Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nigdy nie jadłam trawy z ziemniakiem :)
Dla niektórych z nas po raz pierwszy Co prawda nie wierzę, ze mój M sam jakoś się domyśli zeby mi chociaż buziaka z tej okazji dac.... bo on raczej z tych niedomyślnych pod tym względem.... ale co tam... sam będe sie całować
W pierwszej ciaży tego nie widziąłam, bo miałam łożysko na ścianie pzredniej.
Dziewczyny a u was te badania na krzepliwość to jakieś wymagane do porodu są, czy na wypadek cc. Mi gin zlecił tylko powtórzyć hbs, WR i właśnie gbs (sam mi wymaz pobierał). Na stronie szpitala też o niczym więcej nie piszą, stąd moje pytanie do was
Ja dzisiaj na obiadek mam jajko sadzone z ziemniaczkami i kefirkiem :D
Ubranka wszystkie wyprane, wyprasowane, moja m. sie spisala ;) Teraz tylko poukladanie ich zostalo ;)
Ja dzisiaj na obiadek mam jajko sadzone z ziemniaczkami i kefirkiem :D
ja wiem, że coraz więcej szpitali wymaga tego badania...i tu nie chodzi o ewentualne cc ale np.o sytuacje, że gdy masz za niskie wartości układu krzepnięcia to mogą wystąpić problemy po porodzie, że będziesz za bardzo krwawić itp.
Niestety szyjka bardzo krótka 9 mm, od razu dostaliśmy skierowanie do szpitala. Sterydy poszły w ruch i zostaliśmy przyjęci na patologię :(
Vsti
Ja zagladam do Was dzis ,ale dzis mam jakis dzien przelomowy ,pierwszy taki h...y
Masakra jakas ,mdlosci przez caly dzien ,a raczej odruchy wymiotne...Leze ,a jak wstane to koncze na balkonie ,aby na swierzym powietrzu.
Co do zmieniaczkow z koperkiem ,maselkiem i kefirkiem ,uwielbiam ,taki obiadek ...Wlasnie wyslalalm meza po kefir ...
Wogole wczoraj ogladalam Gesslerowa i nabralam smaka na pierozki w barszczu (kolduny )