Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Zabłąkana mama przylazła!
spokojnej i mega nudnej ciązy :)))
ale masz apetyczny nick 

. Nie wyobrażam sobie czekać do porodu i potem się martwić, czy zdążę ze wszystkim, albo zostawiać zakupy mężowi
. Takie powolne kupowanie ma dla mnie taki plus, że na raz nie muszę wydawać tyle kasy i nie odczuwam wydatków tak boleśnie.
. I dwie pary półśpiochów, bo tego mi brakowało. Jutro jedziemy po mebelki do Ikei i zamawiam łóżeczko i naklejkę na ścianę do dziecięcego pokoju
. A z kolejnej wypłaty pewnie kupię pieluchy, kocyki, prześcieradełka i takie inne drobnostki, których trochę się nazbiera.
.
[/urla już jakiś czas kompletuję rzeczy. Usłyszałam, że wózka nie można kupować przed porodem, bo to zła wróżba. Nie wyobrażam sobie czekać do porodu i potem się martwić, czy zdążę ze wszystkim, albo zostawiać zakupy mężowi
. Takie powolne kupowanie ma dla mnie taki plus, że na raz nie muszę wydawać tyle kasy i nie odczuwam wydatków tak boleśnie.
Wczoraj w tesco była promocja rampersów i bodziaków, a że mam już sporo maluszkowych na nabyłam na 74cm. I dwie pary półśpiochów, bo tego mi brakowało. Jutro jedziemy po mebelki do Ikei i zamawiam łóżeczko i naklejkę na ścianę do dziecięcego pokoju
. A z kolejnej wypłaty pewnie kupię pieluchy, kocyki, prześcieradełka i takie inne drobnostki, których trochę się nazbiera.
A wczoraj byliśmy na lidze światowej w Spodku.
edzia jakos daje rade jeszcze w tym lozku, mysle, ze tak za 1,5 tyg. zaczne sie delikatnie wygrzebywac z niego ;D
Zaczyna mnie irytowac tekst: "ty to masz dobrze, tylko odpoczywasz i nic nie musisz robic"
Ja pierdziele, gdyby nie chodzilo tu o dziecko tylko o mnie to w tylku bym miala ten odpoczynek

marakuya
(ostatnio bardzo mnie suszy i dużo piję wody mineralnej) ale było tego troszkę za dużo i musiałam do łazienki biec...
a powiedz co w moich ukochanych Kce słychać, jak postępy w budowie dworca i przemiany "rynku" w rynek ?
[/url
Nie wiem jak długo można wytrzymać do porodu po odejściu czopu?

więc mam duże wątpliwości co do tego badania...

Wysłałam Ci wiadomość na skrzynkę :)
Dopadły mnie niestety wymioty, ale nawet one nie zepsuły mi dziś dobrego nastroju 

Teraz się schowało, też dość mocno wieje. Wczoraj taka ogromna ulewa i tez się ucieszyłam, bo nie trzeba było podlewać ogródkowych roślinek 

sprzatanie bylo, sex byl. ..pozostaly mi schody. wszystko tam na dole jest mega rozpulchniete, czop caly czas odchodzi, Mlodego jak idę to mam wrazenie że mi zaraz wypadnie tak nisko go czuje. na dodatek cukier wariuje, do obiadu jak zwykle wzielam insuline a tu po godzinie 57!!!! malo tego nie mam neta od poludnia...

nie rodzesprzatanie bylo, sex byl.
niunia32Bardziej martwi mnie ten brak czopu.
hihi
Vsit ja ci powiem że wizyta przed porodem jest wazna u diabetologa, chodzi o to że zostaniesz poinstruowana jak postepowac po porodzie. Ja za pierwszym razem nie zdarzylam na te wizyte bo urodzilam. Teraz wypytalam już ostatnio co i jak. wizyte mam we wtorek. man nadzieje że nie dotrwam.