Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
.....kolejny już mam obmyślony, ale to za jakiś czas jak pralka odmówi posłuszeństwa (póki co ma 5 lat)
kasiek jesli myslisz o suszarce to nie kupuj pralko suszarki, kup suszarke i postaw ja na pralce pralko suszarki to porazki natomiast same suszarki to urzadzenie tak boskie jak zmywarka :)
Hello! a mi chyba zaczynaja hormony wariowac, bez siekiery lepiej dzis do mnie nie podchodzic...
Witam ;)Zwracam się do Was z pytaniem i prośbą...wiem, że ten temat był już poruszany...ale niestety wszystkiego dokładnie nie pamiętam... Wczoraj lekko plamiłam, ale byłam na wizycie u swojego ginekologa, który mi powiedział, że mogę troszkę plamić po badaniu... Ale zauważyłam też, że na wkładce mam ciągle mokrą plamę - taką od wody...nie wiem czy to wody mi się sączą? Mam jechać na IP, dzwonić do swojego ginekologa? Nie wiem co mam robić? Jak sprawdzić czy to na pewno wody?
Ale zauważyłam też, że na wkładce mam ciągle mokrą plamę - taką od wody...nie wiem czy to wody mi się sączą? Mam jechać na IP, dzwonić do swojego ginekologa? Nie wiem co mam robić? Jak sprawdzić czy to na pewno wody?
--
ikamek 4 lata ... a mi sie wydawalo że moje 2 to wieki - gratulcje
Cheriniątko to teraz możesz spokojnie rodzić
Bo ja chcę ten wózek zabrać no
ide wsadzić palec najwyżej zadzwonię do swojej położnej
kasiek jesli myslisz o suszarce to nie kupuj pralko suszarki, kup suszarke i postaw ja na pralce pralko suszarki to porazki natomiast same suszarki to urzadzenie tak boskie jak zmywarka :)
Póki co spokój ale na wszelki wypadek ogarnę torby.
Uu to nie jest dobry pomysł- mój kuzyn tak zrobił i jak mu się przekrzywiło (