Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Teorka zapomniała co to syndrom wicia gniazda.
Z tym prasowaniem to chodzi o to, żeby odkazić te rzeczy, żęby były na maksa higieniczne dla takiego bąbla.
Kakai no to potrójnie Wszystkiego Najlepszego! --
Kakai, wszystkiego dobrego!!!
I poprostu jak patrze na jej dziecko ,to mi jest jego zal ,wtglada ,jak jakis menel wszytsko pogniecione ,a wystrczylo by wzisc zelazko do reki...
Pomarańczka25: I poprostu jak patrze na jej dziecko ,to mi jest jego zal ,wtglada ,jak jakis menel wszytsko pogniecione ,a wystrczylo by wzisc zelazko do reki...
haha ja tez tego nie lubię, ale każdy ma swoje widzimisię
ja tez nie prasuje a,że nie lubie pogniecionych to zainwestowałam w suszarke :) tam jest funkcja "do szafy" i jesli tylko jej sie nie przeładuje to rzeczyw wychodza zupełnie niepogniecione :) takze prasuje tylko od swieta co niezmiernie mnie cieszy :)
To ze wzgledu na corke powinien przestac, wiem, ze latwo sie mowi, ale do jasnej cholery powinien zrozumiec, ze najwazniejsze teraz jest zdrowie Twoje i Waszych Kruszynek.
otworzyłam dziś pudło z ubrankami 56 jakoś zapomniałam że są one aż tak malutkie.
otworzyłam dziś pudło z ubrankami 56 jakoś zapomniałam że są one aż tak malutkie.
A już 44 to dopiero jest kosmos - jak dla lalek
jejku ,ja myslam ze najmniejsze ciuszki to 50-ki ,takie widzialm ,ale 44 ??nigdy mi w oko niewpadly :)