Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dzien doberek :) chyba sie zapowiada bardzo upalny dzien dzisiaj....zas bede marudzila, ze goraco :
No to dostalam pierwszy z dwoch zastrzykow w dupsko, bolalo, jak cholera, cos na c... na rozwoj plucek :/

kasiek to daj znac jak to jest na ktg
ale możliwe że od jutra przejdziemy już tylko na pierś. tyle ze dopadły Jule problemy brzuszkowe bo bardzo łapczywie je, szczególnie po dłuższej drzemce i nie chce sobie odbic po jedzeniu, mało pruka co powoduje bóle brzuszka i straszny płacz
czy wy macie może jakąś rozpiske co może jeść mama karmiąca???
[/url
[/url]tym bardziej ze to bedzie w zamknietym pomieszczeniu do ktg
pacjentka nie uleży przez 40 minut..tym bardziej,że często musi leżeć na lewym boku, a woli np na wznak...
może tak u mnie wyglądają te przepowiadające, sama nie wiem
[/url
[/url]Ja ustalam tak wizyty, aby mąż mógł ze mną pojechać :D Dlatego przeważnie mam wizyty wieczorami. Następna mam 6 czerwca już mam mieć wszystkie badania do porodu :D

Ponadto poszli mu na rękę i urlop będzie mógł wziąć z dnia na dzień, wtedy kiedy urodzę, bądź też któregoś dnia wyjdzie z pracy, bo zacznę rodzić, więc z tym akurat nam się udało ;)
a nie to z tym nie mogą robić problemu - po porodzie przysługuje dwa dni urlopu okolicznościowego a potem normalnie L4 na opiekę nad żoną po porodzie. Przecież tego nie można zaplanować.
Staram się o tym wszystkim nie myśleć, grunt żeby dzieci nasze były zdrowe ;) Tak nas mamusia natura urządziła 

a za 15 lat usłyszę, ze ona się na świat nie prosiła
Dziewczyny, co do tego GBS - to to czyms grozi, jak sie nie zbada? Ja nie mialam tego badania, a nastepna wizyte mam dopiero za tydzien w srode, rozpoczynam wtedy 38 tydzien, wiec watpie, zeby w ogole to u mnie badali.
No w Polsce to macie komfort pod tym wzgledem, u nas niestety w Niemczech nie ma tak fajnie, ale to tez zalezy od Landu.......
Ale dla małej zniosę wszystko a za 15 lat usłyszę, ze ona się na świat nie prosiła
No właśnie do Ciebie miałam pisać, a nie Magku, coś mi dziś w mózgownicy nei styka ;)