Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no i hydro też się od wczoraj nie odzywała.....
U mnie nic. Sprzątam dzisiaj kuchnię, na błysk
Wczoraj szorowałam łazienkę. I nie mam już prawie pomysłów co dalej
Chyba w życiu nie miałam tak posprzątanego mieszkania.
Sorry za narzekania.

Ale pytanie jest takie czy na tym etapie ciąży bolało was brzucho tak jakby w okolicach pępka i tak zboków a nawet wyżej

Może dzidzia się rozpycha, rośnie. Ja wczoraj miałam takie uczucie jakby mi brzuch miał zaraz popękac gdzieś tak własnie na środku jak pępek - aż mi ciężko się chodziło taki miałam napór (nie na dół tylko właśnie tak w przód)...
Hehehe mi sie wlaczyl syndrom wicia gniazda,caly dom wysprzatalam i ciagle cos nowego sobie znajduje,poprostu nie moge usiedziec w miejscu hehe
Też mam już gigantyczną ochotę ogarnąć co nie co, ale ginka kazała odpoczywać i leżeć, no to sobie tak leżakuję, a dom zarasta kurzem (ale podobno tylko w moim przekonaniu).Jak juz tak boli od dwoch tygodni, to nie wiem jaki sens tego Wolalabym tak z zaskoczenia a nie na raty sie meczyc i nie wiadomo, ile jeszcze.
Sorry za narzekania.
. Niestety jakaś infekcja pochwy mi się przyplątała. Poza tym wszystko ładnie, szyjka trzyma - 4cm i dzidzia główką już w dół
.
[/urlWcale nie, jestem, na innych wątkach się dziś udzielałam U mnie nic. Sprzątam dzisiaj kuchnię, na błysk Wczoraj szorowałam łazienkę. I nie mam już prawie pomysłów co dalej Chyba w życiu nie miałam tak posprzątanego mieszkania

Mysle, ze na koncowce te narzekania to normalna sprawa, ale chcialabym sie im nie dac, tylko nie wiem za bardzo jak.
Poród trochę trwał (ok. 4:30 przyjęli nas do szpitala) i na razie nie będę opisywać - w wolnym czasie wrzucę na wątek poporodowy. W każdym razie szczęśliwie udało się Małą wypchnąć, dostała 10 punktów i stała się centrum naszego świata
W środę popołudniu wypisali nas do domku i od tego czasu próbujemy jakoś się dostosować do nowego życia, a ja walczę do tego z nawałem pokarmu, wiec łatwo nie jest, ale mam nadzieję, że będzie coraz lepiej
Mam skierowanie do szpitala 

I chciałam się ,, pochwalić,, że szyjka z 25mm poleciała do 16mmMam skierowanie do szpitala
tylko zastanawiam się czy kłaść się już dziś do szpitala czy jutro z samego rana
Nie wiem sama co robić, i tak jest już praktycznie koniec dnia
Rumba ja bym chyba od razu torbę spakowała i do szpitala pojechała, im wcześniej zareagują tym lepiej. A przecież i o 4 w nocy przyjmiją do szpitala i podają jakieś leki jeśli trzeba.
Chociaz z boku to tak zawsze łatwo mówić... Współczuję, ale może faktycznie tam sie Wami zajmą, podremontują i potem będziemy Cię dopingować, bo przenosisz

a masz neta w tel będziemy miały jakiś kontakt z Tobą???
Mam nr do Leneczki i Hope, także będę informować co tam z nami dziewczynami się dzieje :)

Dziewczyny, a czy to normalne, że ruchy małej czuje od wczoraj praktycznie w połowie wzgórka łonowego i tak bardzo nisko, że jakbym przyłożyła rękę do pipki, to bym ją poczuła? Plus jeszcze mam takie bulgotanie tuż nad wzgórkiem i do połowy wzgórka -jakby jakieś bąbelki tam się tworzyły

Dlaczego nie zainteresowany? Czyżby podzielał zdania z zachodu, ze w ciąży szyjki się nie bada?

Bez ładu i składu, ciągle coś muszę poprawiać 

Może zbyt częste USG, badania palpacyjne maja jakiś wpływ na to co sie z szyjka dzieje.
.