Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
YPolly - to hardcore po 2 tyg wracać do pracy a co z Maluszkiem? Niania?
O super macie i rodzice w okolicy to skarb :) Chociaz dwuletnie dzieci wymagaja jednak wiecej uwagi, niz takie starszaki jak moja. Moja corka tez chodzi do przedszkola, ale ja ja bede musiala odbierac, no chyba, ze sie uda na poczatku, ze maz troche skroci godziny pracy, az dojde calkiem do siebie. Ale wszystko jest do dogrania. ja mam starszą córeczkę w żłobku od samego rana (mąż zawozi ją już przed 7 rano) do godziny 16-stej (i póki co mąż ją też odbiera, chyba, że pójdzie na budowę to wtedy będziemy się martwić). Więc o starszą się nie martwię, bo sobie jakoś poradzimy....a jak będzie trzeba to rodziców mam 2,5km od miejsca w którym my mieszkamy więc czy mama czy tata zawsze chętnie się wnuczką zajmą.
Tylko czasem strach sie pojawia, jak to wszystko sie ulozy..
Tacierzyński planujemy wziąć dopiero w przyszłym roku
Kasiek a ty jeszcze w 2-packu ??? :)))Przedstawienie dawno minelo ,a tak sie balas ze niedotrwasz :)
Ja bym też wzięła pod uwagę czy chcę rodzić w Krakowie czy w warszawie....
A jak żyjesz z rodziną W? Jakby jednak padło na Warszawę to dogadasz sie z nimi, czy srednio?
Właśnie wróciłam od lekarza. Na szczęście okazało się, że w moczu nie ma nic niepokojącego (położna sugerowała jakąś infekcję). Lekarz twierdzi, że ten ból pleców jak przed @ jest spowodowany naciągnięciem jakiegoś mięśnia przy kręgosłupie. Zalecił łykanie paracetamolu i dużą aktywność fizyczną (idiota!!!!)
nikkitaa tyle, że twój W. powinien nie tyle wziąć pod uwagę, że on Warszawiak i też chciałbym żeby dziecko miało tak w dokumentach wpisane, ale przede wszystkim to, że to twój spokój podczas porodu jest ważny. To ty powinnaś być pewna szpitala, który wybrałaś itp. Absolutnie nie chcę cię tutaj jakoś buntować czy coś w tym stylu, ale nie zostało ci wiele czasu na ewentualny wybór szpitala w warszawie, nie mówiąc już o tym, żeby iść tam na jakieś dni otwarte, dopytać, przekonać się co do tego wyboru. W KRK wyboru już dokonałaś i sama mówiłaś, że nie chciałaś już szukać, żeby sobie nie zamieszać....przemyśl też tą kwestię.
No pamiętam pamiętam, bo to jak Cię tam traktują jakoś mnie mocno obeszło i się przejmuję bardzo , no to i tak blisko ja idę 06.06 i może się wreszcie dowiem czy książę czy księżniczka tak mnie kopie
A tak zmieniając lekko temat -to czy to normalne (i bezpieczne), że zamiast przybierać na wadze schudłam teraz te 1,5kg ?
Dziewczyny, a powiedzcie mi, co to jest ta opieka 2 tyg. po porodzie? Nie wiedziałam, że tak można. To coś innego niż tacierzyński? I jak dostać takie L-4, od ginekologa czy lekarza rodzinnego?
A mnie kuje "tam nisko", strach się bać