Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
szybkie skrócenie o prawie centymetr w ciągu tygodnia jest niepokojące

ssie cyca, że aż strach!
Mialyscie robione badanie w kierunku Chlamydia Ureaplasma Mycoplasma?
Dziewczyny, jak robicie posiew na GBS to dopilnujcie by był z pochwy i z odbytu.

W ogóle powiedzcie mi jaki rozmiar ciuszków mam brać do szpitala?
Dziewczyny, jak robicie posiew na GBS to dopilnujcie by był z pochwy i z odbytu.
Ja takie dostałam zalecenie. Idę własnie w pon na to niemiłe badanie
Parę sekund i po krzyku. Bywają gorsze atrakcje
Jejku dziewczyny -ja już mam dość tego prasowania ! Powoli dochodzę do połowy, a mam już po dziurki w nosie -okropnie niewygodnie się prasuje takie małe ciuszki .. grr... W ogóle powiedzcie mi jaki rozmiar ciuszków mam brać do szpitala?

Oj pamiętam jak stałam i prasowałam, a teraz postawię męża przy desce, niech się spełnia!

A jak dzidziuś urodzi się 50 cm to takie ubranka nie sa za duze? Pytam bo tez jestem pogubiona w rozmiarówcea kiedyś czytałam na rozpakowanych, że po urodzeniu Maluszki są jakoś tak mierzone, że potem "topią" się w ubrankach z rozmiaru urodzeniowego....

Z tego co się orientuję, to u nas szpital daje dziecku ciuszki i trzeba je dziecku zakładać... Myślicie, że mimo wszystko, poza skarpetami i niedrapkami dla Małej, mam coś jeszcze wziąć?
stopy mi puchna..Dzisiaj caly dzien prawie moczylam stopy w basenie...
Jakos czulabym dyskomfort wiedzac,ze ubieraja mi dziecko w ubranka przez,ktore przewija sie polowa nowordkow.To tylko moje zdanie na ten temat
Cobraczek - może i masz racje, ale z tego co wiem, to nie pozwalają zakładać dziecku swoje ciuszki, ze względu na różne bakterie...
tylko u nas, jak ubierzesz swoje to juz czasami ich nie odzyskasz, bo niekiedy polozne przebieraja i wrzucaja wszystko do jednego wora. poza tym ubranka u nas w szpitalu piora w dzidziusiu-dopytalam sie :D
wiesz juz samo w sobie,ze polozne przebieraja jest troche dziwne,bo mamy powinny same sie tego uczyc,chyba ze nie moga bo sa swiezo po operacji,ale jak widac co szpital to inaczej.Ja chcialam przy corce wszystko sama robic oprocz kapieli bo sie balam.A teraz przy synku nawet kapac bede chciala sama bo wprawa jest
ja uwielbiam prasować choć na co dzień w zasadzie nie używamy żelazka, pamiętam jak mieszkałam z rodzicami to zawsze tacie prasowałam koszule, niestety mąż nie musi nosić koszul do pracy a tshirtów nie prasujemy tylko z wielkim namaszczeniem ładnie rozwieszamy po praniu.
? Nie cierpię ich prasować, a niestety muszę