Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
szybkie skrócenie o prawie centymetr w ciągu tygodnia jest niepokojące
Mialyscie robione badanie w kierunku Chlamydia Ureaplasma Mycoplasma?
Dziewczyny, jak robicie posiew na GBS to dopilnujcie by był z pochwy i z odbytu.
W ogóle powiedzcie mi jaki rozmiar ciuszków mam brać do szpitala?
Dziewczyny, jak robicie posiew na GBS to dopilnujcie by był z pochwy i z odbytu.
Ja takie dostałam zalecenie. Idę własnie w pon na to niemiłe badanie
Jejku dziewczyny -ja już mam dość tego prasowania ! Powoli dochodzę do połowy, a mam już po dziurki w nosie -okropnie niewygodnie się prasuje takie małe ciuszki .. grr... W ogóle powiedzcie mi jaki rozmiar ciuszków mam brać do szpitala?
Oj pamiętam jak stałam i prasowałam, a teraz postawię męża przy desce, niech się spełnia!
A jak dzidziuś urodzi się 50 cm to takie ubranka nie sa za duze? Pytam bo tez jestem pogubiona w rozmiarówce a kiedyś czytałam na rozpakowanych, że po urodzeniu Maluszki są jakoś tak mierzone, że potem "topią" się w ubrankach z rozmiaru urodzeniowego....
Cobraczek - może i masz racje, ale z tego co wiem, to nie pozwalają zakładać dziecku swoje ciuszki, ze względu na różne bakterie...
tylko u nas, jak ubierzesz swoje to juz czasami ich nie odzyskasz, bo niekiedy polozne przebieraja i wrzucaja wszystko do jednego wora. poza tym ubranka u nas w szpitalu piora w dzidziusiu-dopytalam sie :D
ja uwielbiam prasować choć na co dzień w zasadzie nie używamy żelazka, pamiętam jak mieszkałam z rodzicami to zawsze tacie prasowałam koszule, niestety mąż nie musi nosić koszul do pracy a tshirtów nie prasujemy tylko z wielkim namaszczeniem ładnie rozwieszamy po praniu.