Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale teraz kamien z serca mi spadl, jednak szefowie tez maja czasem ludzkie odruchy.
sie zapytam jak bedebo jakos tak nie widzi mi sie zeby obca osoba mi grzebala w obu dzurkach :P

), jedynie tutaj brzuch macaja i usg robia. To bedzie wiec dla mnie znow przezycie, jak beda grzebac w dziurkach przy porodzie... 

A lekarka od połowy ciąży straszyła, że Mała chce wychodzić - i co? Okazało się, że po prostu lubi leżeć bardzo nisko głową w dół i nie jest to równoznaczne ze spieszeniem się na ten świat
W dodatku nie mam żadnych objawów zbliżającego się porodu - nie wiem, co to skurcze przepowiadające, czop sobie dalej siedzi (chyba, że przegapiłam), nie puchnę... Zaczęłam pić herbatkę z liści malin i nie ograniczam schylania, nawet delikatną gimnastykę sobie robię i poza odczuciami napierania na szyjkę, żadnych innych nie doświadczam
Mam nadzieję, że nie przegapię tych skurczy porodowych, bo droga do szpitala nam się od wczoraj wydłużyła - na sporym odcinku kładą asfalt i M. dziś jechał godzinę do pracy, a szpital trochę dalej
Oby tylko na godziny szczytu nie trafić!

tak mały skrzat uśmiecha się bezwiednie przez sen

Maz mi przywiozl moje jedzenie :)

Wiesz Kakai ja miałam koszmarny poród. Opisałam u siebie pod wykresem. Udostępnię, jeśli chcesz to poczytaj, ale nie chcę straszyć innych, nakręcać...Nieważne...nie wszystkie porody są piękne. Ważne, że zdrowiusieńkie, piękne dzieciaczki i z takich się rodzą;) Nie zapomnę nigdy tego dnia - to był najorszy i zarazem najpiękniejszy dzień mojego życia
a ja dostalam opierdziel od Pani dr ze odrazu nie przyjechalam... i mam jechac na izbe :( dupa dupa dupa
Ale od tego gorąca jak już tam doszłam odechciało mi się kompletnie jeść -.- Wróciłam do domku i padam dosłownie -okroopny upał...
Bije od Ciebie taki pozytyw, mimo przeciwności losu, że aż miło, wspaniale że są takie osobowości jak Ty. Twoja córeczka będzie bardzo szczęśliwa mając tak pozytywną mamę. Rozgość się na wątku 

Ja nie chce panikowac porostu. ... ostatnie dni bardzo ciezkie duzo na nogach i stres....myslam ze juz odpoczelam ale jednak nie, organizm sie teraz dluzej regeneruje ...
Wyszły mi jakieś krostki na brzuszku -cały brzuch prawie mam poorany takimi malutkimi różowymi krostkami, które swędzą jak dotknę ... Może to od kremu na rozstępy, którym się zaczęłam smarować...