Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ciaza jeszcze nie potwierdzona gdyz dostac sie do lekarza tu w USA jest masakra jakas. Wiec pierwsza wizyta 19 czerwca. Mam nadzieje ze wszystko bedzie wporzadku. W aptece zakupilam juz sobie komplet witamin z kwasem foliowym bo jak juz gdzies czytalam ze dobrze byloby brac. Pozdrawiam
ostatnio oglądałam leżaczki i stwierdzam, że ja jakaś mega wymagająca jestem, bo nic mi w oko nie wpadło ;)

zamierzam się teraz depilować, co 3 dni tak w razie "w", a robię to dosłownie na oślep

tak mi strzeliło w brzuchu ze sie wystraszyłamco tam ten synek robi
Jak poinformowałam mojego M, ze jak mi brzuch podrośnie to będe korzystać z jego pomocy w tym zakresie to aż zbladł

a robię to dosłownie na oślep :D
a lusterko tylko mi w tym jakoś jeszcze bardziej przeszkadza....tyle, że pamiętacie jaki ja mam brzuch !!!!!!!

regularne bardzo silne skurcze dokładnie co dwie minuty ;sile tzn. ile wynosiły? :) bo tak się zastanawiam od ilu są silne :)
sile tzn. ile wynosiły? :) bo tak się zastanawiam od ilu są silne :)

Bo jestem ciekawa, czy ja mam te skurcze ale ich nie czuje, czy poszły sobie hen daleko i nie wracają 
Ja jak takie miałam, to czułam je baaaaaaaaaaaaardzo wyraźnie i bardzo krzyżowo