Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorŁezunia
    • CommentTimeJun 1st 2012
     permalink
    Dzień dobry, tak się martwiłam wynikami posiewu GBS - a wyszedł ujemny... martwiłam się bo gdy oddawałam próbkę spytałam się kiedy będą wyniki i usłyszałam "że jak nie będzie bakterii to po 3 dniach a jak będzie to po 7 dniach" oddawałam w zeszłą środę, w tą środę poszłam i jeszcze wyników nie było, więc troszkę się martwiłam, ale dzisiaj znów się przeszłam - laboratorium mam 5 minut piechotką od siebie i wyniki były... fakt faktem napisane jest że niby wyniki już były 26 maja ale co tam ;)
    --
    •  
      CommentAuthoracia20
    • CommentTimeJun 1st 2012 zmieniony
     permalink
    Witam

GaggataB - ja przy zachodzeniu w ciążę miałam TSH - 1 coś potem mi podrosło do prawie 6, przez miesiąc brałam eutyrox codziennie 100 i po miesiącu spadło do 1 coś i endo z dawka 100 zostawił mnie prawie do końca sierpnia a gin nie widzi problemu jak by za bardzo spadło, więc podobno ze sprawdzeniem tsh mogę czekać 2 miesiące.

W ten poniedziałek mam pierwsze badanie prenatalne, gin powiedział że na usg wygląda wszystko ok ale w naszej sytuacji lepiej sprawdzić.

Wczoraj po raz pierwszy mój mąż był razem ze mną na USG nie wiedział o co chodzi na tym całym monitorze ale z jak usłyszał serduszko to się bardzo ucieszył a potem go roznosiło ze szczęścia i zasną jak małe dziecko.

Ja od początku ciąży schudłam już 5 kilo gin się trochę tym zaniepokoił ale następna wizyta 28 czerwca. Dziwne w tym chudnięcie jest to że nie wymiotuję, czasami miewam mdłości od ostatniej niedzieli coraz większe i w tym tygodniu teraz nie schudłam a męczyła mnie biegunka, mam sobie w aptece na nią kupić węgiel lub się popytać o coś dla kobiet w ciąży.

Na morfologię dostałam żelazo w tabletkach i mam brać dalej witaminki dla kobiet w ciąży, luteinę mam zaplanowana do końca 16 tygodnia i do tego siedzenie w domu a najlepiej leżenie.

Mój aktualny gin pracuje też w szpitalach w Warszawie na Czerniakowskiej i w Wyszkowie, czy znacie kogoś kto rodził na Czerniakowskiej.

Jeszcze wczoraj lekarz zrobił mi cytologię bo podobno w ciąży trzeba.
    --
    •  
      CommentAuthor_mag_
     permalink
    Wyniki prawie wszystkie są- hematokryt i hemoglobina poszły troszkę do góry- nie za dużo, ale znowu poleciały płytki krwi w dół- na szczęście jeszcze w normie są.:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    Witam!
    A ja "mądra" objadłam się na noc arbuzem i miałam, co godzinę pobudkę na wizytę w wc :devil:
    --
    •  
      CommentAuthor_mag_
     permalink
    Ja tez na noc zjadłam arbuza i bałam się badania glukozy- ale piękny wynik- lepszy niż przy obciążeniu glukozą wyszedł :crazy: no ale musiałam, bo dzisiaj trzeba było do laboratorium oddać próbkę. Udało mi się pozbyć 2 kg zalegającej wody :crazy: pomimo, tylko 2 wizyt w wc :crazy:
    --
    • CommentAuthorAnecia84
     permalink
    A ja już po USG, więc wszystko w porządku. Ludwiś dalej jest Ludwisiem, waży 1083 g, jest w ułożeniu główkowym według pomiarów wychodzi 27w3d a według OM 28w1d czyli wszystko się zgadza, mały rośnie książkowo. Lekarza tylko zaniepokoiło ułożenie pępowiny bo wygląda tak jakby zaczął się owijać ale nie był w stanie przy tym ułożeniu coś więcej powiedzieć, wiec będę miała co miesiąc USG robione i chyba na dwa tygodnie przed porodem położy mnie do szpitala. Ale ja jestem dobrej myśli chociaż ta pępowina mnie ciut niepokoi.
    -- ;;;;
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    acia20: Na morfologię dostałam żelazo w tabletkach i mam brać dalej witaminki dla kobiet w ciąży

a mogę zapytać jak złą miałaś tą morfologię, że dostałaś żelazo w tabletkach ??
    --
    •  
      CommentAuthoracia20
     permalink
    10 tc

Erytrocyty

3.83 T/l - 4.00 - 5.20
    Hematokryt

31.4 % - 36.0 - 46.0
    Hemoglobina

10.6 g/dl - 12.0 - 16.0

Liczba eozynocytów

0.080 G/l - 0.100 - 0.500

MCH

27.7 pg - 28.0 - 33.0

RDW

15.9 % - 11.5 - 14.5
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    no to fakt - bez szału....ale dość szybko dostałaś to żelazo.....mnie zawsze najpierw gin kazał kupić witaminy ze zwiększoną zawartością żelaza dla kobiet w ciąży, a jak to nie pomagało to dopiero żelazo w tabletkach....jedz przy tym żelazie sporo jogurtów itp bo żelazo powoduje niestety zatwardzenia (ja miałam z tym straszny problem, bo jogurty w mojej cukrzycowej diecie raczej nie wskazane)
    --
    •  
      CommentAuthoracia20
     permalink
    ja witaminki też wcinam prawie od początku ciąży, na razie żelaza mam brać 3 razy po jednej tabelce a jak pojawią się zaparcia to zmniejszyć do dwa razy po raz
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    acia20: na razie mam brać 3 razy po jednej tabelce a jak pojawią się zaparcia to zmniejszyć do dwa razy po raz

3 razy :shocked::shocked::shocked: strasznie dużo !!!! ja przy podobnej morfologii (hemoglobinę miałam jakoś 10,3) miałam tylko 2xdzienie.....w pierwszej ciąży jak miałam hemoglobinę niewiele ponad 9 to wtedy miałam 3x dziennie.....i to już była dawka koszmarna jeśli chodzi o zaparcia
    --
    •  
      CommentAuthorOsorya
     permalink
    Witam się i ja w ten paskudny dzień;/

Moje cycki dzisiaj zwariowały i sikają siarą...
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    Osorya: Witam się i ja w ten paskudny dzień;/

Moje cycki dzisiaj zwariowały i sikają siarą...

No może coś zacznie się dziać skoro cycki już pełne :devil: bo mały zastój się zrobił ostatnio :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    sysiajaw: No może coś zacznie się dziać skoro cycki już pełne bo mały zastój się zrobił ostatnio

fakt - zastój się zrobił....ale sikająca siara nie jest niestety zwiastunem porodu :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    _kasiek_: fakt - zastój się zrobił....ale sikająca siara nie jest niestety zwiastunem porodu :wink:

hehe wiem wiem ale każdy powód jest dobry :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    Odnośnie żelaza, to sama hemoglobina i hematokryt poniżej normy nie świadczą o tym że zelaza brakuje. Lekarz mówił mi, że często jest tak, że hemoglobina jest trochę poniżej normy tp często lekarze zalecają tylko dietę a to nie zawsze jest dobre rozwiązanie, mi kazał wykonać badanie konkretne pod kątem żelaza i wyszło fatalnie. Norma była 30-200 dla kobiet w ciąży,a ja miałam 4, mimo że hemoglobina wcale nie była jakaś tragiczna, trochę poniżej normy. Zgadzam się jednak z tym, że dieta jest ważna ale suplementacja żelaza w ciąży również.
    •  
      CommentAuthornibriana
     permalink
    Co z tym arbuzem? Tez wczoraj wymiotowalam po nim. Myslalam, ze to w polaczeniu z kawa - dlatego. C hoc normalnie wszystko ze wszystkim mieszam i nic ;)
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    judka25: mi kazał wykonać badanie konkretne pod kątem żelaza i wyszło fatalnie

wiem, wiem - też miała badany sam poziom żelaza
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Kasiu a Ty jak się czujesz? jakieś bóle? coś się rusza , oprócz Mateuszka ? a jak Twoje plecy Dajesz jeszcze rade?
    --
    •  
      CommentAuthorOsorya
     permalink
    Sysiajaw- w przyszłą sobotę moge już rodzić;] Teraz jeszcze nie,bo muszę dojechać do Warszawy;P
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    edzia503: a jak Twoje plecy Dajesz jeszcze rade?

no właśnie w tym tygodniu moje plecy coraz gorzej - do tej pory dawałam jakoś radę, ale od wtorku już dają o sobie znać zwłaszcza pod wieczór.....
    wrzuciłam fotki na brzuszki - same możecie ocenić, ale wydaje mi się, że ten mój bąbel jeszcze urósł....kosmos !!!!!!

A czy coś się rusza....trudno powiedzieć - brzuch czasem pobolewa, ale nie jakoś bardzo....idę na zakupy co by nie siedzieć i NIE odpoczywać - zwłaszcza, że padać przestało :bigsmile: a potem mam w planach mycie lodówki :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthor_mag_
     permalink
    Dziewczyny z Krakowa, gdzie kupujecie piwo bawaria? W śródmieściu nie widziałam, na wsi pewnie tez nie dostane. Wyszły mi dzisiaj nabłonki okrągłe w moczu, a to podobno niedobrze dla nerek. Na szczęście jest ich mało, ale lepiej pomóc nerkom do środy do wizyty.
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    Mag_dre pisałam Ci pod moją kartą -w większości dużych supermarketów np carrefour, real, auchan -tesco chyba też ;)
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    nie kupowałam nigdy....dla mnie "piwo bezalkoholowe" to nie Piwo !!! :bigsmile:

ale poszukaj w takich sklepach strikte z piwem - czasem są takie na osiedlach, typowo alkoholowe z przeróżnymi rodzajami piwa (na Białym Prądniku jest taki na przykład)
    --
    •  
      CommentAuthorczerwinka
     permalink
    Witam wszyskie :)
    Ja dalej wypoczywam choć mnie już powoli trafia ... :) niesety nie czuje się najpiej przeszło kucie i skórcze ale niesety bolą mnie kości łonowe :( ledwo chodze ;/
    Kasiu trzymam kciuki ...:)
    Ja rodziłam pierwszego synka na madalińskiego ale to było 8 lat temu i nie wspominam tego poztywnie ... wręcz preciwnie zarówno od izby przyjęć po poród i opiekę po, to był dla mnie koszmar.
    --
    •  
      CommentAuthor_mag_
     permalink
    _kasiek_: dla mnie "piwo bezalkoholowe" to nie Piwo !!!

dla mnie też, ale alkohol nie wskazany teraz u mnie :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormajka_85
     permalink
    Witam się deszczowo,
    Leże sobie i się bycze, ale już mną normalnie trzęsie żeby coś porobić. A tu zakaz.
    Na domiar złego pralka powiedziała, dziękuję ja już idę na emeryturę, też sobie moment znalazła.
    Mały dzisiaj bardzo spokojny, może ta pogoda mu nie pasuje, zresztą mi też nie za bardzo się widzi taka ulewa. Delikatnie się poprzeciąga i śpi dalej.
    Ostatnio myślę sobie nad szpitalem. Leżałam już na patologi w Bródnowskim, było całkiem ok, kadra położnych i lekarzy bardzo miła. Ale jak wygląda sytuacja na porodówce i później? Może któraś z dziewczyn wie coś na ten temat? Do szpitala mam 3 minuty samochodem więc raczej nie będę pchała się przez całe centrum gdzieś dalej.

A tak w ogóle, to z okazji dnia dziecka niech wszystkie maluszki, te w brzuszkach mamusiowych i te które już z nich wyszły rosną zdrowo i spokojnie :)
    --
  1.  permalink
    Witam :))
    A mi sie dzisiaj snilo, ze poszlam z mezem do knajpy na impreze i wypilam piwo wieelkie a pozniej zalowalam i balam sie, ze to dziecku zaszkodzi, o masakro jakie ja mam ostatnio glupie sny :P teraz siedze i pije kakao :P
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    Dla zainteresowanych badaniem GBS to w diagnostyce jest za 25zł -z odbytu i pochwy :wink: Dzwoniłam chwile temu. Podobno nie trzeba się wcześniej umawiać, wystarczy przyjść między 9.oo a 18.oo -ale to w punktach, gdzie pobierają wymazy (np w krk na olszańskiej). A wyniki do 5 dni roboczych :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    Nibriana nie wiem jak u Ciebie mi jest po prostu nie dobrze, ale na pewno nie arbuz jest tego winowajcą ;) Też miałaś taką ciekawą noc ?

Ja troszkę odespałam, ale jestem nieprzytomna. Zjadałam jakaś mikrokanapkę na próbę z masłem i wszystko ok. U nas też trochę padało i bardzo dobrze, bo nic tak nie usypia jak deszcz.
    Czy nadal nie wiadomo co z Tres czy coś przegapiłam ?
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    majka_85: Leżałam już na patologi w Bródnowskim, było całkiem ok, kadra położnych i lekarzy bardzo miła. Ale jak wygląda sytuacja na porodówce i później? Może któraś z dziewczyn wie coś na ten temat?

Moja bliska przyjaciółka rodziła w Bródnowskim 4 lata temu. Powiedziała nigdy w życiu wiecej tam - ale może źle trafiła, i może przez ten czas coś się zmieniło.
    Generalnie jest dużo mniej wymagająca niz ja co do wygód :wink: Poród miała w miarę szybki, ale mówiła, że położna podczas porodu była bardzo nieprzyjemna, zrobili jej lewatywę, nie zdążyła do końca sie oczyścić i zaczeły sie skurcze - to jeszcze za to dostała mega opieprz od położnej, że się pożądnie nie umyła i ze nadal coś jej tam się jeszcze przytrafia :shocked: To co do porodu. Po porodzie, pierwszy raz nakarmiła dziecko po 2 dobach, bo nikt jej nie chciał pomóc przy karmieniu, piersi ją bolały jak cholera, małutka płakała, a położna podchodziła, ściskała cycek i mówiła - "o co pani chodzi, ma pani pokarm niech pani karmi" i do widzenia. Dopiero po 2 dobach przyszła jakaś taka bardziej ludzka położna i jej pomogła. Wierzę jej, bo ją znam od 20 lat i wiem, że nie jest przewrażliwiona ani jakaś rozwydrzona. Ale mówię - to było 4 lata temu i moze po prostu źle trafiła.
    --
    •  
      CommentAuthormajka_85
     permalink
    Ul_cia, :shocked: to ja chyba będę musiała poważnie przemyśleć tą swoją decyzję. Ostatnie relacje z porodówki na bródnowskim mam od mojej mamy, ale sprzed 27 lat, jak rodziłam się ja. Ale to były inne czasy. Chociaż jak widzę ćwierć wieku niewiele zmieniło. A mąż już nastawiony że będzie bliziutko, to bezstresowo się dojedzie.
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    majka_85: A mąż już nastawiony że będzie bliziutko, to bezstresowo się dojedzie.

Ja mieszkałam z rodzicami na Bródnie dokładnie na przeciwko szpitala (skrzyżowanie Kondratowicza i Chodecka) i wtedy, a było to jakieś 10 lat temu tez nie zdecydowałabym się tam rodzić, bo sie nasłuchałam.... ale na pewno są też i piekne historie z tego szpitala :wink:
    --
    •  
      CommentAuthor_mag_
     permalink
    1. Tres 24.05.2012 (dziewczynka)
    2. hydrozagadka 02.06.2012 (dziewczynka)
    3. norah 13.06.2012 (chłopiec)
    4. _kasiek_ 19.06.2012 (chłopiec)
    5. YPolly 20.06.2012 (dziewczynka)

6. wielgosz 21.06.2012 (chłopiec)
    7. Osorya 22.06.2012 (dziewczynka)
    8. penny 23.06.2012 (dziewczynka)
    8. blackship 23.06.2012 (dziewczynka)
    9. magku 24.06.2012 (dziewczynka)
    10. Lezunia 25.06.2012
    11. cheriniatko 29.06.2012 (chłopiec)
    11. Sayuri78 29.06.2012 (chłopiec)
    12. mkd 03.07.2012 (chłopiec)
    13. nikkitaa 05.07.2012 (dziewczynka)
    14. Mag_dre 06.07.2012 (dziewczynka)
    14. psycho_patka 06.07.2012 (dziewczynka)
    15. niunia32 09.07.2012 (chłopiec)
    16. Vsti 10.07.2012 (dziewczynka)
    17. P_Madzia 16.07.2012 (dziewczynka)
    18. marylove 17.07.2012 (dziewczynka)
    19. Xkamilax 18.07.2012 (dziewczynka)
    20. ufo03 25.07.2012 (chłopiec)
    21. Kakai 26.07.2012 (chłopiec)
    22. nibriana 27.07.2012(dziewczynka)
    23. cho 28.07.2012 (dziewczynka)
    24. BlueCactus 30.07.2012 (chłopiec)
    25. polusiowa 02.08.2012 (chłopiec)
    26. Annie128 05.08.2012 (chłopiec)
    26. Matylda1982 05.08.2012(chłopiec)
    27. atamala 06.08.2012
    28. easyshare 09.08.2012 (dziewczynka)
    29. majka_85 11.08.2012 (chłopiec)
    30. Mamrotka 13.08.2012
    31. kuleczka_69 14.08.2012 (dziewczynka)
    32. Ul_cia 18.08.2012 (dziewczynka)
    32. Rumba 18.08.2012(dziewczynka)
    32. czerwinka 18.08.2012 (chłopiec)
    32. ma_mi 18.08.2012 (dziewczynka)
    33. dorotka0905 20.08.2012
    34. Cobraczek 23.08.2012 (chłopiec)
    34. Anecia84 23.08.2012 (chłopiec)
    34. Saba__ 23.08.2012 (dziewczynka)
    35. marysia_23 25.08.2012 (dziewczynka i dziewczynka i chłopiec)
    36. madzinka83 30.08.2012(dziewczynka)
    37. judka25 31.08.2012 (chłopiec)
    38. patyk 120 01.09.2012
    39. Hopelight 02.09.2012 (chłopiec)
    40. Kafffka74 04.09.2012 (dziewczynka i dziewczynka)
    41. NadziejaUmieraOstatnia 05.09.2012 (chłopiec)
    42. Pajacynka 07.09.2012 (chłopiec)
    43. Peppermill 10.09.2012 (dziewczynka)
    44. oranda 15.09.2012
    45. katka_81 17.09.2012 (dziewczynka)
    46. asia_ 22.09.2012 (dziewczynka)
    47. sysiajaw 24.09.2012
    48. leneczka8484 25.09.2012 (chłopiec)
    49. ASulek 30.09.2012 (chłopiec i chłopiec)
    50. kapelusznick 01.10 2012
    51. Ber1987 05.10.2012
    52. magdalenka2610 07.10.2012
    53. łośćń 12.10.2012
    53. CiastoMiłości 12.10.2012
    54. madziauk 10.11.2012
    55. Linden 12.11.2012
    55. violet_flower 12.11.2012
    56. spidermanka 16.11.2012 (chłopiec)
    57. edzia503 23.11.2012
    58. basia_87 06.12.12.
    59. acia20 12.12.2012
    60. lofbejbe 21.12.2012
    60. moonia 21.12.2012
    61. Pomarańczka25 2.01.2013
    62. agavva 21.01.2013
    --
    •  
      CommentAuthormajka_85
     permalink
    Ul_cia: ale na pewno są też i piekne historie z tego szpitala

Pewnie jak z każdego, tyle że tu raczej wynika że są w mniejszości. Cóż, mąż się postresuje w dojeździe, a ja będę spokojniejsza chyba w innym szpitalu. Tylko gdzie, bo cały czas się nastawiałam, że blisko, blisko a i wszyscy wtórowali, że to dobry wybór... bo blisko. Oj chyba się przeliczy cała rodzinka :devil: Teraz zaczynam łapać stracha. Zabieram się za szukanie "lepszej opcji".
    --
    •  
      CommentAuthormooniia
     permalink
    patrze na ta liste i widze, ze w czerwcu lipcu i sierpniu powinna ona nabrac tempa :) i super bo utknełam na tym szarym koncu i jakby sie czas zatrzymał ;)
    -- mama piątki :)
  2.  permalink
    Oj Monia nie az na takim szarym koncu :))
    --
  3.  permalink
    Czesc Dziewczynki!
    Matko jaka pogoda u nas...Leje i wieje :confused: nie ma jak sie z domu ruszyc.Usmialam sie z meza bo zamowil dysk do laptopa a zamiast dysku przyszedl laptop:shocked::bigsmile:

Jutro robimy szafe wnekowa u dzieci w pokoju a potem malowanie i jak sobie pomysle jaki bajzel bedzie to sie odechciewa:tongue:
    Po niedzieli jedziemy kupic wyprawke dla synia to humorek sie poprawi hehe:bigsmile::tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    kiedy jest pelnia?:bigsmile: moze lista sie wtedy ruszy :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthor_mag_
     permalink
    Vsti: kiedy jest pelnia? moze lista sie wtedy ruszy

Ale niech się ruszy pierwsza piątką, reszta niech jeszcze posiedzi na liście hehe :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink

patrzyłam do Tres: "Ostatnia wizyta 6 dni temu."

no i hydro też się od wczoraj nie odzywała.....
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Cobraczek: Usmialam sie z meza bo zamowil dysk do laptopa a zamiast dysku przyszedl laptop

A za co załacił? :devil:

W poniedziałek :wink:
    --
    •  
      CommentAuthor_mag_
     permalink
    U mnie tez leje, i co chwila pompa z nieba ehh
    --
  4.  permalink
    Ul_cia: A za co załacił?

Ma sie rozumiec za dysk hehehe dysk kosztowal 300zl a laptop byl wartosci 1500zl,zamotany ten kurier hehehe.Dzisiaj przyjechal dal dysk a ja mu oddalam lapka hehe.
    --
    •  
      CommentAuthorYPolly
     permalink
    Mnie cos powoli rusza, ale nie chce sie rozkrecic niestety. Juz jestem tym zmeczona na maksa, bo skurcze mecza prawie codziennie lub co drugi dzien juz od polowy maja. Mialam od wczoraj do czwartej rano skurcze mocno bolesne i bole brzucha i krzyza a potem sie uspokoilo. A rano zaskoczyl mnie rozowy sluz, ktory jednak tez juz zniknal, za to pojawil sie normalny w wiekszej ilosci. No i nic poza tym sie nie dzieje.
    Juz nie pisze nawet o tym, ile udalo mi sie przez to pospac i ze rano znow obowiazkowe zyganko, jakzeby inaczej :devil: Wzielam sie za ogarnianie domu, zeby o tym nie myslec i przy okazji, zeby bylo posprzatane w razie czego.
    Ja juz po prostu marze o porodzie, naprawde jawi mi sie jako wybawienie od tych boli, przynajmniej mialyby one jakis sens.

Tylko brzuch czuje teraz naprawde, ze mi opadl, chyba jeszcze bardziej, niz byl, bo wszystkie kosci na dole bola i czkawke malej czuje miedzy nogami a od gory brzucha juz nie ma, tylko zebra widac.
    --
    •  
      CommentAuthormajka_85
     permalink
    Lista może już ruszyła, tylko my o tym jeszcze nie wiemy :wink:

Cobraczek: zamowil dysk do laptopa a zamiast dysku przyszedl laptop

no jeśli w cenie dysku, to ja też tak chce :devil:

u mnie na zmianę leje albo pada :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorYPolly
     permalink
    A i jeszcze Norah tez nie ma juz pare dni, ale ona sie tutaj chyba za bardzo nie udziela?
    --
  5.  permalink
    majka_85: no jeśli w cenie dysku, to ja też tak chce

Nie no mysle,ze nie znalazl by sie dobry lapek w cenie dysku hehe:wink::tongue:
    --
    •  
      CommentAuthormajka_85
     permalink
    YPolly: Ja juz po prostu marze o porodzie, naprawde jawi mi sie jako wybawienie od tych boli, przynajmniej mialyby one jakis sens.

Mają sens, mają, już niedługo dzidzia będzie tulana w mamusinych ramionach.

Cobraczek: Ma sie rozumiec za dysk hehehe dysk kosztowal 300zl a laptop byl wartosci 1500zl,zamotany ten kurier hehehe.Dzisiaj przyjechal dal dysk a ja mu oddalam lapka hehe.

Chyba pogoda na nich źle wpływa, bo mi ostatnio przyszła paczka za pobraniem, kurier chciał szybko załatwić sprawę i zapomniał pieniędzy. A mój mózg nie zarejestrował, że pieniądze mam w kieszeni i paczkę w ręku. A facet zadowolony szybko pojechał dalej, no i się wracać musiał.
    --
  6.  permalink
    majka_85: Chyba pogoda na nich źle wpływa, bo mi ostatnio przyszła paczka za pobraniem, kurier chciał szybko załatwić sprawę i zapomniał pieniędzy. A mój mózg nie zarejestrował, że pieniądze mam w kieszeni i paczkę w ręku. A facet zadowolony szybko pojechał dalej, no i się wracać musiał.

Hehehe mi sie wlaczyl syndrom wicia gniazda,caly dom wysprzatalam i ciagle cos nowego sobie znajduje,poprostu nie moge usiedziec w miejscu hehe :tongue:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.