Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kasiek trzymaj się mocno do występu Iwi. A tobie odchodzi ten czop z krwią, czy bardziej przejrzysty. Nie wiem jak miałaś za pierwszym razem, ale podobno ten krwisty zapowiada szybki poród, więc może tak powoli się rozkręca
tak - to czop....z tym ze to tez nie ma reguły, ze przy pierwszej ciąży odchodzi wczesniej - mi odszedł nad ranem w dniu porodu
Bardziej niż ten czop niepokoją mnie mocne bóle jak przed okresem, mam w środę wizytę to się dowiem co i jak.
wcale by mnie nie zdziwiło jakbyś jeszcze w dwupaku ze 2 tyg pochochodizła, bo przecież nasze koleżanki z zagrażajacymi porodami bardzo czesto przenoszą
Ja juz nie wiem jak mam dzialac na te krwawienia z nosa ;/ bede w czwartek u lekarza to mu powiem niech mi cos da, jakies witaminki albo cos.
mi na ciągłe krwotoki z nosa i dziąseł [oraz hiper turbo zgagę] pomogło dopiero urodzenie Niny
no to jeszcze 11 tygodni trzeba sie pomeczyc :P
no ja Ci powiem, że ciąża wg mnie to piękny stan.... ale tak do 34 tygodnia mniej więcej [także wszystko dopiero przed Tobą ] potem to juz jest masakra, wszystko boli, wszystko przeszkadza, jest źle, ciężko
może się to przełoży na życie pozapłodowe u nas tak było - w brzuchu noce przesypiała i poza brzuchem tak samo
BRAK ZGAGI
ale ona mi tak już życie pod koniec zatruwała [głównie nocami], że wyłam z bólu prosząc męża o dobicie
no ja Ci powiem, że ciąża wg mnie to piękny stan.... ale tak do 34 tygodnia mniej więcej