Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Miała któraś z was podobne doświadczenia z wymiarami?
Normalnie może bym sie tak nie przyjmowała, ale po tej diagnozie rozszczepowej to jestem juz cała w rozsypce. Miała któraś z was podobne doświadczenia z wymiarami?
edzia, a ja sie czuje ogolnie caly czas bardzo dobrze :)
Lezakuje sobie, maz jak stroz mnie pilnuje... Poukladalam tylko ubranka do szafki i juz mi sie brzuch stawial, wiec wole dmuchac na zimne... :|
Zauwazylam dzis, ze mam brzuch mega wysoko i chyba przez to ta piorunska zgaga
Kasiek ,milej imprezki :)
Słuchajcie jakie mogą być konsekwencje dla mojego malucha jeśli nie miałam hormony ft4 w górnej granicy normy a przeważnie poniżej połowy normy, TSH natomiast zawsze leciutko przekraczło 1.5 (ostatnio)1.700. Dopiero 2 tygodnie temu ft4 spadło mi poniżej ogólnych wartości referencyjnych. Mieszczę się jednak wciąż w normach referencyjnych dla kobiet w 3 trymestrze ciąży. Tak jak pisała penny teraz już niewiele zrobię, bo na wszystkie wyrownajace działania dla dziecka już jest za późno, tarczycę ma już wykształconą, ale czy moje i lekarza wcześniejsze niedopatrzenie w tym względzie ( o ile było jakieś, bo ja jestem zielona w tym temacie, dlatego prosiłabym o wyjaśnienia) mogło mieć jakiś wpływ na Maluszka: np. Wolniejszy rozwój umysłowy, słabsze napięcie mięśniowe itp. Czy takie "kwiatki" występują przy dużo niższych wartościach ft4??
dziękuję - mam nadzieje, że nie będę musiała jechać stamtąd na porodówkę
Ja też nie wiem co to zgaga, a Kubuś ma pełno czarnych, długich włochów;P
dzisiaj spotkałam w meiscie dziewczyne z SR, ona bierze euthyrox- jaka ja. I walneła tekstem:" wiesz, że jak sie to beirze to dzieci się rodzą zawsze chore-albo z niedoczynnościa lbo nadczynnością"