Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ciekawe jak tam nasza Kasiek Nie mamy zadnego niepokojącego info, więc chyba w dwupaku dotarła na występy Iwi
U mnie życie płodowe idealnie pokrywa się z tym poza brzuchem...walimy nocki i nawet czkawki mamy mniej więcej o tych samych godzinach co w brzuchu;P Także ja potwierdzam;)
aaa wyszła mi kreska z maszyny, to nawlekanie jest prosciutkie! juz wiem co robiłam źle
Może te nasze 18-sierpniowe panny są takie aktywne w nocy! Bo moja robi mi dokładnie to samo
Dziewczyny, jak to jest przy skurczu:boli caly brzuch, czy moze byc to bol miejscowy np. z prawej strony podbrzusza? Bo cos takiego miejscowego mnie dopada...
Kasiek, kiedy macie następną imprezę? Bo może się okazać ze jeszcze sie załapiesz.
Zastanawiam sie gdzie Ty ta sukienkę dorwalas, ze w biuscie i ramionach leży jak ulał, a brzuch sie jeszcze zmieścił...
Ja, gdybym mogła wybrać termin porodu, to bym chciała urodzić 1 czerwca właśnie, bo wtedy by było tak:
to nie prawda ze aktywność dziecka w brzuchu przekłada się potem na aktywność poza nim...
Dziewczyny, jak to jest przy skurczu:boli caly brzuch, czy moze byc to bol miejscowy np. z prawej strony podbrzusza? Bo cos takiego miejscowego mnie dopada...
Witam Was z rana
Już chyba wiem jaka jest różnica w moim przypadku między luteiną dopochwową a podjęzykową, ta do buzi chyba przy okazji powodowała że nie miałam mdłości.
a mi nadal pyka/strzela w brzuchu moze po porodzie dowiem co on tam robił