Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja oczywiście szłam na wizytę cała w stresie, bo mnie rodziny obie straszą. Doktor powiedział, że nic mu nie jest, szyjka długa i zamknięta. Mały leży główką w dół (choć mi się wydawało, że fiknął koziołka i w poprzek leżał) czyli to co nam ostatnio pięknie wypinał to jednak dupka była :)Dziewczyny co jest dobre na puchniecie nog?

przede wszystkim [ i chyba najbardziej ] pomaga leżenie z nogami do góry i moczenie w chłodnej wodziemi i jedno i drugie pomagało a poza tym – nie jedz soli, pij dużo wody [chociaż gdzieś kiedyś czytałam, żeby właśnie przy puchnięciu nie pić i w sumie to nie wiem jak to z tym piciem jest….], unikaj słońca i nagrzanych pomieszczeń a jak dużo siedzisz to powinnaś co pół godzinki, godzinkę wstawać i chwilkę pochodzić
pij dużo wody [chociaż gdzieś kiedyś czytałam, żeby właśnie przy puchnięciu nie pić i w sumie to nie wiem jak to z tym piciem jest….]
Dodam, że staram się pić jak najwięcej...
Przed chwila troszke siadlam na wannie i prysznice letnia woda spryskalam i lekko ulge odczuwam,bede sobie tak robic kilka razy dziennie to moze pusci
Dziś lekarz mi powiedział, że teoria o tym, żeby nie pić dużo wody przy puchnięciu, to stara szkoła...stąd pewnie te zbieżne informacje ;)
Jestem pod tym względem dziwna i nie odczuwam pragnienia
i każdy dzień to walka z wodą...
Cobraczek - ja nawet w takie upały muszę się zmusić do wypicia Jestem pod tym względem dziwna i nie odczuwam pragnienia i każdy dzień to walka z wodą...

taki prezent sobie sprawie.Trzecie dziecko planujemy dopiero jak zbudujemy wlasny dom wiec zamierzamw wrocic dor ozmiaru 38 i byc laska

To chociaż ktoś mnie rozumie, bo w rodzinie każdy się dziwi, jak można nie odczuwać pragnienia....A no MOŻNA...jak widać

.
. Do czwartku, czyli następnej wizyty, jestem na amoksycyklinie. Przywalilam 2,5 kg w 3 tyg.
. Akcja z niedzieli, kiedy to myślałam ze rodzę, to nic innego jak mój synek kochany
uciskający nerw kulszowy...Penny, jestem. Dobrze ze ktoś sie za mną stesknil.

Dobrze, że już jest poranek i pyszna filiżanka kawy obok mnie. Postanowienia na dziś : prasowanie, sprzątanie całej chałupy, uszycie misia przytulaka dla Małej
Zobaczymy co się uda zrobić, bo wczoraj parę godzin plackiem leżałam przez bóle krzyża i podbrzusza.

Odezwij się po wizycie co i jak :)

Porodu boję się dlatego, że pierwszy miałam super, więc pewnie drugi mnie nie oszczędzi już tak bardzo. No ale kto da redę jak nie my!!
Kasiek, czyżby mój pierwszy kopas w dupas ma być skierowany w stronę Twych kształtnych pośladków?............
Głowa do góry, cyc do przodu i uśmiech na twarz!
) To chyba jednak hormony 

Spytam sie dzis gina. ile czasu mi jeszcze daje

Miała któraś z Was po 30 tyg USG oceniające stan szyjki macicy?

I chyba bede rodzic w tym szpitalu, mam nadzieje, ze uda mi sie dojechac te 55 km :D (maz obliczyl, ze poza godz. szczytu dojedziemy w 35 min. i stwierdzil, ze od poniedzialku piwa nie pije, bo w razie "w" przeciez musi byc kierowac :D)
Wczoraj miałam wizytę u ginki no i szyjka się skraca. Wszystkie inne badania super, tylko ta szyjka. Zastanawiam się czy to epidemia jakaś czy co. Ja nie dość że w domu siedzę na 4literach, nie przemęczam się to i tak nic nie daje. Dostałam luteine i nospe na dwa tygodnie i jak się nie poprawi to "będziemy myślały", ale słowo szpital też padło. Teraz siedzę na pupie i staram się nie stresować.
Serio, pierwsze zalecenie od gina przy odkryciu problemów z szyjką to było "nie siedzieć!!". Siedzenie bardzo mocno obciąża szyjkę i jest w tej sytuacji bardzo niewskazane.