Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
lekarze to moje rozwarcie zmieniało się w zależności od grubości palców.
sa bardzo podtrzebne wiec nie zwlekaj i przycidnij lekarza o odpowiedź bedziesz musiala to zbic *Kaika* dzięki za informacje. Jednak 3,99 to nadal w normie. Ja teraz mam 5,13 to już ponad normę.A czytam, że hormony tarczycy są niezbędne dziecku w pierwszym trymestrze. No nic, poczekam na opinię i decyzję lekarza.Jeśli któraś z Was miała podobną sytuację to dajcie znać jak leczenie?
Jednak 3,99 to nadal w normie. Ja teraz mam 5,13 to już ponad normę.
A czytam, że hormony tarczycy są niezbędne dziecku w pierwszym trymestrze. No nic, poczekam na opinię i decyzję lekarza.
Jeśli któraś z Was miała podobną sytuację to dajcie znać jak leczenie?
niektóre lipcowe (ja) pewnie też się w czerwcu wypakują
a nikita dopiero wczoraj zobaczyłam że w książeczce na termin porodu mam wpisany 4.07 więc jedziemy dokładnie na tym samym wózku :)nie wiem dlaczego wszystkie suwaczki podają 3go ale zmieniać tego nie będę bo i tak pewnie skończy się na 16 lipca
nikita a wy chcecie wykupywać położną czy idziecie na żywioł? tak naprawdę z madalińskiego na zelazną to już pewnie 10 minut
nikkitaa witaj przyszła sąsiadko ja też z mokotowa, może się na madalińskiego spotkamy
Ale u mnie to dopiero 36 tydzień, wydawało mi się że to tak w 39, 40 tygodniu, no ale chyba nie ma reguły.
4. Wołoska (tą opcję wybieram jako ostateczność, gdyby nigdzie miejsc nie było, flavia pisała, że chyba poród spoko, ale po było okropnie)