Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A na bóle spojenia jak się nasilą mam się zgłosić do ortopedy, żeby sprawdzić, czy mi się nie rozchodzi -bo jeśli tak to będę miała CC...
Nie plamię i nie czuję tego pobolewaniu przy siedzeniu , leżeniu jak nie używam mięśni brzucha.
Kurde no ale jak to, chyba spojenie to się mniej czy więcej,ale zawsze rozchodzi, naprawdę od razu do cc wtedy kwalifikują ;( ?
Ostatnio pisałam gdzieś o tym, że też mam takie bóle :) i to chyba jednak dziecko na coś naciska... Co do wypychania to niekiedy też man wrażenie, jakby brzuch się stawiał... zawsze wtedy sprawdzam, czy niżej brzuch jest miękki :) Znow jakis glupawy objaw doszedl ...mam nadzieje ze to dziecko tak napiera na boki mojego brzucha i te kostki w miednicy. Macie cos takiego? taki nacisk jakby? brzuch przytym nie twardnieje. Wogole Dominik tak mocno sie rusza ze wypina mi tak brzuch ze podobnie sie czuje jak sie "stawia". Na razie nie jest jeszcze taki duzy wiec nie wiemco to bedzie pozniej. Nie zawsze jest to bowiem przyjemne.
ważne, że na ktg puls małej był dobry... Ciąża już prawie donoszona na pewno w razie ryzyka w szpitalu zareagują odpowiednio :) Trzymam za Was kciuki :)) Boję się, że Mała może być niedotleniona :(
kasiek twój mati też jakoś tak ważył na tym etapie no nie?
Dziewczyny mam proźbe bo już dzisiaj zaczęłam się martwić na poważnie i zastanawiam się czy jutro nie jechać do szpitala zapytać się czy jest wszystko dobrze. A więc jestem w 11 tygodniu ciąży od 2 tygodni już pobolewa mnie podbrzusze tak jakby mięśnie macicy przy stawaniu , podnoszeniu się z łóżka . Od wczoraj to się nasiliło jak idę też to czuję w nocy nawet jak przewracałam się z boku na bok to czułam podbrzusze . Nie wiem może to jest tak w tych tygodniach ciąży ? Nawet przy zakładaniu noge na noge napina się troche brzuch i od razu boli podbrzusze jest to oczywiście ból znośny ale i tak się bardzo martwię a za tydzień mam dopiero planowaną wizytę u mojego ginekologa.