Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
przepraszam, że się czepię, ale biorę w tej chwili takie rzeczy do siebie......to by znaczyło, że z moim nie jest ok
Moga byc przepowiadajace z kregoslupa??

?

- obudziłam się nad ranem, zero objawów
Pewnie te plecy bolały po wczorajszym odkurzaniu

No to fałszywy alarm zaliczony. Położna mi poradziła się zdrzemnąć na chwilę, jeśli dam radę - obudziłam się nad ranem, zero objawów Pewnie te plecy bolały po wczorajszym odkurzaniu

Spidermanka nie mam zadnego tutorialu, ale gdybym znalazla dam znac;)
mam pytanko od wczoraj czuje taki nacisk na odbyt moze tez i szyjke nie wiem sama, bardziej jak stoje. Nie boli ale jest to uciazliwe. CZY tez tak macie? bo ja przez ta szyjke juz glupieje i jesli myslicie zwe to nienormalne to pewnie przejde sie dzis do gin. . boje sie...
Spróbuj się tak ułożyć na jakiś czas, może uda się skłonić młodego, żeby się odsunął trochę
nie wiem sama...martwi mnie to...jeszcze jak siew okaze ze tylko ja tak mam to zwariuje:(

Za tydzien wizyta u diabetologa i zobaczymy co dalej...
mam pytanko od wczoraj czuje taki nacisk na odbyt moze tez i szyjke nie wiem sama,
.
[/url

Madzinka, znasz już program zajęć w szkole rodzenia?
[/url

;
;
;
;
A niby w drugiej ciazy wiadomo, czego sie spodziewac, tyle ze stres jest wiekszy, bo wiecej do zalatwienia no i podobno ma sie wtedy mniej czasu na zwlekanie z przyjechaniem do szpitala. A jeszcze jak polozna mi mowi, ze moja macica wykonala juz mnostwo pracy przygotowujacej i powinno byc sporo szybciej, to juz w ogole stres.
No ale jak widac jestem jeszcze w dwupaku, wiec tez nic sie nie ruszylo.
Moze jeszcze starczy mi energii na umycie reszty okien

Poprztykałam się wczoraj z moim M, poszłam wczesniej spać i jeszcze do teraz się do siebie nie odzywalismy
Smutno mi... Generalnie on ma bardzo nerwowy okres w pracy - zwolnienia grupowe, zmiany organizacyjne itp.... i rozumiem go, że może byc poddenerwowany.... ale, sam tego nie widzi, ze jest nerwowy tylko w moich słowach i zachowaniu doszukuje się, że mi coś ciągle nie pasuje i się czepiam - co nie jest prawdą... Wczoraj to już przegiął w momencie gdy byliśmy w sklepie, on przymierzał jakiś garnitur, a w tej przebieralni było duszno jak cholera wiec wzięłam taki głębszy oddech z westchnieniem - i się zaczęło, ze coś mi znowu nie pasuje, że o co mi chodzi, dlaczego się czepiam itp Ja takie oczy
mówie, że mi po prostu duszno i pójde sobie usiąśc (kuźwa w ciąży jestem) no i generalnie juz do końca dnia było cały czas coś nie tak. Wolę się generalnie nieodzywać, nie patrzeć, nie oddychać - bo ciagle coś nie tak - ale to tez nie dobrze....
YPolly przepraszam, że się wtrącę i to dość brutalnie

Mój mąż oczywiście od razu stwierdził podczas badania, że Filipek jest podobny do niego. No niech się pociesza tak :) Jest jednak coś co mnie bardzo martwi, mimo, że lekarz mówił że wymiary są prawidłowe. Chodzi mi o wymiar główki BPD, jest o 4 tyg. za duży.......
Kolejną wizytę mam 3 lipca i już się boję
Na tabelce, którą znalazłam było napisane, że 8 mies jest do 35 tc, który właśnie się u mnie skończył