Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A to ja dodam na temat uprzejmosci Jeszcze przed ciaza jak bylam w Polsce, jechalam sobie zatloczonym autobusem, szczesliwa majac miejsce siedzace... Nagle obok mnie pojawila sie kobieta ok 30 z dosc duzym ,zaokraglonym brzuszkiem. Ja chcac byc uprzejma zaproponowalam siedzonko. Kobieta odmowila twierdzac,ze nie ma takiej potrzeby. Ja na to,ze jak to nie ma takiej potrzeby bedac w ciazy. No, a pani sie zaczerwienila i powiedziala,ze to nie ciaza tylko jedzonko
bo ja jeszcze nie miałam badania ginekologicznego,bo ginek nie chciał TAM nie potrzebnie grzebac tłumacząc, ze mam zbyt duzo przebytych poronien na karku...
nikki czyżbyś przygotowywała się na wielki dzień jednak w Krakowie
Kiedyś już o to pytałam, ale nie uzyskałam odp., jak to jest z KTG- muszę zadzwonić do szpitala i jakoś się umówić? I czy za darmo mi to zrobią?
Nie wiem czy mam dalej brać kwas , nie wiem czy kupić jakieś witaminy dla brzuchatek ?mam tylko zestaw - magnez, wapno, cynk.żelazo id3 .
A ja znów 1500 pytań zadałam mojemu gin. :)On z uśmiechem na twarzy odpowiadał, ma chłop cierpliwość Cóż z drugiej strony- za to mu płacę
Edzia ja do tej pory łykam kwas, do witaminek tych co masz dodałabym tylko jod bo on ważny dla dzieciaków, kwasy dha jeśli nie jadasz ryb chociaż raz na tydzień i wit c aby żelazo lepiej sie wchłaniało.
Właśnie przyszły wyniki dzisiejszych badań (krew i mocz). genralnie OK, tylko ciała ketonowe w moczu są - i to duzo 150 mg.... ciekawe co mi powie ginka na dzisiejszej wizycie....
Ulcia - ciała ketonowe świadczą o tym, że za mało jesz....a to wynik diety, który niestety nie powinien wystąpić, bo jeśli są ciała ketonowe w moczu to znaczy, że twoje maleństwo pływa w acetonie który jest szkodliwy - powinnaś jeść później kolację, żeby ich nie było a jak już są to należy je wypłukać pijąc duże ilości wody mineralnej.
.Moja jest jakby miękka i nie zamknieta jak w cyklu
Dziewczyny, a kiedy wam wyszła na brzuszku słynna linea negra? Czy możliwe, że u mnie już się pojawia tak wcześnie? Głupie pytanie, ale mnie nurtuje czy to już to
Czy któraś z Was badała sobie sama szyjkę??Mnie moja bardzo niepokoi mimo wizyty którą miałam w piatek i gin powiedział,ze jest ok.Moja jest jakby miękka i nie zamknieta jak w cyklu gdzie nie byłam w ciąży na początku napewno była twarda i zamknieta,ale teraz juz nie jest czy to się zmienia w czasem czy coś jest nie tak do gin nie mam jak iśc bo nikt nie przyjmuje a prywatnie nie bardzo bo 100zł za samo USG nie uśmiecha mi się;/
do gin nie mam jak iśc bo nikt nie przyjmuje a prywatnie nie bardzo bo 100zł za samo USG nie uśmiecha mi się;/
hehe no w ciąży z problemami to nawet spacer jest dużym wydarzeniem