Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
edzia503 - ja skonczylam wlasnie 15 tydzien i nadal mam brac luteine dopochwowo (3 x 2 tabl.). Jak mi ginek zmniejszył tydzien temu dawke to znow wrocily bole podbrzusza, wiec wrocilismy do poprzedniego dawkowania. A jak dlugo jeszcze bede brala pewnie sie dowiem na wizycie za tydzien w sobote...
I walneła tekstem:" wiesz, że jak sie to beirze to dzieci się rodzą zawsze chore-albo z niedoczynnościa lbo nadczynnością"
no co za ...... czyli ona żyje w przekonaniu że ur. chore dziecko , fajnie jak mamuśka nie narodzonego babla tak mówi no ale cóż zawsze się taka trafi że jak palnie to klękajcie narody
dokładnie, ale ona troche wydawała się byc nawiedzona, jak zaczęła sie wypowiadać na sr
Dziewczyny w ilu stopniach pierzecie ciuszki dla maluszków
edzia503: no co za ...... czyli ona żyje w przekonaniu że ur. chore dziecko , fajnie jak mamuśka nie narodzonego babla tak mówi no ale cóż zawsze się taka trafi że jak palnie to klękajcie narody
dokładnie, ale ona troche wydawała się byc nawiedzona, jak zaczęła sie wypowiadać na sr
Dziewczyny w ilu stopniach pierzecie ciuszki dla maluszków?
Dzisiaj chyba pół dnia przeleżakuję,bo mnie dosyć bolesne skurczybyki łapią,ale nie chcę jeszcze panikować.Mam parę skurczy,przejdzie i za jakiś czas znowu jakieś i przejdzie.Strasznie niekomfortowo się czuję.Wolałabym się nie rozpakować wcześniej niż po 10tym,bo dopiero wtedy wybieramy się do Warszawy!
a dziś trzasnęłam półki na ścianę ze starych skrzynek na owoce. Już wyszlifowane, pomalowane, ale jeszcze robię takie wkładki z materiału
Na finiszu okazało sie ze odwrotnie skręcił dwie deski, więc nie można było wsadzić szuflady i łóżeczko całe trzeba było rozkręcić...
a WIECIE skąd się to bierze? Bo faceci nie czytają instrukcji! Przecież oni doskonale potrafią sobie sami poradzić
Penny, Twój mąż sam zrobił łóżeczko od podszewki, natomiast mój składał sklepowe, posiadające instrukcje, a zajęło mu to jedyne 6 godzin. Na finiszu okazało sie ze odwrotnie skręcił dwie deski, więc nie można było wsadzić szuflady i łóżeczko całe trzeba było rozkręcić...Nie obyło sie bez emocji z mojej strony, no bo chyba nie muszę tłumaczyć co czuje kobieta w ciąży jak jej się wydaje że z niczym nie zdąży...
to i ja sie pochwale, ze i u mnie lozeczko juz stoi :D na razie bez poscieli itp. bo po co ma kurz zbierac ;) pozostalo jeszcze poukladac wszystko po przemeblowaniu, ale za to zabiore sie, jak otrzymam zielone swiatlo na chodzenia ;)
a WIECIE skąd się to bierze? Bo faceci nie czytają instrukcji! Przecież oni doskonale potrafią sobie sami poradzić
bo nie lubie wymiętoszonych rzeczy, typu pościel czy pieluchy
dziewczyny potrzebuję łopatologicznego wytłumaczenia jak wstawić link :)
łiiii tam pościel się sama wyprasuje jak nią powleczesz kołderkę hahahha a pieluchy jakie chcesz prasować ??!!tetrę ?ja słyszalam, że nie powinno sie bo traci wtedy swoje właściwości chłonne i nie wchłania wilgoci już tak jak powinna....natomiast prasowanie tak maleńkich ciuszków to dla mnie jakis armagedon bez kitu toż tam nawet nie ma miejsca, żeby to żelazko położyć bo ono z reguły dwa razy większe od ciuszka całego
dobra przyznam robie to dlatego ze nosi mnie juz normalnie
to nie lepiej poczytać książkę, pójść na spacer, zrobić cokolwiek innego ? tzn wiesz ja tam nie mówię, że prasowanie jest złe czy tam coś...wg mnie szkoda na nie po prostu czasu, nóg, pleców itp skoro można tyle ciekawszych i bardziej pożytecznych rzeczy [na które po porodzie pewnie czasu już nie bedziesz miała] zrobić
Ja pościel po wyjęciu z pralki zawsze porządnie strzepuję , rozwieszam i jest prawie jak wyprasowana