Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no i hydro też się od wczoraj nie odzywała.....
Sorry za narzekania.
Ale pytanie jest takie czy na tym etapie ciąży bolało was brzucho tak jakby w okolicach pępka i tak zboków a nawet wyżej
Hehehe mi sie wlaczyl syndrom wicia gniazda,caly dom wysprzatalam i ciagle cos nowego sobie znajduje,poprostu nie moge usiedziec w miejscu hehe
Jak juz tak boli od dwoch tygodni, to nie wiem jaki sens tego Wolalabym tak z zaskoczenia a nie na raty sie meczyc i nie wiadomo, ile jeszcze.
Sorry za narzekania.
Wcale nie, jestem, na innych wątkach się dziś udzielałam U mnie nic. Sprzątam dzisiaj kuchnię, na błysk Wczoraj szorowałam łazienkę. I nie mam już prawie pomysłów co dalej Chyba w życiu nie miałam tak posprzątanego mieszkania
I chciałam się ,, pochwalić,, że szyjka z 25mm poleciała do 16mm Mam skierowanie do szpitala
tylko zastanawiam się czy kłaść się już dziś do szpitala czy jutro z samego rana
Nie wiem sama co robić, i tak jest już praktycznie koniec dnia
Rumba ja bym chyba od razu torbę spakowała i do szpitala pojechała, im wcześniej zareagują tym lepiej. A przecież i o 4 w nocy przyjmiją do szpitala i podają jakieś leki jeśli trzeba.
a masz neta w tel będziemy miały jakiś kontakt z Tobą???
Dziewczyny, a czy to normalne, że ruchy małej czuje od wczoraj praktycznie w połowie wzgórka łonowego i tak bardzo nisko, że jakbym przyłożyła rękę do pipki, to bym ją poczuła? Plus jeszcze mam takie bulgotanie tuż nad wzgórkiem i do połowy wzgórka -jakby jakieś bąbelki tam się tworzyły
Dlaczego nie zainteresowany? Czyżby podzielał zdania z zachodu, ze w ciąży szyjki się nie bada?
Może zbyt częste USG, badania palpacyjne maja jakiś wpływ na to co sie z szyjka dzieje.