Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
lekarze to moje rozwarcie zmieniało się w zależności od grubości palców.

pewnie też się w czerwcu wypakują
Żywy przykład Niuni, jeden twierdzi, że szyjki nie ma, inny że jest, ja pitole i jak tu być mądrym.

*Kaika* dzięki za informacje. Jednak 3,99 to nadal w normie. Ja teraz mam 5,13 to już ponad normę.A czytam, że hormony tarczycy są niezbędne dziecku w pierwszym trymestrze. No nic, poczekam na opinię i decyzję lekarza.Jeśli któraś z Was miała podobną sytuację to dajcie znać jak leczenie?sa bardzo podtrzebne wiec nie zwlekaj i przycidnij lekarza o odpowiedź bedziesz musiala to zbic
Jednak 3,99 to nadal w normie. Ja teraz mam 5,13 to już ponad normę.
A czytam, że hormony tarczycy są niezbędne dziecku w pierwszym trymestrze. No nic, poczekam na opinię i decyzję lekarza.
Jeśli któraś z Was miała podobną sytuację to dajcie znać jak leczenie?

niektóre lipcowe (ja) pewnie też się w czerwcu wypakują
Więc za 2 tygodnie mogę rodzić
A brzuch dzisiaj jeszcze bardziej opadł! 
a nikita dopiero wczoraj zobaczyłam że w książeczce na termin porodu mam wpisany 4.07 więc jedziemy dokładnie na tym samym wózku :)nie wiem dlaczego wszystkie suwaczki podają 3go ale zmieniać tego nie będę bo i tak pewnie skończy się na 16 lipca
nikita a wy chcecie wykupywać położną czy idziecie na żywioł? tak naprawdę z madalińskiego na zelazną to już pewnie 10 minut

, leżałam tam ostatnio i mogę pochwalić za super fajny personel)

. Inaczej nie ma szans Was nadrobić.

nikkitaa witaj przyszła sąsiadko ja też z mokotowa, może się na madalińskiego spotkamy
Ogólnie oprócz rodziny W. znam w Warszawie 2 osoby i to nie z Mokotowa, a z Bielan
A ogólnie w Warszawie do tej pory byłam chyba 5 razy
Będę potrzebować GPS w tel. jak już się tam przeniesiemy 
Coś spać nie mogę -fretka obudziła W., on obudził mnie marudzeniem, że go fretka chciała w jajko ugryźć no i się rozbudziłam...
Tylko, że zostawiłam wyprane ręczniki na noc na balkonie i zamiast wyschnąć znów są mokre

Jeszcze M. przeze mnie nie spał, ale był taki kochany, że aż się ze wzruszenia popłakałam. Rano zabronił mi wstawać, bo zawsze wywlekam się pierwsza, żeby śniadanie zrobić. Zrobił mi kubek ciepłej pysznej herbaty i był taki przejęty..

Ale u mnie to dopiero 36 tydzień, wydawało mi się że to tak w 39, 40 tygodniu, no ale chyba nie ma reguły.

. Czekam teraz na wyniki, a badań trochę było i kasy też trochę poszło. :D Mnie odpukac nudnosci nie męczą, nas kibelkiem nie wiszę, ale za to przy takiej pogodzie chodzę jak śnieta ryba ehh. Chociaż wolę takie ciśnienie niż za wysokie
4. Wołoska (tą opcję wybieram jako ostateczność, gdyby nigdzie miejsc nie było, flavia pisała, że chyba poród spoko, ale po było okropnie)