Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dziewczyny jam macie lidla koło siebie to polecam tuniki i legginsy ciazowe bo sa własnie, ladne delikatne w dotyku i za grosze :)
Mi też cieknie :) a jak wieszam ciuszki małego albo prasuje to normanie ciurkiem leci ....
--
Edziu a ty jak się czujesz?
dziewczyny czy Wy tez mialyscie tak, ze np z jednego cycocha Wam tylko siara leciala intensywnie?a z drugiego tylko jak sie mu odektalo? :P bo ja od wczoraj to mam powodz na jednym cycuchu ;/
--
Im większe piersi tym siara szybciej się pojawia ? i odwrotnie... Nie wiem tak sobie gdybam
A ja z kolei biust mały miałam, a siarę pierwszą koło 17tc, a w 29tc w szpitalu już leciało ciurkiem. Za to teraz biust ogromny jak na mnie 70e i pełno pokarmu. A dziś miałam problem z koszulkami, myślałam ze mi się wszystkie w praniu zbiegły i dopiero potem doszłam do tego, ze to przez cycki.
Rumba, ja przeszłam obciążenie glukozą wczoraj, zatem łącze się w przesłodkim bólu z Tobą
Dziewczyny na podobnym etapie ciąży, czy Wam dzieci też tak uciskają, napierają na pęcherz ? Ja dosłownie się krzywię już z bólu . W ogóle dół miednicy mam w takim stanie jakby mnie ktoś tam pobił, a przecież Mała kopie mnie po żebrach ...
Dziewczyny na podobnym etapie ciąży, czy Wam dzieci też tak uciskają, napierają na pęcherz ? Ja dosłownie się krzywię już z bólu . W ogóle dół miednicy mam w takim stanie jakby mnie ktoś tam pobił, a przecież Mała kopie mnie po żebrach ...
A i dowiedzialam sie, ze skurcze przepowiadajace-takie juz bolace pojawiaja sie na ok. 2 tyg przed porodem,
jak tylko wstanę to mnie tam kuje na dole i ma wrażenie, że non stop chce mi się siku
A i dowiedzialam sie, ze skurcze przepowiadajace-takie juz bolace pojawiaja sie na ok. 2 tyg przed porodem,