo drzwi przed babcią zaryglować
Ja polecam rozwiązanie radykalne i stanowcze - przy pierwszych takich akcjach wyjaśnić spokojnie, ale dobitnie, kto jest rodzicem i kto bezpośrednio odpowiada za dziecko.
tylko pytanie NA ILE UPIERDLIWA POTRAFI BYĆ BABCIA ?
Równie upierdliwie przypominać, kto jaką rolę pełni w rodzinie
szpinak, brokuły i barszcz czerwony- nie lubię soku z buraków ani buraczków wiec wcinam zupki :D
Pozdrawiam ze szpitala! :/ Zrobilo sie rozwarcie i musza mnie poobserwowac, dac zastrzyki na rozwoj plucek Malej... Na razie wizja 3 dni w szpitalu... na ktg skurczy brak, co jest dobrym znakiem... Schudlo mi sie w ciagu 2 tyg. 0,5kg, Mala widzialam na usg :) Wazy akura t tyle ile powinna, terminy sie idealnie pokryly :) Teraz tylko trzeba przyhamowac Ja, co by sie na swiat za szybko nie pchala :)
poszłyśmy na spacer i moja kochana mama walnęła tekstem - myślałam że padnę: w tygodniu dziecko będziecie do mnie przywozić, Ty pójdziesz do pracy a w weekendy będziecie je odbierać.
Mam takie pytanie -ten czop śluzowy zawsze jest z krwią?