Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dzien doberek :) chyba sie zapowiada bardzo upalny dzien dzisiaj....zas bede marudzila, ze goraco :
No to dostalam pierwszy z dwoch zastrzykow w dupsko, bolalo, jak cholera, cos na c... na rozwoj plucek :/
kasiek to daj znac jak to jest na ktg
czy wy macie może jakąś rozpiske co może jeść mama karmiąca???
tym bardziej ze to bedzie w zamknietym pomieszczeniu do ktg
pacjentka nie uleży przez 40 minut..tym bardziej,że często musi leżeć na lewym boku, a woli np na wznak...
Ja ustalam tak wizyty, aby mąż mógł ze mną pojechać :D Dlatego przeważnie mam wizyty wieczorami. Następna mam 6 czerwca już mam mieć wszystkie badania do porodu :D
Ponadto poszli mu na rękę i urlop będzie mógł wziąć z dnia na dzień, wtedy kiedy urodzę, bądź też któregoś dnia wyjdzie z pracy, bo zacznę rodzić, więc z tym akurat nam się udało ;)
a nie to z tym nie mogą robić problemu - po porodzie przysługuje dwa dni urlopu okolicznościowego a potem normalnie L4 na opiekę nad żoną po porodzie. Przecież tego nie można zaplanować.
Dziewczyny, co do tego GBS - to to czyms grozi, jak sie nie zbada? Ja nie mialam tego badania, a nastepna wizyte mam dopiero za tydzien w srode, rozpoczynam wtedy 38 tydzien, wiec watpie, zeby w ogole to u mnie badali.
No w Polsce to macie komfort pod tym wzgledem, u nas niestety w Niemczech nie ma tak fajnie, ale to tez zalezy od Landu.......
Ale dla małej zniosę wszystko a za 15 lat usłyszę, ze ona się na świat nie prosiła