Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja bym mogła jeszcze trochę przytyć przed porodem, a nie chudnąć
jeśli chcesz to zawsze możesz zrobić odpłatnie na własną rękę -tak dla własnego spokoju ;)
To badanie chyba odpłatnie i tak się robi. penny może masz gdzieś niedaleko siebie diagnostyke- na to badanie u nich chyba nie trzeba skierowania.
Hydro a jak u CIebie? cisza czy juz tam stekasz na porodowce? :P
Dołączam niestety do leżących
Wróciłam z wizyty... Brak szyjki, małe rozwarcie i czop już odszedł (nawet nie wiem kiedy).
Mały waży trochę za dużo bo 2600 g (pewnie przez moją cukrzycę).
Dołączam niestety do leżących... :(
Wróciłam z wizyty... Brak szyjki, małe rozwarcie i czop już odszedł (nawet nie wiem kiedy)...
Jak jutro będę mieć twardnienia brzucha to szpital i podanie małemu środków na rozwój płuc..
Tak biegałam, że teraz mam problem...
Mały waży trochę za dużo bo 2600 g (pewnie przez moją cukrzycę).
Chciałabym wytrzymać w dwupaku jeszcze 2 tyg.
A ja marudzę, że Młoda za mała i muszę jeszcze trochę dotrwać, aby nabrała ciałka
Że trochę za dużo waży to mi gin powiedziała, ale jak to jest tylko tydzień różnicy to ok. Kasiek, faktycznie 3,5 tyg. to duża różnica.
rumba tydzień temu miała 1840g
ja kupiłam w poniedziałek 10 lodów, dziś jest środa a zostały mi 2 sztuki:) Mąż zjadł tylko jednego na szczęście mam lody w lodówce
przepraszam, że się czepię, ale biorę w tej chwili takie rzeczy do siebie......to by znaczyło, że z moim nie jest ok
Coś czuję, że u mnie już odwrotu nie będzie Zaczęło porządnie łupać w plecach i nie przechodzi pod prysznicem. Na razie mam gorącą linię z położną, no ciekawe, jak to się potoczy