Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hydrozagadka, ale posiew powtarza się min 2 tygodnie po zakończeniu antybiotykoterapii inaczej wynik może być niemiarodajny...minęło już u Ciebie?
nie pozwalają zakładać dziecku swoich ciuszków, ze względu na różne bakterie...
Takie głupie pytanie -po którym skończonym tygodniu ciąża uznawana jest za donoszoną? Zawsze myślałam, że po skończonym 38tc, a na jednej stronie znalazłam info, że po skończonym 36tc, a na jeszcze innej że po 37tc
ja jestem ledwo zywa cala noc slyszalam rodzaca kobiety, wrzaski jak z najgorszych koszmarow w zyciu bym nie pomyslala...bylam przerazona... teraz boje sie tego co io mnie za jakis czas czeka... ale najwazniejsze ze teraz tuli malca. uffff to nie do opisania te dzwieki....
--
Co może oznaczać taki wynik?Przeciwciała anty - Toxoplasma gondii IgM 0.165 Wartość referencyjna:index: ujemny: <0.8 wątpliwy: 0.8 - <1.0 dodatni: >=1.0 metoda ECLIA
Dziewczyny muszę się przyznać,że ja na porodówce też się darłam aż zdarłam gardło. Wiecie, jakoś to samo przychodzi kiedy człowieka aż TAK boli! Mi to pomagało;P
oddychanie tez trenuje, ale wiem, ze jak bedzie mnie mocno bolec to nie bede umiala sie skupic na oddechu...
A ja zawsze byłam antytabletkowa, i nawet jak wiłam się z bólu okresowego to nie brałam tabletek, dlatego mam nadzieję, że to mi pomoże podczas porodu
Dziewczyny, jeszcze a propos dolegliwości ciążowych - od paru tygodni drętwieje mi prawa noga, czasami ból jest bardzo intensywny (zwłaszcza od kostki po stopę), wiecie może co z tym "dorodziejstwem" zrobić??? Moja gin stwierdziła, no tak jest Pani w ciąży, to trzeba pocierpieć....ech....