Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

wczoraj była przecież
Gorzej mi czy jak ...

z kim się nie spotykam to pierwsze słowa nie są "Jaki masz brzuszek" tylko "jaki ty masz bufet"....

dźwigać taki balast prawie 9 miesięcy na darmo...?
Pytam, bo od wczoraj, od czasu do czasu czuję takie "pik" właśnie... Czy może mieć to związek z rozciąganiem macicy?
Tu piknie , tam zaboli, zwyczajnie się powiększa, również tak miałam to coś co opisałaś jako "pik"
A my dostaliśmy wózek po znajomych, jak go zobaczyłam to miałam oczy jak pięciozłotówki, bo się naoglądałam w necie takich cudacznych nowoczesnych, a nasz to taki wiecie, chyba z przed 15 lat, taki oldschool, że szok
Po chwili namysłu stwierdziliśmy, że darowanemu koniowi w paszczę sie nie zagląda
Ma kółka pompowane, dużą gondolę i spacerówkę w komplecie. W dodatku my sie wózkować jakoś szczególnie nie będziemy, więc jakoś przeżyję te okropne misie na tapicerce tej bryki 

Odebrałam dzisiaj wynik wymazu na paciorkowca i... nie ma go! I nie wiem. Cieszyć się? Czy podejrzewać, że coś było nie tak z próbką? Skoro był ze mną tyle czasu, a teraz nic? Niby leczyli mnie przy zakładaniu szwu, ale ponoć dziad i tak momentalnie wraca po zakończeniu kuracji... No i nie wiem...
Czy mama nie przesadza???
Ala ja na przykład miałam zakaz takiego siadania. Teraz już mogę, a wręcz jest wskazane, bo ponoć dziecko się lepiej wstawia
Jeśli nie masz problemów z szyjką to przesadzaAla ja na przykład miałam zakaz takiego siadania. Teraz już mogę, a wręcz jest wskazane, bo ponoć dziecko się lepiej wstawia
--
I jak już tyle razy lista tu wklejona, to zamelduję, że jeszcze nie rodzę
Jak do rana będzie bez zmian, to mam jutro wizytę - ciekawe, co powie lekarka, która od kilku tygodni poród przepowiada

) teraz zostało kupić glukometr i się mierzyć...

inaczej nie zasnę

pNikkitaa ja miałam coś podobnego do potówki, a okazało się, że mam uczulenie na nową pastę do zębów. Nie masz czegoś nowego: mydła, dezodorantu itp. , albo może zjadłaś coś nowego typu truskawki ?