Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dlaczego tak wczesnie?W 38 tc - ciąża uznana jest za donoszoną, a ja już bym chciała mieć Małą po drugiej stronie brzuchola...

to ja oddam ten 1cm rozwarcia za kilogram dodatkowy ;) Na szczescie nikt nie powiedzial, ze za malo przytylam, bo i tego sie obawialam...
hehehe :P
U mnie z krwią był już na samej końcówce. Wcześniej przez dobry tydzień odchodził bez śladów krwi - taki żółtoprzezroczysty glut w wielkich ilościach, niepodobne to do niczego
Bo jest takie galaretowate coś, taka jakby grudka wielka o kolorze takim wlaśnie przeźroczysto-żółtym lub przeźroczysto-lekko-zielonym ... I oprócz dziś miałam to w niedziele rano ale wtedy było raczej takie biało-przeźroczyste ...
Możliwe, żeby to u mnie już czop powoli odchodził? Bo jest takie galaretowate coś, taka jakby grudka wielka o kolorze takim wlaśnie przeźroczysto-żółtym lub przeźroczysto-lekko-zielonym ... I oprócz dziś miałam to w niedziele rano ale wtedy było raczej takie biało-przeźroczyste ...
mag_dre - z tego co pisałaś i o ile dobrze pamiętam, że to byłas Ty, też puchniesz? Mówił coś na ten temat lekarz? Ja dopiero wizytę mam w czwartek, więc zamierzam Mu pokazać moje STOPY
?

Mi sie nie spieszy w ogole... czuje sie doskonale, ale moje dziecko cos szaleje i sie ta glowka pcha... ;) Mam nadzieje, ze troszke Ja tu uspokoja... Choc nie wiem, co moga poradzic na rozwarcie w 33 tyg...
--

Możliwe, żeby to u mnie już czop powoli odchodził?

Penny - jak nie urok, to sr... Fajnie, że Ciebie omija to co złe, oby tak do końca ;)
No, a tak ogólnie mam się super dobrze
do wszystkiego można się przyzwyczaić 

Bo dużo nie jem, a one rosną i rosną, no ale jeszcze troszkę..
bo jak patrze na listę to z 45 miejsca już jestem na 32 ... i to mnie przeraża :)

Spojenie łonowe od dwóch tygodni tak mnie napiernicza, że przy każdej zmianie pozycji, mam wrażenie że mi pęka
mnie już tak boli od 24 tc 
Ja jak mnie nic nie boli to się denerwuje.
Dziewczyny czuje skórcze łagodne i napieranie na szyjkę od wczoraj ... panikować czy jechac do domku i poleżeć ? i jak nie przejdzie to dopiero jechac na IP ...