Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dziewczyny moja dziura w mózgu znów dała o sobie znać, otóż: oglądam xfactora i czytam małym drukiem że nissana yuke wygrała jakaś pani, a ja jak ta kretynka zastanawiam się jak można się nazywać nissana :)

Padłam ze śmiechu 

haha!!!

Penny, a może po pijanemu on działa lepiej niż USG i Wam sie szykuje niespodziana.

By było 

Ja wczoraj zamiast nałożyć na szczotkę do mycia twarzy żel, wycisnęłam pastę do zębów. Już miałam szczotkę w okolicach oczu, na szczęście zapach mnie zaintrygował i się ocknęłam.... W ciąży można sobie krzywdę zrobić....

Więc ze względu na szyjkę dali mi wybór -dom i nospa + magnez lub zostać u nich na kroplówce. Pogadałam z lekarką i wróciłam jednak do domu, jak mi nie przejdzie po lekach, to mam wrócić...

a w ktorym byliscie szpitalu?--

skurczy chyba dalej brak tylko mi już miednice rozwala normalnie. mam takie bole od kregoslupa do miednicy że mi promieniuje na nogi

Mam tak ciągle jeździć jak się pojawią skurcze -na wszelki wypadek, a nuż pojawi się rozwarcie? Czy czekać, aż skurcze będą co 1min i jeszcze bardziej bolesne i dopiero jechać ?

, ale na razie nie ma żadnych przeciwwskazań więc sobie korzystamy

Kasiek ociagasz sie....:-)
Kasiek, ja Cie nie wyganiam, ale idz juz rodzic hihi
A jutro jeszcze ta wizyta w zakichanej poradni dla ciężarnych z cukrzycą....najkrócej jak tam siedziałam to około 4 godz....raz nawet 5,5godz....jak sobie pomyślę, że mam tam siedzieć jutro to mnie szlag trafia

a szczerze powiedziawszy ostatnio nic poza tym, ze mam stosowac diete sie nie dowiedzialam, no i jeszcze dostalam kartke z wymiennikami, ktora moglabym sobie w necie znalezc... jednym plusem bylo usg i ktg...

) aczkolwiek fajnie było i najważniejsze - zamówiliśmy tam wózek taki jaki chciałam z lepszym fotelikiem do samochodu i w sumie o 200 zł taniej - oferta targowa
tylko na usg 4 d darmowe się nie dostałam - za późno przyjechaliśmy - no ale trudno. Za to ilość babeczek w ciąży na metr kwadratowy była niesamowita 

(spóźnione bo nie chcialo mi dodać wcześniej komentarza
)
Uzupełniłam do końca (prawie) torbę do szpitala -brakuje tylko pieluch tetrowych, pampersów, pantofli i ee chyba tyle
Dziś obyło się bez jakiś większych skurczy -może ze dwa mnie złapały, a tak ogólnie to mnie czyściło troche i czop mi odchodzi już 3ci dzień ... Raz na różowo, raz na biało, a nawet raz na żółto
Ale cóż zrobić -magnez i nospe mam non stop przy sobie, a jak się już zacznie, to nikt mi tego powstrzymywać nie będzie (tak przynajmniej w szpitalu mówili).
raczej mój suwaczek tam się spóźnia ale niech tam będzie ;) nie będę go zmieniać - wogóle to ja dokładnego terminu nie znam :P :D

Jeszcze tylko 2 tyg. wytrzymac... Choc po dzisiejszej nocy to nie wiem, jak bedzie... Dopadlo mnie kilka (chyba) skurczy, bolalo leciutenko, ale brzuch twardy... Juz chcialam mierzyc czas, bo byly dosc czeste, ale... zasnelam
No i na dodatek rano obudzil mnie bol po lewej stronie, podobny do bolu jajnika ;) Wstalam zrobilam sniadanie i "jak reka odjal" ustapilo wszystko.
Moze te bole to od lezenia i nacisk na jakies nerwy ;|