Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i drugi tekst: "bo Ty to musisz książkowo jeść, książkowo przybierać na wadze, dziecko też musi mieć książkową wagę"- no do jasnej ciasnej, helloł mam cukrzycę , muszę być na diecie, waga nawet nie wiem, jak powinna być... a waga dziecka noż cholera rośnie ok, waga w sam raz, ale oczywiście tekst "urodzisz, jakąś miniaturkę, bo masz taki mały brzuch i nie jesz wszystkiego"
"urodzisz, jakąś miniaturkę, bo masz taki mały brzuch i nie jesz wszystkiego"
Nie lubie z kolei, jak moja tesciowa zamiast delikatnie poglaskac brzuszek to ta telepie nim jak powalona, bo dziecko ma nie spac tylko sie ruszac..... :|
Chyba bym nie wytrzymała i przywaliła w łapska
u mnie jest na odwrót- co jakiś czas słyszę, ze chyba bliźniaki będą bo brzuch mam duży. A młoda jest sama i wcale nie największa- bo między 40 i 50 centylem
Na mnie to nakrzyczeli (teściowe bardzo wierzący), że wymyślam sobie że nie mogę wystać w kościele (gdzie nie ma miejsc siedzących, duszno, pełno ludzi) i że szukam sobie wymówek, żeby tylko wcześniej wyjść. Szok
no to sobie wyobraźcie jakie my mamy komentarze bo to nasze 4 dziecko, przy czym najmłodsze z trójki jest adoptowane
penny zazdroszczę teściów - u mnie przy pierwszym dziecku teściowa mi mówiła nawet z której strony do dziecka powinnam podchodzić, zeby zeza nie miała !!!!!!!
Nie wierzę
próbowała mi też doradzać jak mam karmić, co jeść, czego nie jeść, że mam jej nie nosić tyle i nie przytulać (dla mnie to największa bzdura bo jestem zdania, że skoro dziecko tego potrzebuje to tak ma być....i co z tego, że ponad dwa latka spała z nami w łóżku - tak musiało być, ale sama z tego wyrosła i teraz przesypia sama całe noce - budzi się czasem max raz i trzeba ją przytulić)
Dziewczyny, pytanie z innej beczki, czy Wy gdzieś widzicie ile Wam "Ooo" zostało, czy ja jakaś ciemna jestem ?