Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zabłąkana mama przylazła!
a już jakiś czas kompletuję rzeczy. Usłyszałam, że wózka nie można kupować przed porodem, bo to zła wróżba . Nie wyobrażam sobie czekać do porodu i potem się martwić, czy zdążę ze wszystkim, albo zostawiać zakupy mężowi . Takie powolne kupowanie ma dla mnie taki plus, że na raz nie muszę wydawać tyle kasy i nie odczuwam wydatków tak boleśnie.
Wczoraj w tesco była promocja rampersów i bodziaków, a że mam już sporo maluszkowych na nabyłam na 74cm . I dwie pary półśpiochów, bo tego mi brakowało. Jutro jedziemy po mebelki do Ikei i zamawiam łóżeczko i naklejkę na ścianę do dziecięcego pokoju . A z kolejnej wypłaty pewnie kupię pieluchy, kocyki, prześcieradełka i takie inne drobnostki, których trochę się nazbiera.
A wczoraj byliśmy na lidze światowej w Spodku .
edzia jakos daje rade jeszcze w tym lozku, mysle, ze tak za 1,5 tyg. zaczne sie delikatnie wygrzebywac z niego ;D
Zaczyna mnie irytowac tekst: "ty to masz dobrze, tylko odpoczywasz i nic nie musisz robic"
Ja pierdziele, gdyby nie chodzilo tu o dziecko tylko o mnie to w tylku bym miala ten odpoczynek
marakuya
a powiedz co w moich ukochanych Kce słychać, jak postępy w budowie dworca i przemiany "rynku" w rynek ?
Nie wiem jak długo można wytrzymać do porodu po odejściu czopu?
więc mam duże wątpliwości co do tego badania...
nie rodze sprzatanie bylo, sex byl.
niunia32Bardziej martwi mnie ten brak czopu.
Vsit ja ci powiem że wizyta przed porodem jest wazna u diabetologa, chodzi o to że zostaniesz poinstruowana jak postepowac po porodzie. Ja za pierwszym razem nie zdarzylam na te wizyte bo urodzilam. Teraz wypytalam już ostatnio co i jak. wizyte mam we wtorek. man nadzieje że nie dotrwam.