Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Penny - mi dopiero teraz lekarz pobierał wymaz na GBS, więc myślę, że może i Tobie teraz to zrobi... ;)
Czy mam napierać na badanie z obciążeniem tu,czy jak będę w pl(około 18-20tc) to zrobię sobie na własną rękę ?
Bo w grupie ryzyka jestem choć słodycz ostatnią miałam w 4tc , to i tak białe pieczywo banany, lody .....
Mam pytanie czy to normalne że od początku ciąży schudłam 3 kilogramy, a nie wymiotuje a ostatnio jem jeszcze częściej i więcej. Czy w ciąży nie powinno się raczej tyć?
--
Mnie robili w szpitalu, i powiedzieli, ze w ciąży zawsze wzrasta- norma dla ciężarnych jest do 6-ciokrotnego przekroczenia normy dla zwykłych ludzi :D
kasiek ja tylko robie inr i aptt co miesiąc
Mam nadzieję, że jednak coś się ruszy przez weekend - zamierzałam dać Małej jeszcze parę dni (ze względu na termin z USG) i się nie stresować, ale niestety okazało się, że mam już mniej wód i dostałam skierowanie do szpitala na poniedziałek, ze wskazaniem indukcji porodu
penny chyba pierwszy raz od dawna nie mamy wizyty tego samego dnia bo ja mam tym razem we wtorek :)
no i jak ta pokrzywa bo jak powiesz że pyszna to ide rwać choć miałam z niej nawóz zrobić :)
W miedzyczasie złapałam to cholerstwo i jest prawdopodbienstwo ze podczas stosunku mogła sie moja ślina dostać do pochwy.