Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Wszystko będzie u Was dobrze, super że masz już lepszy nastrój :)
i to wszystko po gotowanym kalafiorze 

a za oknem już jasno.Godzinke temu już mialam taki moment że będę meza budzic bo mnie nawiedzily skurcze nawet co 3-4 minuty i nie dawaly spokoju przez 25 min. Ale przeszly jak mi się do WC zachcialo z grubsza sprawa

Może właśnie dopiero u Ciebie się rusza, skoro wypadł ten czop i to z krwią..
dupa nie spanie.

a torbę fakt - muszę dziś dopiąć bo w nocy się martwiłam, że zapomnę dowodu, badań, ładowarki do telefonu itp. i że będę zaraz latać i tego szukać

)
) Chyba, ze mnie z zaskoczenia wezmie ;D
.
.

(chociaż sama już od 20 tyg.kupowała i miała 2 siatki ciuszków ) ale teraz to troszkę szybciej może się to potoczyć .

A ja dzis tylko jedno wstanie w nocy zaliczylam na siku... Nic mnie nie boli... Spie, jak zabita... Jestem ciekawa, co sie dowiem na wtorkowej wizycie... Bo ja sie czuje tak dobrze, ze moglabym do konca lipca pochodzic w ciazy ;D (pochodzic, nie lezec') Chyba, ze mnie z zaskoczenia wezmie ;D
No Kasiek i za Ciebie kciuków- 6 zaciśniętych co by podłogi dały Ci popalić i szybciutko z pięknymi skurczami na IP

nie wiedziałam, że tyle tego tam może być

ale ten czas leci.
całą chatę mam rozgrzebaną, M. na szczęście w górach z psem, co jest mi bardzo na rękę, bo mi się nikt między nogami nie plącze, a chcę do wieczora ze wszystkim zdążyć
Do końca przyszłego tygodnia chcemy dokończyć jeszcze wystrój pokoju Małej i mogę rodzić ;)

asia_: Moim zdaniem człowiek "dopasuje" sobie zawsze wydarzenie do przesądu - jak tylko chce
Dokładnie się z tym zgadzam, chociaż ja nie kupiłam jeszcze ani jednej rzeczy, jakoś mi się nie spieszyale to może dlatego że płci jeszcze nie znam

póki co lodówka świeci aż oczy bolą !!!!!
, to a bóle przeszły ?oby nie przechodziły - ja nie w tym sensie żebyś chodziła obolała,tylko żeby ten ból oznaczał zapowiedź czegoś pięknego
na razie wstanę i się ubiorę - od czegoś muszę zacząć
Oby nie wracały
I nagle zaczął przeszukiwać internet pod kątem czym się różnią skurcze przepowiadające i te porodowe i jak one wyglądają
Bardziej się przejął ode mnie zwłaszcza, jak po cieplej kąpieli mi bóle nie przeszły i kazał mi chociaż zadzwonić na IP ale stwierdziłam, że powoli robi się lepiej -wzięłam nospe i poszłam spać i miałam racje
Choćbym miała się zakorkować