Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W 38 tc - ciąża uznana jest za donoszoną, a ja już bym chciała mieć Małą po drugiej stronie brzuchola... Dlaczego tak wczesnie?
to ja oddam ten 1cm rozwarcia za kilogram dodatkowy ;) Na szczescie nikt nie powiedzial, ze za malo przytylam, bo i tego sie obawialam...
U mnie z krwią był już na samej końcówce. Wcześniej przez dobry tydzień odchodził bez śladów krwi - taki żółtoprzezroczysty glut w wielkich ilościach, niepodobne to do niczego
Możliwe, żeby to u mnie już czop powoli odchodził? Bo jest takie galaretowate coś, taka jakby grudka wielka o kolorze takim wlaśnie przeźroczysto-żółtym lub przeźroczysto-lekko-zielonym ... I oprócz dziś miałam to w niedziele rano ale wtedy było raczej takie biało-przeźroczyste ...
mag_dre - z tego co pisałaś i o ile dobrze pamiętam, że to byłas Ty, też puchniesz? Mówił coś na ten temat lekarz? Ja dopiero wizytę mam w czwartek, więc zamierzam Mu pokazać moje STOPY
Mi sie nie spieszy w ogole... czuje sie doskonale, ale moje dziecko cos szaleje i sie ta glowka pcha... ;) Mam nadzieje, ze troszke Ja tu uspokoja... Choc nie wiem, co moga poradzic na rozwarcie w 33 tyg...
--
Możliwe, żeby to u mnie już czop powoli odchodził?
Penny - jak nie urok, to sr... Fajnie, że Ciebie omija to co złe, oby tak do końca ;)
bo jak patrze na listę to z 45 miejsca już jestem na 32 ... i to mnie przeraża :)
Spojenie łonowe od dwóch tygodni tak mnie napiernicza, że przy każdej zmianie pozycji, mam wrażenie że mi pęka
Dziewczyny czuje skórcze łagodne i napieranie na szyjkę od wczoraj ... panikować czy jechac do domku i poleżeć ? i jak nie przejdzie to dopiero jechac na IP ...