Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
cobraczek Pamietaj o tym, aby jeszcze cos dzis przekasic :) Zeby do rana nie bylo gwaltownego spadku cukru :)
Cobraczku mnie też czasami szyjka kłuje. Myślę, że to całkiem normalne, tak jak dziewczyny piszą. A wczoraj po spacerze myślałam, że mi Mała wypadnie tylną częścią ciała, jakoś musiała do jelit dobijać się
że bedzie MATEUSZ bo jest takie ciepłe bez zdrabniania, a jak juz sie zdrobni to jest taki słodki Mati, Matiś, Mateo, Matinek
mój prawie 30-letni mąż ma na imię Mateusz właśnie i całe życie nie cierpiał jak ktoś do niego mówił per MATI
a teraz jak sie komuś wyrwie obcemu [bo znajomi mówią tylko Mateo] to mojemu mężowi z nerwów wielka żyła na czole wyskakuje hahahahhaha
Moze jak bedzie starszy tez mu sie zmieni i beda mu rowniez wychodzily żyły na czole jak uslyszy zdrobnienie Mati
ale i tak jest najlepsza babcia mojego męża, która do niego mówi per USZEK
Spidermenko, łóżeczko już złożył na szczęście, ale zajęło mu to tyle czasu, że stojak pod moses basket sama skreciłam. Oczywiście był oburzony że sobie poradziłam bez niego.
My po wizycie. Rozwarcie na 3 cm, szyjka skrócona o 80 %. Jak nie urodzę do czwartku, to mam przyjść na wizytę na porządne badanie (czyt. masaż szyjki) i po badaniu mam jechać do szpitala, bo pewnie szybko sie rozkręcić. Lekarz sie boi ( ja tez) ze mąż mnie nie zdąży dowieść do szpitala, biorąc pod uwagę jak szybko postępował pierwszy poród.
Wielkie OOOOOO za te 9cm na wejsciu! :O
wielgosz: My po wizycie. Rozwarcie na 3 cm, szyjka skrócona o 80 %. Jak nie urodzę do czwartku, to mam przyjść na wizytę na porządne badanie (czyt. masaż szyjki) i po badaniu mam jechać do szpitala, bo pewnie szybko sie rozkręcić. Lekarz sie boi ( ja tez) ze mąż mnie nie zdąży dowieść do szpitala, biorąc pod uwagę jak szybko postępował pierwszy poród.
To moze nich Twoj mąż nauczy sie tego masażu szyjki i zrobi Ci to juz w drodze do szpitala, jak juz bedziecie naprawde blisko
kurcze ja chodzę z rozwarciem na 1,5 palca (czyli jakieś 2-3cm) od dwóch....prawie trzech tygodni i wręcz mam wrażenie, że się wszystko cofa i uspokaja....zresztą ostatnio wydaje mi się, że nigdy nie urodzę !!!!
a Oeparol to jak ma działać?