Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I od wczoraj znowu 0,5kg więcej na wadze .
Tak, tak, wiem... należy mi się porządne opr..
Ja sie ucze oddychania i mam zamiar oddychac juz odpoczątku porodu
A ja mam od dwóch miesięcy zepsutą wagę świetnie mi z tym, ważę się tylko u lekarza na wizytach
Co do galaretowatego śluzu - coś takiego ostatnio zaobserwowałam na wkładce, w ilości znacznej. Może to po prostu śluz w połączeniu z luteiną dopochwową, ale wygląda zupełnie jak czop śluzowy przed owulką (kiedy to było, te wszystkie owulacje, menstruacje
oj kochana - widać, że nie wiesz co cię czeka ja nie krzyczała, ale też tego nie kontrolowałam.....nie będziesz raczej kontrolować tego jakie dzwięki i o jakiej częstotliwości z siebie wydajesz. To jest troszkę poza nami. Mi się udało nie krzyczeć i ładnie oddychać, ale ja mam oddychanie przeponą wyćwiczone od 10 roku życia, kiedy to zaczęłam śpiewać.Wróciłam ze szpitala....opiszę wszystko jak coś zjem bo się tam wysiedziałam jak głupia i umieram z głodu.
ooo to jestem 16, a liczac donoszona ciaze(37 tydz.) moglabym byc juz w piatce
fakt nie rodziłam, ale spiewałam w chórze od 13 roku zycia i w zasadzie nie oddycham inaczej jak przepona, wiec mysle, że to pomoże, co nie znaczy że nie bede sie drzec czy ryczec, bo nie znam się od "tej strony"
A u nas 18 stopni i pada
kasiek bo ja sie modle juz o ten 37 tydz. ;) a ryzyko porodu przedwczernego jednak mam duze... :/
Magku czy ta waga to u Ciebie problem przedciążowy, czy dopiero teraz Ci się zaczęło ?
dziewczyny a co radzicie na bolące biodro? bo od jakichś paru dni mnie boli i to tylko w nocy podczas snu, ciężko mi sie przekręcić i wstać ;/ ból nieraz promieniuje na krzyże i udo ;/ smaruję się naproxenem i mam poduszkę między nogami, co jeszcze mogę zrobić?