Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Póki co spokój ale na wszelki wypadek ogarnę torby.
taka produkcja taśmowa
A na kazdej torbie jeszcze instrukcja, ktora do czego sluzy i co ewentualnie dopakowac trzeba przed wyjsciem. Mysle, ze tak przygotowany da rade
Dla świętego spokoju byłam na IP...niby to nie są wody, ale mam obserwować, bo lekarz jest w stanie sprawdzić tylko dolny biegun pęcherza płodowego, a wody mogą uchodzić z górnego... Zmartwiłam się tym, że nie był to zwykły śluz (w czasie ciąży występuję u mnie dość obficie, więc wiem jak mniej więcej do tej pory to u mnie wyglądało), no ale jestem już troszkę spokojniejsza... Tylko troszkę bo pod ktg spadało troszkę tętno Małej, kazali zgłosić się jutro, żeby ponownie skontrolować tętno Małej...kurcze boje się...na samej końcówce takie 'atrakcje' :(Poza tym rozwarcie na 2,5 cm no i nieregularne skurcze...
dziewczyny podobno mężowie najczęściej zapominają o butach dla żon więc i o tym przypomnijcie :)kilka moich znajomych wracało już w klapkach do domu :).
Wiec mozna jechac na porodowke i po prostu te ciuchy (i buty tez ), w ktorych sie przyjechalo, zapakowac w reklamowke i dac mezowi, zeby zostawil w aucie.
ja brałam bawełniane spodnie od dresu bo 1 są elastyczne na brzuchu a 2 mają sznurek w pasie więc niezależnie ile mi z brzucha / bioder zostawało mieściłam się w nie Chyba tylko jakaś sukienka wchodzi w grę przy tych ogromniastych podkładach i obolałych okolicach?
Cobraczku, ja mam male te torby i dlatego tak :) A to dlatego, ze z duza torba bym sie po prostu zgubila, co gdzie mam, nie mowiac o schowaniu jej do schowka i wyciaganiu z niej rzeczy jak bede obolala po porodzie. W Polsce moglam miec torbe pod lozkiem, to bylo spoko, a w obecnym szpitalu mamy szafki zamykane i wole jednak mniejsze i poreczniejsze bagaze.
dziewczyny jeśli odkleja się łożysko to krwawienie jest duże, czasem nawet bardzo duże....a w tak późnej ciąży nawet skracające się szyjka może powodować takie plamienie żywą krwią.
Cobraczku a nie dali Ci zadnej karteczki z jadlospisem co mozesz jesc, a czego nie? bo czasami zjesz cos nietlustego ale juz wieksza porcje i cukier tez jest podwyzszony.
Ja dziś nawet taką widziałam jak przyszłam do dziewczynek :) W pięknych różowych pluszowych kapciach :) dziewczyny podobno mężowie najczęściej zapominają o butach dla żon więc i o tym przypomnijcie :)kilka moich znajomych wracało już w klapkach do domu :).