Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dziewczyny jam macie lidla koło siebie to polecam tuniki i legginsy ciazowe bo sa własnie, ladne delikatne w dotyku i za grosze :)
? bo nie wiem czy mam szwagierkę po nie wysyłać bo się właśnie nad nimi zastanawiamMi też cieknie :) a jak wieszam ciuszki małego albo prasuje to normanie ciurkiem leci ....
--
, nie którym wystarczy że pomyślą o dziecku i już leci
Edziu a ty jak się czujesz?
dziewczyny czy Wy tez mialyscie tak, ze np z jednego cycocha Wam tylko siara leciala intensywnie?a z drugiego tylko jak sie mu odektalo? :P bo ja od wczoraj to mam powodz na jednym cycuchu ;/
--

Im większe piersi tym siara szybciej się pojawia ? i odwrotnie... Nie wiem tak sobie gdybam
, piersi ogólnie powiększyły mi się w okolicach 6-9tc i później wróciły do swojego rozmiaru więc może będzie chłopak hhaha
Do tej pory jest, jak ścisnę, ale sama nie leci.

A ja z kolei biust mały miałam, a siarę pierwszą koło 17tc, a w 29tc w szpitalu już leciało ciurkiem. Za to teraz biust ogromny jak na mnie 70e i pełno pokarmu. A dziś miałam problem z koszulkami, myślałam ze mi się wszystkie w praniu zbiegły i dopiero potem doszłam do tego, ze to przez cycki.
, siary ślady szczątkowe, raz jeden jedyny jw opisałam. Również nie znoszę tego słowa, obrzydliwe. Zresztą na nasze narządy płciowe zarówno, męskie jak i żeńskie też nazwy nie są jakieś miłe: sromy, prącia, fuuu 

. W ogóle dół miednicy mam w takim stanie jakby mnie ktoś tam pobił, a przecież Mała kopie mnie po żebrach ...

Ja spróbuję jeszcze kinkiety w ten sposób machnąć, widziałam też piękne żyrandole zrobione w ten sam sposób tylko że ze starych babcinych serwetek, do sypialni jak marzenie 

Rumba, ja przeszłam obciążenie glukozą wczoraj, zatem łącze się w przesłodkim bólu z Tobą

Dziewczyny na podobnym etapie ciąży, czy Wam dzieci też tak uciskają, napierają na pęcherz ? Ja dosłownie się krzywię już z bólu . W ogóle dół miednicy mam w takim stanie jakby mnie ktoś tam pobił, a przecież Mała kopie mnie po żebrach ...

Dziewczyny na podobnym etapie ciąży, czy Wam dzieci też tak uciskają, napierają na pęcherz ? Ja dosłownie się krzywię już z bólu . W ogóle dół miednicy mam w takim stanie jakby mnie ktoś tam pobił, a przecież Mała kopie mnie po żebrach ...
A i dowiedzialam sie, ze skurcze przepowiadajace-takie juz bolace pojawiaja sie na ok. 2 tyg przed porodem,
jak tylko wstanę to mnie tam kuje na dole i ma wrażenie, że non stop chce mi się siku
Ja bym sobie najchętniej taki prznośny kibelek między nogi zamontowała, bo mi czasu szkoda na bieganie do wc
Przecież ja sikam co chwilę, tak po parę mililitrów jak mniemam, szału można dostać
Do tego zaczęły mnie męczyć bóle podbrzusza identyczne jak przed miesiączką. Bardzo fajny będzie ten miesiąc 
A i dowiedzialam sie, ze skurcze przepowiadajace-takie juz bolace pojawiaja sie na ok. 2 tyg przed porodem,
Ja takie informacje dzielę przez 3, bo przecież każda babeczka jest inna. Nikt nie ma książkowo zaprogramowanej macicy od A do Z, u jednej będzie to na dwa tygodnie przed rozwiązaniem, u innej na cztery itd. Ja nie wiem dlaczego położne karmią pacjentki takimi informacjami
Się bidne potem stresują.