Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wy gdzieś widzicie ile Wam "Ooo" zostało, czy ja jakaś ciemna jestem ?

Oczywiscie nikt sie nie zająknął żeby przepuścić albo coś...

nawet nie dotykają brzucha i mam nadzieję że nie zaczną bo bardzo mi to przeszkadza, jak dla mnie jest to jednak zbyt intymne i tylko mąż może sobie pogładzić
nie jesteś ciemna, po prostu teraz ooooo możesz dawać do woli
to co mam jakiegoś bana na "ooo" czy jak, przecież grzeczna jestem ...

No właśnie nie mogę![]()

sama jeszcze nie doswiadczylam zadnej uprzejmosci z powodu mojej ciazy
] odstać te swoje w kolejce bez żadnego problemu czy tam 3 przystanki na stojąco przejechać [w sumie to mi sie potem gorzej siedziało bo oddychać ciężko było], ale kurna żeby w drugą stronę przeginać pałę to sie nie spodziewałam
, oczywiście pod nosem mówiła, że jestem niewychowana, ale niestety wtedy nie miałam siły wchodzić z nią w większą rozmowę na ten temat.
A, no i zawsze jak ktoś chce mnie pocieszyć w związku z wadą Idy, to opowiada mi historie znajomych/kuzynek/pociotków, które miały o wiele gorzej, bo ich dziecko urodziło się martwe/ciężko chore/zdeformowane/zdrowe ale umarło w tragicznym wypadku itp.

) "niech pani tu nie stoi tylko sobie pojdzie gdzies indziej usiasc..." 

Nie mialam sily na komentarz.
przepraszam, a który z was jest w ciazy? I który to juz miesiąc?

a Pan na glos "zaraz zaraz ja tylko ta Panią obsluże" i się zaczelo .... wrzask i komentarze że jak to ?? przecież ciąża to nie choroba a one wiekiem strasze ... no ręce mi opadły :/ i w sumie przykro mi się zrobiło i głupio ...
prawdziwy dżentelmen, a starszym paniom pozostaje się wstydzić, brak taktu i klasy. Pewnie jakby stały nad Tobą w tramwaju, to by sapały i stękały aż do ustąpienia miejsca, a tu proszę jakie żwawe, na wyścigi we trzy biegły 

i ja po :D Rozwarcie się nie powiększa, szyjka jeszcze jest, ale mini, mini :D I co najważniejsze.... Za tydzień mogę wstać z łóżka
Jakbym zaczęła rodzić już teraz- gin. stwierdził, że z Małą po tych zastrzykach, byłoby wszystko ok :P Od następnego tygodnia KTG co tydzień, wizyta za 2 tyg., poradnie diab. mam sobie odpuścić, bo to zbyt duże obciążenie... Na wadzę minus 0,5 kg, stwierdził, że to jeszcze nie tragicznie... Ogólnie miał dobry humor sobie pogadaliśmy, jak starzy znajomi... przez ten szpital zna mnie już z imienia i nazwiska :D No i w razie "W" zgłaszać się na porodówkę :D
Jeszcze przed ciaza jak bylam w Polsce, jechalam sobie zatloczonym autobusem, szczesliwa majac miejsce siedzace... Nagle obok mnie pojawila sie kobieta ok 30 z dosc duzym ,zaokraglonym brzuszkiem. Ja chcac byc uprzejma zaproponowalam siedzonko. Kobieta odmowila twierdzac,ze nie ma takiej potrzeby. Ja na to,ze jak to nie ma takiej potrzeby bedac w ciazy. No, a pani sie zaczerwienila i powiedziala,ze to nie ciaza tylko jedzonko
4palce to dużo?mój gin na duuuże palce
Młoda wali mnie z impetem po żołądku, skąd też mam zgagę