Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczynki wybaczcie, że znowu jestem upierdliwa, ale czy ani jedna z Was nie spotkała się z sytuacją, że dziecko przybiera na wadze średnio 500g tygodniowo a mama chudnie w ciągu miesiąca 5kg? Nie rozumiem tego
Dziewczynki wybaczcie, że znowu jestem upierdliwa, ale czy ani jedna z Was nie spotkała się z sytuacją, że dziecko przybiera na wadze średnio 500g tygodniowo a mama chudnie w ciągu miesiąca 5kg? Nie rozumiem tego
Mój duży spadek wagi i jego duży przyrost...--
Ja w dalszym ciagu mam na minusie 3 kg a dzidzia rosnie :) wiec pewnie moje zapasy pochlania :P
A jeszc normalnie? Czy miałaś jakiś jadłowstręt? Ja mam ostatnio już schizę na ten temat, ze za mało jem i zaczełam liczyc ile dziennei kalorii zjadam i ciagle myślę czym by tu jeszcze podkoksować
jakbyś się zdecydowała na żelazną to mogę ci polecić moją położną- o ile nie będziemy rodzić jednego dnia :)
a wiesz w której dzielnicy będziesz mieszkać- przebywać? jakbyś się zdecydowała na żelazną to mogę ci polecić moją położną- o ile nie będziemy rodzić jednego dnia :)
Witajcie dziewczyny, dołączam tu szybciej niż myślałam :)Chciałam się Was od razu podpytać o TSH w ciąży. Od lat choruję na Hoshimoto. Wiem, że powinnam pilnować, aby zajść w ciążę przy wyniku około 1.Jednak los chciał inaczej i zaszłam gdy miałam 4,87. Czy któraś z Was może miała podwyższone TSH. Już napisałam do mojego lekarza i czekam na odpowiedź.Jednak jeśli któraś służy poradą. Okropnie się martwię o rozwój dziecka w pierwszych tygodniach.